kostas-osfp Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 για εμενα φαινετε το λεει το εχω δει και το nexus4 αλλα για εμενα εχει πολυ μεγαλη οθονη οποιος θελει να μου πει τι γνωμη του η εχει καποιο κινητο να μου προτινει ας μου γραψει εδω http://www.insomnia.gr/topic/508372-smartphone-%CE%B5%CF%89%CF%82-350-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89/
koularasss Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 πηγα και ειδα το lg g2 και το xperia z,ενταξει εμενα πιο πολυ με βολεψε το z επειδη εχω το sole και εχω συνηθησει στον σχεδιασμο αλλα και το g2 καλο ηταν.Αλλα μου φαινεται πως ή το z θα παρω ή το gs4 γιατι το g2 δεν παιρνει καρτα μνημης και τα 10 gb ειναι πολυ λιγα καθως στην καρτα μνημης που εχω 9 gb ειναι φωτο,βιντεο,τραγουδια και δεν θα με καλυψει με την καμια το g2... .Αναμεσα στο gs4 και το xperia z ξερω πως το s4 ειναι πιο καλο αλλα αφου προερχομαι απο το sole οποιο και να παρω ιδια διαφορα δεν θα δω??
gsisr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 οποιο και να παρεις θα δεις μεγαλη διαφορα. αφου δε μπορεις χωρις sd θα παιξεις αναμεσα στο z και στο s4. αν μπορεις να δωσεις τα παραπανω χρηματα προτιμας το s4..αν δεν θες να ξεφυγεις απ το budget σου το z ειναι αριστη προταση. η οθονη του πως σου φανηκε;
koularasss Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 παρα πολυ καλη αν και απο αρκετα πλαγια δεν φαινεται τοσο καλα
gsisr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 ποιοτικά το z είναι πολύ καλό πάντως..δεν εχει και τις τεραστιες διαφορες με το s4. γουστα ειναι αυτα βέβαια..στα 350 δεν νομιζω να εχει αντιπαλο..
koularasss Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 στο z απο το ακουστικο οταν σε κανουν κληση ακουγεται καλα??γιατι στο sole σχεδον καθολου δεν ακουγεται!!
koularasss Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 τελικα πηρα το z πολυ ωραιο κινητο,καμια σχεση με το παλιο μου!!πηρα και θηκη αλλα τωρα ψαχνω screen protector.στο ebay βρηκα και για το z και το z1,αν παρω για το z1 αφου ειναι ιδια τα κινητα(ή δεν ειναι?) δεν θα ταιραζει και στο δικο μου ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα