panos0100 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 καλησπερα παιδιά, έχω ενα θέμα με την cyta, πριν ένα μήνα η ταχύτητα μου απο τα 17 μαξ που ητανε, και έπιανα τα 15, τώρα πιάνει μονο 9 με 10 επειδή ήρθε τεχνικός της cyta μου ειπε έχεις προβλημμα στο καλωδιο του dslam πηγε ο οτε το έφτιαξε απ οτι με είπανε απο την cyta οκ, τώρα ομως δεν κάνει επανεκινησεις αλλά η κατασταση ειναι η είδια, πιανει 11 και μαξ 14 εγω βλεπω και 10 πολλες φορες πιανει, με λενε αυτοί τώρα οτι ο οτε λεε ειναι ενταξει και αλλα τετοια, οτι εκει που πηγανε το καλωδιο αυτες ειναι οι ταχυτητες, επίσης τους λέω αν μπωρει να γινει τιποτα και μου λένε οχι, αν ειναι να φύγω ή να βαλω 8mbps-ειναι δυνατον να λεει ο οτε ενταξει ειναι, και ο πελατης που ειμαι εγω να τους λεω οτι δεν ειναι ενταξει και αυτοι να επιμενουνε με αυτο τον τροπό; τώρα εχω fec errors Uptime: DSL Type: Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.164 / 14.348 Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.021 / 11.828 Data Transferred (Sent/Received) [MB/GB]: 80,86 / 1,42 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,5 / 0,0 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 13,5 / 23,0 SN Margin (Up/Down) [dB]: 9,0 / 6,5 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / IFTN Loss of Framing (Local/Remote): 33 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 3 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 3 / 0 FEC Errors (Up/Down): 0 / 67.518 CRC Errors (Up/Down): 0 / 159 HEC Errors (Up/Down): 0 / 132
nimorio Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Σε άλλαξε θέση ο οτε και εκεί που πήγες έχει χαμηλότερη ταχύτητα, πιθανόν λόγω περισσότερων συνδρομητών ή χειρότερης ποιότητας. Δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί ο οτε με το θέμα παραπάνω. Και που σε άλλαξε, αν σε άλλαξε πολύ είναι για αυτούς.
poulinos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 οπως ειπε και ο φιλος παραπανω.δεν θεωρειται προβλημα απο τον οτε οποτε δεν προκειται να γινει κατι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα