Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο τον browser μπαινω παντα κ κολλαει σε ολα σχεδον! οκ σ'ευχαριστω παντως!!

θα βαλεις τον opera mini για browser που ειναι και ελαφρυς και θα μπαινεις. Δεν θα υπαρχει προβλημα.

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα βαλεις τον opera mini για browser που ειναι και ελαφρυς και θα μπαινεις. Δεν θα υπαρχει προβλημα.

ποσο δικιο εχεις!!!!!! μολις το κατεβασα κ με βαζει παντου!!! μα ειμαι ασχετη το ειπα!!! καλα σ'ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!!!!! :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, από αυτούς που παραλάβατε, έχει πάρει κανείς την πρώτη πίστωση?

Edit: οκ έγινε η πίστωση 13/12 17:00, με παραλαβή συσκευής 9/12

Επεξ/σία από l3ft3r1s
Δημοσ.

Παιδιά πήρε κανείς το Huawei από τη Wind;  Μου το έδωσαν χωρίς hands free. Ισχύει ή μου τα βούτηξαν οι υπάλληλοι που με διαβεβαίωναν ότι το συγκεκριμένο κινητό δεν έχει ακουστικά στη συσκευασία;

Δημοσ.

Τις περισοτερες φορες τα περιεχομενα αναφερονται στο κουτι. Για ψαχτο, δεν ειναι πρωτοφανες να μην εχει ακουστικα παντως, οποτε δεν αποκλειεται...

Αν δεις το Unboxing βιντεο εδω οντως δεν εχει http://www.youtube.com/watch?v=NbFEwvCMzQA θα ηταν οι υπαλληλοι βαρυ να ειχαν κατι τετοιο...

Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι αν το Y210 αν εχει 512 ram. Αν εχει  λεει αρκετα, αλλιως δεν ειναι τοσο καλυτερο απο μιμοζα...

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ... Είδα το βίντεο...όντως δεν φαίνεται να έχει ακουστικά... Απλά το κουτί ήταν ανοιγμένο χωρίς ζελατίνα και γι αυτό μπήκαν ψίλοι στα αυτιά μου... Εχει μεγάλη οθόνη. Φαίνεται καλό. Θα σας πω εντυπώσεις αργότερα... :)

Δημοσ.

Παιδιά πήρε κανείς το Huawei από τη Wind;  Μου το έδωσαν χωρίς hands free. Ισχύει ή μου τα βούτηξαν οι υπάλληλοι που με διαβεβαίωναν ότι το συγκεκριμένο κινητό δεν έχει ακουστικά στη συσκευασία;

Όχι δεν έχει ακουστικά στη συσκευασία.

Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι αν το Y210 αν εχει 512 ram. Αν εχει  λεει αρκετα, αλλιως δεν ειναι τοσο καλυτερο απο μιμοζα...

256 RAM έχει , περίπου 146 mb  για χρήση

Δημοσ.

Όχι δεν έχει ακουστικά στη συσκευασία.

256 RAM έχει , περίπου 146 mb  για χρήση

Η μνήμη είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη. Ούτε facabook δεν έχει εγκατεστημένο για ευνόητους λόγους... Ομως για δεύτερη συσκευή είναι σούπερ. Πολύ καλή μεγάλη οθόνη, Καλή ανταπόκριση στα αγγίγματα. Δεν κολλάει. Αν σκεφτεί κανείς ότι τα 69 ευρώ θα πάνω για χρόνο ομιλίας που ούτως ή άλλως θα χρησιμοποιήσω γιατί είχα βασική γραμμή free2go, για τζάμπα δεύτερο κινητό, αξίζει τα λεφτά του...

Δημοσ.

οντως δεν εχει ακουστικα 

πολυ καλη οθονη κ touch για τα λεφτα του 

αλλα οντως ανυπαρκτη μνημη.

3-4 εφαρμογες εβαλα κ μου εβγαλε ανεπαρκης μνημη.

χρειαζεται οπωσδηποτε καποιο προγραμμα για μεταφορα εφαρμογων στην καρτα

κατ'αλλα πολυ καλο για τσαμπα.ελπιζω να βγαλουν κ κανενα καλυτερο

• Like 1
Δημοσ.

Με πήραν σημερα από wind για το mimosa και τους ειπα για το Huawei οτι ενδιαφερομαι και δεν ηξεραν τπτ.. πως το παραγγέλνεις το Huawei στα €69?

Δημοσ.

πηγαινε σε καταστημα εχουν αρκετα.

5 λεπτα δουλεια ειναι κ ξεμπερδευεις.

το γελιο ειναι οτι σε καποια καταστηματα δεν ξερουν για το μιμοζα καθολου.

το ενα ειναι μαλλον μεσω ιντερνετ κ το αλλο μεσω καταστηματων.

Δημοσ.

πηγαινε σε καταστημα εχουν αρκετα.

5 λεπτα δουλεια ειναι κ ξεμπερδευεις.

το γελιο ειναι οτι σε καποια καταστηματα δεν ξερουν για το μιμοζα καθολου.

το ενα ειναι μαλλον μεσω ιντερνετ κ το αλλο μεσω καταστηματων.

Ακριβώς αυτό γίνεται. Μου το ανέφερε η κοπέλα που μίλησα μαζί της.

Ενημερωτικά έχει αρκετό απόθεμα το Y210 στα 69ευρώ.

Θα το πάρω αύριο με την κάρτα του πατέρα μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...