Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Επειδή μου χρειάστηκε αρκετές φορές λέω να κάνουμε μια ανεπίσημη ομάδα με μέλη του insomnia με το εξής project:

• Να μπορείς με ένα copy ενός link που περιέχει αρχείο(exe,pdf,image,zip,rar) να γίνεται αυτόματα upload στον λογαριασμό σου στο Dropbox και στο Google drive για αρχή.

• Το αρχείο δεν θα κατεβαίνει ποτέ στον υπολογιστή σου/tablet/κινητο και όλη η διαδικασία θα γίνεται μέσω download/upload απο δικό μας server.

• Ως υποδομή θα κάνουμε χρήση του Amazon Cloud σε t1.micro instance με το free tier. To αρχικό κόστος του bandwidth πέρα από το free usage το καλύπτω εγώ (δεν είναι υψηλό αλλά μέσα σε λογικά πλαίσια το καλύπτω).

• Σκέφτομαι να γίνει όλη η διαδικασία απλή και ευκολη στη χρήση. Μεσω chrome/firefox/safari extensions-ενα απλό copy link->upload to dropbox/google drive. Μέσω ενός απλού για iOS και Android (ενα textview/textfield και ενα button+ ενα view με settings αρκεί). Μέσω web interface ενα απλό form και ενα pop-up για τα credentials.

• Φυσικα τις λεπτομέρεις τις βλέπουμε μετά(limits,bandwidth,NO WAREZ και άλλα).

• Μπορώ να συνεισφέρω (εκτός το κόστος του bandwidth) σε iOS(με account),PHP/mysql, στο AWS instance και λίγο android(έχω και τον συνεργάτη μου για android). 

• Τέλος, για να προλάβω μερικούς (καλοπροαίρετους πάντα) φίλους, δεν εψαξα αν υπάρχει ήδη ή αν το έχει κάνει κάποιος, δεν με ενδιαφέρει και ποτέ δεν κοιτάω τι κάνει ο ανταγωνισμός.

Ελπίζω να μαζευτούμε, να το κάνουμε και να περάσουμε καλά, το βασικότερο πιστευω. Αργότερα μιλάμε για  income!

Και αν μερικοί θελήσουν να "κλέψουν" την ιδέα ,τότε θα χαρώ γιατί είναι άξια κλοπής ;)

PS:όχι δεν είμαι κανένα παιδάκι 15 χρονών που θέλω να φτιάξω το next big thing,είμαι 30+.

Reply η PM me.

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχουν ήδη υπηρεσιες που το παρεχουν αυτο...

Εγώ πάντως μπορώ να βοηθήσω στην κατασκευή ιστοσελίδας και app για chrome.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...