Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10109449

νομίζω καλή τιμή + οτι είναι 1 ντιμάκι και μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την παλιά του.

Βέβαια κατόπιν παραγγελίας. Αλλά εχει και 3 ατοκες και δωρεάν μεταφορικά το electro.

Επεξ/σία από Konstantin77
  • Like 2
Δημοσ.

Γνωρίζεις αν σε Link.png Site: αυτό μπαίνει;

Λέει ram 1,35v ενώ στο electro λέει 1,5v και φοβάμαι ότι είναι ασύμβατα! :/

Αν δεν κάμνω λάθος νομίζω αυτό είναι πόσο ρεύμα αντέχει και όχι με πόσο δουλεύει

• Moderators
Δημοσ.

Haris_led, οι DDR3L ειναι χαμηλοτερης τασης μνημες (l=low voltage). Επομενως το μηχανακι σου θελει μνημες 1.35V ενω αυτες ειναι οι κλασσικες 1.5. Αν δεν υπαρχει αλλη ασυμβατοτητα πιθανον να παιξουν παντως. Πολλες φορες κανω undervolting στα συστηματα μου και δουλευω τις κλασσικες 1.5v μνημες (απλες ddr3) στα 1.35 volts. ;)

(Μονο με την δοκιμη θα εισαι σιγουρος οτι θα μπορουν να δουλεψουν εκει.)

Δες αυτο πχ https://discussions.apple.com/thread/4189480

• Like 2
Δημοσ.

τι διαφορα εχει του electroworld με του αποθεμα ?για τις 8αρες λεω
Πολυ καλη τιμη του electroworld στο ebay δεν βρηκα κατι φτηνοτερο . Skroutz κοιταξε κανεις?

Δημοσ.

Κάποτε με σχεδόν τα ίδια παίρναμε 16άρες.... Θα περιμένω μέχρι να επανέλθουν οι τιμές. Άλλωστε και 4 μια χαρά είναι για την ώρα.

Δημοσ.

Κάποτε με σχεδόν τα ίδια παίρναμε 16άρες.... Θα περιμένω μέχρι να επανέλθουν οι τιμές. Άλλωστε και 4 μια χαρά είναι για την ώρα.

«Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις!»  :cry:

• Moderators
Δημοσ.

Εφυγαν τα 9 οφτοπικ ποστς. Μια κουβεντα ολοκληρη για αλλο προιον και αλλη τιμη (που δεν μπορουμε να την πουμε προσφορα μαλιστα) απο αυτο του θεματος!

Σεβαστειτε τα θεματα και τους ανθρωπους που τα ανοιγουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...