Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για την Q υπάρχει σε προσφορά το HUAWEI Y210. Το πήρα σήμερα με 69Ε. (Υσχύει ότι και στο mimosa για f2g - πακέτα κτλ). Σε σχέση με το Carl που είχα εδώ και 1 1/2 χρόνο οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Για βασική χρήση είναι μια χαρά.

Δεν είναι το δίκαρτο ε ;

Κανένα λινκ της προσφοράς υπάρχει ;

Δημοσ.

Εγω ειχα ριξει online παραγγελια για το zte. Ευτυχως πηρα τηλεφωνο το πρωι σε ενα καταστημα wind και με ενημερωσαν για το hawei. Για το zte δεν ηξεραν τιποτα  :wacko:

Μερικα καταστηματα εχουν παραλαβη του Hawei την Τεταρτη και αλλα το εχουν ετοιμοπαραδωτο. Αν θυμαμαι καλα τα 69 ευρω θα μπουν σε 6 δοσεις των 10,8 περιπου ανα μηνα. 

Δημοσ.

Δεν είναι το δίκαρτο ε ;

Υπάρχει ποτέ περίπτωση εταιρία κινητής τηλεφωνίας να σου δώσει κινητό δίκαρτο; Είναι σαν να σου προτείνει-ενθαρρύνει να βάλεις και μια sim ανταγωνιστή της.

Δημοσ.

Να πω την αληθεια αναμεσα στα δυο προτιμω το μιμοζα και ας εχει μνημη 256, εχει καμερα με φλας, μπροστινη καμερα και ραδιο. Σαφεστατα σε επιδοσεις ειναι πολυ καλυτερο το Υ ειναι παρομοιο ισως και καλυτερο απο το Galaxy pocket.

Δημοσ.

Δεν είναι το δίκαρτο ε ;

μονόκαρτο είναι. Link δεν έχω βρει ...

δεν παίζει να έχουν πολλά μάλλον για αυτό και δεν το διαφημίζουν ...

• Like 1
Δημοσ.

Απο οτι καταλαβαινω το Μιμοζα ειναι μονο ονλαην οποτε δεν υπαρχει λογος να πηγαινετε στα καταστηματα.

Δημοσ.

Απο οτι καταλαβαινω το Μιμοζα ειναι μονο ονλαην οποτε δεν υπαρχει λογος να πηγαινετε στα καταστηματα.

Ναι, αυτο ισχυει...

Το huawei εχει ποιο ανθρωπινη οθονη για σερφαρισμα - gps. Τωρα για την καμερα ουτως ή αλλως σε αυτην την κατηγορια για εμενα ειναι σαν να μην υπαρχει. Το φλας οντως χρειαζεται λογο του οτι γινετε φακος.

Απο θεμα sar παλι το huawei εχει μικροτερο.

Εχω κλεισει ενα huawei απο καταστημα και θα παω Τεταρτη απογευμα να το παρω. Θα το χρησημοποιησω σαν 2ο κινητο μεχρι να τελειωσει ο χρονος ομιλιας και μετα ή πουλημα ή wifi router ή απλα backup συσκευη. 

Με τα πακετα του f2go πιστευω πως αξιζει με 1000....

Δημοσ.

Εχω κλεισει ενα huawei απο καταστημα και θα παω Τεταρτη απογευμα να το παρω. Θα το χρησημοποιησω σαν 2ο κινητο μεχρι να τελειωσει ο χρονος ομιλιας και μετα ή πουλημα ή wifi router ή απλα backup συσκευη. 

Με τα πακετα του f2go πιστευω πως αξιζει με 1000....

Τελικά το δίνει με Q ή με f2go ;;;

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα! να ρωτησω επειδη ειμαι ασχετη απο τεχνολογια! λοιπον το κινητο αυτο θα με βολεψει για να βγαζω καμια φωτο οχι κ κατι ιδιαιτερο κ να χαζευω στο ιντερνετ? κυριως facebook κ καμια ειδηση να διαβαζω, τον καιρο κτλ θελω!! τωρα εχω ενα samsung s3350, απλο τελειως αλλα τουλαχιστον εχει wi-fi!  να το παρω αυτο απο την wind λετε? ξοδευω εξαλλου 1 καρτα το μηνα σιγουρα οποτε δεν επιβαρυνομαι!! ευχαριστω!!! :-)

Δημοσ.

καλησπερα! να ρωτησω επειδη ειμαι ασχετη απο τεχνολογια! λοιπον το κινητο αυτο θα με βολεψει για να βγαζω καμια φωτο οχι κ κατι ιδιαιτερο κ να χαζευω στο ιντερνετ? κυριως facebook κ καμια ειδηση να διαβαζω, τον καιρο κτλ θελω!! τωρα εχω ενα samsung s3350, απλο τελειως αλλα τουλαχιστον εχει wi-fi!  να το παρω αυτο απο την wind λετε? ξοδευω εξαλλου 1 καρτα το μηνα σιγουρα οποτε δεν επιβαρυνομαι!! ευχαριστω!!! :-)

Αν δινεις ουτως ή αλλως τα χρηματα, παρε το. Η μονη διαφορα θα ειναι οτι θα τα δωσεις μαζι αντι σε 6 μηνες. Σαν κινητο βεβαια δεν αξιζει. Ουτε καλες φωτογραφιες θα μπορεις να τραβηξεις, ουτε θα ειναι ανετο για ιντερνετ. Ομως αφου ειναι δωρεαν, γιατι να μην το παρεις; Ειναι προσφορα μονο για αυτον που θα εβαζε τα χρηματα.

Δημοσ.

Αν δινεις ουτως ή αλλως τα χρηματα, παρε το. Η μονη διαφορα θα ειναι οτι θα τα δωσεις μαζι αντι σε 6 μηνες. Σαν κινητο βεβαια δεν αξιζει. Ουτε καλες φωτογραφιες θα μπορεις να τραβηξεις, ουτε θα ειναι ανετο για ιντερνετ. Ομως αφου ειναι δωρεαν, γιατι να μην το παρεις; Ειναι προσφορα μονο για αυτον που θα εβαζε τα χρηματα.

αυτο που εχω τωρα με βαζει πχ στο facebook αλλα πχ στο meteo δεν με βαζει, λεει ανεπαρκης μνημη! θα εχω το ιδιο προβλημα λες κ με το καινουριο?

Δημοσ.

αυτο που εχω τωρα με βαζει πχ στο facebook αλλα πχ στο meteo δεν με βαζει, λεει ανεπαρκης μνημη! θα εχω το ιδιο προβλημα λες κ με το καινουριο?

Στο meteo μπαινεις με την εξτρα εφαρμογη ή απο τον browser; Λογικα θα μπαινεις. Ειχα και εγω κινητο αντιστοιχων χαρακτηριστικων (μνημης ram, rom). Δεν ειναι για πολλες εφαρμογες αλλα θα ειναι καλυτερο απο το samsung.

Δημοσ.

Στο meteo μπαινεις με την εξτρα εφαρμογη ή απο τον browser; Λογικα θα μπαινεις. Ειχα και εγω κινητο αντιστοιχων χαρακτηριστικων (μνημης ram, rom). Δεν ειναι για πολλες εφαρμογες αλλα θα ειναι καλυτερο απο το samsung.

απο τον browser μπαινω παντα κ κολλαει σε ολα σχεδον! οκ σ'ευχαριστω παντως!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...