Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Zte Minoza Mini vs Lg Optimus L1 II?!?

Ποιο αξιζει περισοτερο?

Και μονο που το LG εχει 512MB ram εναντι 256 του zte, δεν αφηνει πολλα περιθωρια για να το σκεφτεις. Σημερα android (με τις εφαρμογες να εχουν βαρυνει περισσοτερο) και 256 ΜΒ ram απλα δεν πανε μαζι. Χωρια οτι το LG ερχεται με 4.1 και λογικα θα εχει και καλυτερο επεξεργαστη. Στο LG γραφουν για 1GHz, στο ZTE ειναι κρατικο μυστικο!

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Μι φαουλ τοτε... Ειχα διαβασει καποιους που λεγανε για συνδρομη  5 ευρω... Αρα τα 5 ευρω ειναι απλα ανανεωση που μεταξυ μας, υποτυπωδως να το χρησιμοποιεις, 5 ευρω τα βαζεις...

Δεν είναι έτσι, σκέψου την περιπτωση να έχει κάποιος 20-30-50-100 ευρώ μεσα και να το χρησιμοποιεί παραπάνω απο υποτυπωδώς αγοράζοντας κάποιο πακέτο κάθε μήνα. Αυτός γιατί να βάζει κάρτα κάθε μήνα;

Δημοσ.

Ναι αλλα στο site γραφει

"Το ποσό ανανέωσης των €59 θα αποδοθεί σε 6 ισόποσες δόσεις των €8,77 κάθε μήνα (έχοντας αφαιρεθεί ο Φόρος Κινητής Τηλεφωνίας 12%)."

Δηλαδη θα υπαρχει log n win εφοσον θα γινειται καθε μηνα ανανεωση ανω των 5€

Το λεει και παρακατω

"

• Η πρώτη δόση θα αποδοθεί την ημέρα που θα λάβεις την προσφορά. Η κάθε επόμενη δόση θα αποδίδεται την 1η ημέρα κάθε μήνα.
Δημοσ.

Zte Minoza Mini vs Lg Optimus L1 II?!?

Ποιο αξιζει περισοτερο?

Σαν κινητο το Οπτιμους ειναι καλυτερο ΟΜΩΣ σαν προσφορα του Μιμοζα ειναι καλυτερη...

Δημοσ.

Ναι αλλα στο site γραφει

"Το ποσό ανανέωσης των €59 θα αποδοθεί σε 6 ισόποσες δόσεις των €8,77 κάθε μήνα (έχοντας αφαιρεθεί ο Φόρος Κινητής Τηλεφωνίας 12%)."

Δηλαδη θα υπαρχει log n win εφοσον θα γινειται καθε μηνα ανανεωση ανω των 5€

Το λεει και παρακατω

"

• Η πρώτη δόση θα αποδοθεί την ημέρα που θα λάβεις την προσφορά. Η κάθε επόμενη δόση θα αποδίδεται την 1η ημέρα κάθε μήνα.

Φίλε μου έχω πάρει  την προσφορά και log n' win δεν έχω παρότι οι δόσεις μπαίνουν κανονικά.

Το ξαναγράφω: Οι δόσεις της προσφοράς ΔΕΝ μετράνε ως ανανέωση και άρα ΔΕΝ ξεκλειδώνουν τα log n' win.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραια ..αυτο ηταν διευκρινιστικο .

Ειμαι στο δίλημμα ...να βαλω 59 και να το παρω η οχι ? Εχω το 1000/1000 της wind ...σε σ'ενα χρονο θα χρειαστω και παραπανω απο τα 59 € που ζητανε ..γιατι να μην τα βαλω τωρα και να παρω (εστω και το πεταμενο) το zte? 
Βεβαια σκεφτομαι μη βγαλουν στο εγγυς μελλον κατι αντιστοιχο..με καλυτερο κινητο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...