Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Έχω στήσει ένα forum χρησιμοποιώντας τη πλατφόρμα της IPB και καθώς η συνδρομή που έχω πληρώσει στην εταιρεία που φιλοξενείται το site τώρα λήγει θα ήθελα τις προτάσεις για νέο hosting καθώς δεν είμαι αρκετά ευχαριστημένος με τον τωρινό.

Η εύρεση της νέας εταιρείας φιλοξενίας θα πρέπει να βασίζεται κυρίως:

1. στη ταχύτητα του server
  2. στην υποστήριξη
  3. στη παροχή ημερησίων backup

Αυτό που ψάχνω για αρχή είναι σε κάποιο shared hosting έως ότου μεγαλώσει το site περισσότερο, αλλά θα ηθελα οσο το δυνατον μεγαλυτερες ταχύτητες φόρτωσης των σελίδων.

Παίζει ρόλο εάν θα είναι σε Ελληνικούς server ή σε Ευρωπαικούς ή όχι?

Ποια εταιρεια εχεις τις καλύτερες ταχύτητες και καλό support?

Δημοσ.

Γεια σου, υπάρχουν πολλοί στο χώρο, εγώ  μπορώ να σου προτείνω την turbohosting.gr μιας και αποτελώ μέλος αυτής.

μπορούμε να σε υποστηρίξουμε άριστα. Είμαστε σε αγγλικό data center με uptime 99,97 σε Cloudlinux με LightSpeed.

Για οτιδήποτε στη διάθεσή σου.

Δημοσ.

Ποιες ειναι οι απαιτήσεις του φόρουμ?

Για αρχή δεν είναι πολλές μιας και πριν λίγο καιρό εχει ξεκινησει. Ωστοσο σκεφτομαι μηπως πηγαινα εξ αρχης σε καποιο φθηνο VPS για αυξηση των loading speeds. Τι λετε?

Δημοσ.

Καλησπέρα ribo10,

Χωρίς κάποια στοιχεία, όπως η τρέχουσα επισκεψιμότητα του forum, πόσο memory χρησιμοποιείς ήδη ανά pageview κλπ, είναι όχι μόνο δύσκολο να γίνει κάποια εκτίμηση, αλλά ουσιαστικά αδύνατη.

Σε VPS σίγουρα θα έχεις παραπάνω δυνατότητες να έχεις εγκατεστημένες μόνο τις υπηρεσίες/services που θα κάνεις χρήση, ενώ θα μπορείς να εφαρμόσεις και τεχνικές optimization (MySQL tuning, opcode caching - APC, memcache κλπ) που συνήθως λόγω της φύσης του δεν προσφέρονται σε shared hosting.

Στο θέμα του VPS μπαίνει ωστόσο η παράμετρος ότι πηγαίνεις σε μια unmanaged υπηρεσία και είτε πρέπει να έχεις τις γνώσεις εσύ (κάποιος γνωστός σου κλπ) για την διαχείριση του server, είτε η εταιρία hosting να παρέχει και management services.

Φιλικά,
Παναγιώτης

Δημοσ.

Για αποφυγή παρεξηγήσεων δεν θα αναφέρω εταιρείες, αν και δεν έχω καμμία "σύνδεση" μπορώ να σου προτείνω αν θελήσεις VPS.

υπ όψιν μην ψάχνεις φθηνό και καλό...

Δημοσ.

τα περισσότερα host companies προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, μπορείς να δοκιμάσεις ορισμένα και να δεις αν σου κάνουν

Δημοσ.

ipage.com με κλειστά ματια ικανοποιητικοί χρόνοι απόκρισης καλή ταχύτητα τιμές πάτος δωρεάν domain πολλές extra υπηρεσίες

και πάνω από όλα το καλύτερο support που έχω συναντήσει πραγματικό 24/7 online chat support σε βοηθάνε στο οτιδήποτε και βρίσκεις κάποιον μέσα σε λιγα δευτερόλεπτα εως ~2 λεπτά...

επίσης έχουν 3 επίπεδα support το πρώτο (που είναι το live chat) είναι αρκετά καλο και οι υπάλληλοι έχουν ικανοποιητικότατη τεχνική κατάρτιση στο 99% των περιπτώσεων θα σου λύσουν αυτοί το πρόβλημα σε μερικά λεπτά αλλα και πάλι αν υπάρχει μια πιο δύσκολη επιπλοκή το προωθούν στο επόμενο επίπεδο όπου μέσα στο 2ωρο θα έχεις λύση.

Έχω εντυπωσιαστεί πραγματικά με το support τους με 130 δολάρια κλείνεις server για 2 χρονια αλλα προσωπικά πιστεύω ότι το support τους μονο αξίζει τόσα χρήματα extra ουσιαστικά παίρνεις τζάμπα server και τα λεφτά που έδωσες πάνε στο support :P

με το hostgator δεύτερο εντός εισαγωγικών, έμεινα αρκετά ικανοποιημένος και με αυτους αλλα το support του ipage είναι ένα click ανώτερο και οι τιμές τους ένα click κατώτερες.

Δημοσ.

Από θέμα ταχύτητας ανοιγματος σελιδων της iPage αλλά και ασφάλειας server? 

Εχεις καποια σελιδα σου που να φιλοξενειται εκει να δω φιλε?

Δημοσ.

για να μην ανοίγω άλλο τόπικ θα ρωτήσω και εγώ εδώ... έχω ένα site με χαμηλή σχετικά επισκεψιμότητα... το έχω εδώ και ενα χρόνο στην tophost.gr και την τελευταία βδομάδα είναι offline γιατι δεν εχω πληρώσει ακόμα την ανανέωση... η tophost έβγαλε προσφορά 25% (απο οτι βλέπω στο site) αλλά μόνο για νέα πακέτα.. έτσι ψάχνω μήπως το μεταφέρω κάπου αλλού πιο φτηνά... το dnhost.gr τι λέει ? βλέπω βγαίνει στα 39 ευρώ τον χρόνο για το βασικό πακέτο... και άλλες προτάσεις αν έχετε.. ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...