*nenya* Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Όταν κυκλοφορείς πχ στο λεωφορείο και βλέπεις γύρω σου στα 50 άτομα τα 10 να κρατάνε πανάκριβα προϊόντα της Apple, τότε ναι, υπάρχουν -ακόμα- λεφτά :Ρ Αυτά τα ίδια άτομα να μην κλαψουρίζουν όμως ότι δν έχουν λεφτά να βάλουν πετρέλαιο και κρυώνουν. Η τάση για επίδειξη με επακόλουθο την στέρηση βασικών αγαθών δεν ξέρω αν είναι ελληνικό φαινόμενο ή αν συμβαίνει και αλλού. Αποστολή από το GT-S5300 με τη χρήση Insomnia App 1
Nahock Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Μην ξεχνάτε ότι πλέον οι περισσότεροι αγοράζουμε απ έξω... ΠΧ εγώ έχω κινητό από κινέζικο e-shop και λαπτοπ από το Αμαζον.fr Φίλε δεν έχω κάτι μαζί σου αλλά θα σου πω το εξής: Αναφέρεις την προσωπική σου επιλογή -ή οποία είναι μία γιατί αντιπροσωπεύεις ένα άτομο, τον εαυτό σου δηλαδή- ως παράδειγμα για το που αγοράζουμε οι περισσότεροι από εμάς.
mikegad Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Το "λεφτά υπάρχουν" που λέτε ορισμένοι δεν καταλαβαίνω Δηλαδή την συνεχη πτώση του τζίρου που φαίνεται στο άρθρο ,δεν την βλέπετε? 1
SeXBOX Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Λεφτά υπάρχουν! Για παράδειγμα εγώ το μόνο gadget που αγοράζω είναι μπαταρίες για τα gadgets που απέκτησα πριν την κρίση.
telegamesvg Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Ας μας πουνε και ποσο εχει πεσει η αγορα απο το 2010 που μπηκαμε στο μνημονιο .
telegamesvg Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Σε καμιά πενταετία όσοι σέβονται τους πελάτες θα έχουν επιβιώσει. Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν πως the Client is a King not m@l@k@s. Εκτος αυτου η οικονομια στην Ελλαδα ειναι ετσι φτιαγμενη που δεν επιτρεπει σε μια επιχειρηση να ανθισει . π.χ ποιο πολυ στοιχιζουν τα μεταφορικα απο Περιστερι για Αιγαλεω , παρα απο Λονδινο, για να μην μιλησουμε για Κινα . Την ιδια στιγμη που το λιμανι του Πειραια εχει γινει η εισοδος αυτων των προιοντων στην Ευρωπη . Βεβαια ολα αυτα σιγα σιγα γυρνανε πισω και μας επιρεαζουν ολους αρνητικα .
arxangelos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Φίλε δεν έχω κάτι μαζί σου αλλά θα σου πω το εξής: Αναφέρεις την προσωπική σου επιλογή -ή οποία είναι μία γιατί αντιπροσωπεύεις ένα άτομο, τον εαυτό σου δηλαδή- ως παράδειγμα για το που αγοράζουμε οι περισσότεροι από εμάς. Μπες στις προσφορές να δεις από που αγοράζει ο κόσμος ψηλέ,
keepgoing Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δεν υπάρχει πιο παραπλανητικό πράγμα απο τη σύγκριση μεταξύ τριμήνων. Η σύγκριση πρέπει πάντα να γίνεται με τον προηγούμενο χρόνο, αλλιώς δεν έχει κανένα νόημα. 1
butters Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Το "λεφτά υπάρχουν" που λέτε ορισμένοι δεν καταλαβαίνω Δηλαδή την συνεχη πτώση του τζίρου που φαίνεται στο άρθρο ,δεν την βλέπετε? Ακριβώς αυτό. Επίσης, όσοι πιστεύουν ότι όλος ο κόσμος εξακολουθεί να τρέχει πίσω από το iPhone ή αντίστοιχες ακριβές συσκευές, είναι εκτός πραγματικότητας. Τα τελευταία 2 χρόνια > 50% της αγοράς είναι σε smartphones με λιανική τιμή πώλησης έως €200. To iPhone πουλάει ακόμη, αλλά όχι όπως νομίζουν μερικοί.
De@th L0rd Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Έλα τώρα Captain, όλοι βάλαμε το λιθαράκι μας σ'αυτό! Εσύ πχ από πού πόσταρες το comment;;; Ξέρεις ότι παίζει να πόσταρε από κανα pc με pentium 3 έτσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα