Cpkdemian Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Παιδια επειδη θα δωσω την καρτα μου για ελατωματικο προιον και δεν εχω να βαλω αλλη συνδεσα το καλωδιο της οθονης στο βισμα για τα γραφικα του επεξεργαστη αλλα το πισι δεν bootare . στην αρχη bootare αλλα οταν μπηκε στην επιφανεια εργασιασ κολαει παρα πολυ.οταν το εκανα επανεκινηση βρικε καποιο σφαλμα στον σκληρο εκανε σκαν και μετα δεν συνεχισε ενω ελεγε (please wait to restart your computer). χρειαζετε καποια ρυθμηση απο το bios για να μπορεσω να δουλεψω με τα γραφικα του επεξεργαστη?
TheELF Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Η σωστή διαδικασία θα ήταν να έκανες απεγκατάσταση των driver της ξεχωριστής και σβήσιμο Η/Υ,αφού σου έβγαλε εικόνα δεν χρειάζεται τίποτα το bios,βγάλσιμο της κάρτας και ξανά εκκίνηση,έτσι θα έβρισκε και θα περνούσε σωστά τους driver. Αναλόγως την μητρική που έχεις τα κολλήματα μπορεί να είναι η κανονική λειτουργία,μπορεί να είναι δηλαδή πάρα πολύ αδύναμα και να καθυστερούν ακόμα και μόνο με τα windows. Τώρα τι σου έκανε και τι του έκανες,έγινε μπάχαλο ο Η/Υ αλλά δεν φταίνε τα γραφικά. Αν μπορείς ξεκίνα από το δισκάκι με τα windows και κάνε μια επιδιόρθωση μπας και σου το φτιάξει το πρόβλημα που έχεις.
Cpkdemian Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 εγω εβγαλα την καρτα γραγικων και ανοιξα τον υπολογιστη στην αρχη μπηκε κανονικα φορτοσε αλλα κολισε. μετα τον εκλεισα . μπηκα στο μπιος και επελεξα αντι για pci-express - on board τα γραφικα. και 1024 mb. οταν τον εκανα ρεσταρτ δεν ανοιξε ποτε. τα windows αργουνε να φορτοσουνε και με την επομενη επανεκινιση εκανε repair. λεω να μην το ξαναπειραξω μεχρι να μου ερθει η αλλη καρτα. ξανα ρυθμισα στο μπιος οπως ηταν και το αφησα ετσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα