Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μια βοήθεια.Έχουν περάσει 10 μέρες που μου ήρθε το Mimosa αλλά ακόμα δεν έχουν μπει τα πρωτα 10€ όπως αναφερόταν.Σε ποιο τηλέφωνο πρεπει να απευθυνθω?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παντως να πω την αληθεια πιστευω τελικα οτι απο ολα ισως του μιμοζα ειναι η καλυτερη περιπτωση...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

To lognwin ειναι παρελθον οπως το ξεραμε... Και ποτε δεν ειχε να κανει με την ανανεωση αλλα με την εισοδο στο σαητ... Αν εννοεις οτι δεν θα εχεις τα μπονους καταστηματος ισως και να εχεις δικιο αλλα προσωπικα και 5.000 λεπτα προς wind να μου δινουν δεν μου λεει μια, προτιμω τα προγραμματα προς ολους... 

Δημοσ.

To lognwin εχει δώρο προς ολους 20 λεπτα. Δεν είναι μονο για wind. Και επίσης παλιά επαιρνες το δώρο κάθε εβδομάδα αν εμπαινες μέσω ίντερνετ ή μέσω της εφαρμογής της wind.

Τώρα πλεον πρεπει να εχεις ανανεώσει τον χρονο σου τις τελευταίες 30 μέρες με τουλαχιστον 5€. Οποτε δεν ξερνω αν εμας μας πιάνει με την αυτόματη ανανέωση που μας κάνουν. Μόλις με βάλουν τα λεφτά μέσα , θα σας πω.

Πάντως δεν έχει αλλάξει κάτι.Παντα ίσχυε να εβαζες 5€ ώστε για τις 4 επόμενες εβδομαδες να μπορείς να μπαινεις και να παίρνεις τα "δώρα log n win".

Λεπτομέρειες εδώ:

http://www.wind.gr/gr/f2g/ti-kerdizo/me-to-f2g-den-hreiazetai-na-giortazeis-gia-na-pareis-doro/

Μου φαινεται δεν το δικαιουμαστε.

• Moderators
Δημοσ.

Να γράψω και εγώ γιατί τα μπερδεψατε. Ο ipnos μια χαρα τα έγραψε, ο johnny ρωτησε, αλλά οι επόμενοι γράφετε σωστα μαζί με λάθος πράγματα και όποιος δεν ξέρει θα τα μάθει στραβά και δεν θα καταλάβει και τι συμβαίνει.

Το log'n'win ξεκίνησε πριν 2 περιπου μηνες. Σου εδινε να διαλέξεις κάθε βδομάδα, 1 απο τα δώρα διαρκειας μιας εβδομαδας χωρίς καμια υποχρέωση και προϋπόθεση. Απ τις 18 του Γενάρη, υπάρχει προϋπόθεση ανανέωσης τον τελευταίο μήνα για να μπορείς να πάρεις log'n'win δώρο. Για τους περισσοτέρους δηλαδή τέλος δυστυχως τα δώρα, τέλος ομως και η εβδομαδιαια ενασχόληση μας με το app. Ανανέωση με τέτοιους, εκβιαστικους θα μπορουσα να πω, τρόπους απο μενα τουλάχιστον δεν θα έχουν.

Ο ipnos λοιπον, ενημέρωσε οτι ΔΕΝ πιάνεται η δόση ως ανανέωση για να έχει κάποιος την δυνατότητα να πάρει κάθε βδομάδα δωράκι.

• Like 1
Δημοσ.

Μι φαουλ τοτε... Ειχα διαβασει καποιους που λεγανε για συνδρομη  5 ευρω... Αρα τα 5 ευρω ειναι απλα ανανεωση που μεταξυ μας, υποτυπωδως να το χρησιμοποιεις, 5 ευρω τα βαζεις... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...