Προς το περιεχόμενο

CyanogenMod σε Samsung Galaxy S3, προβλημα Wifi

giorgolavos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πριν μερικες εβδομαδες εκανα root το S3 και εβαλα CyanogenMod 10.2.

Παρατηρησα στην αρχη ενα μικροπροβλημα οταν προσπαθουσα να συνδεθω σε wifi αλλα νομιζα οτι εφταιγαν τα δικτυα γιατι στο δικο μου συνδεεται κανονικα χωρις προβλημα.

Τελικα μονο στο δικο μου συνδεεται χωρις προβλημα, σε ολα τα αλλα δεν συνδεεται καθολου ή συνδεεται μετα απο αρκετες προσπαθειες και χωρις να μενει σταθερο

Υπαρχει καποια λυση;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γενικα η 4.3 εχει καποια θεματακια με το wifi, εκανες καθαρη εγκατασταση? δλδ τα εκανες ολα wipe πριν την περασεις?

για δες αν εχει βγαλει καποια αναβαθμιση απο το κινητο η cm

aosp ειναι?

εκανα το install μεσα απο το cyanogenmod installer,

δεν ξερω αν ειναι aosp, πως το βλεπω;

δεν τα εκανα καθαρη εγκατασταση, την περασα απο πανω.

αναβαθμιση εκανα πριν τρεις μερες αλλα ακομα συνεχιζει.

ελεγα να βγαλω cyanogenmod και να περασω UltimaROM αλλα καπου διαβασα οτι δεν μπορω να την περασω πανω απο cyanogenmod

• Moderators

παιρνας οποια ρομ θες (αρκει να ειναι για το κινητο σου)

θα σου προτεινω και σε εσενα την Slimbean Rom οπως εχω ξαναπροτεινει (και εχω στο κινητο μου και εχω δοκιμασει και σε αλλο)

η οποιο ειναι ελαφρια και σταθερη!!

συνοπτικα η διαδικασια που κανεις ειναι αφου κατεβασεις την ρομ και οτι αλλο χρειαζεσαι μπαινεις σε Recovery mode

κανεις 

1)wipe data/factory reset

2)wipe cache partition

3)wipe dalvik cache

(τα 2 πρωτο ειναι στην πρωτη σελιδα του cwm recovery το 3ο στην καρτελα advanced αν δεν κανω λαθος)

4)Install file from internal sd card και επιλεγεις την ΡΟΜ

5)για την Slimbean εδω πρεπει να εχεις κατεβασει και να κανεις εγκατασταση και το Gapps(google apps)

6)εγω προαιρετικα ξανακανω ολα τα wipe 

7)reboot και εισαι ετοιμος

• Moderators

εσυ το ρυθμιζεις που θα δωσεις δικαιωματα!

σε ποιες δινει και σε ποιες δεν δινει?

εννοεις οτι σε καποιες σου εμφανιζει μπροστα μηνυμα που σου ζηταει δικαιωματα και σε αλλες οχι?

αν ναι ειναι γιατι δεν απαιτουν ολες οι εφαρμογες δικαιωματα super user

οχι, δεν εννοουσα αυτο. στο titanium backup, π.χ, δεν εδινε αλλα στο clean master εδινε.

την βρηκα την λυση, επρεπε να μπω στις ρυθμισεις προγραμματιστη και να ενεργοποιησω τα δικαιωματα root.

:)

αν χρειαστεις κατι πες

φιλε ακου ενα προβλημα που προεκυψε. Μου αρεσε πολυ η slim bean αλλα ηθελα να δω και αλλες για να διαλεξω. εκανα ενα backup και περασα μια αλλη, δεν μου αρεσε και την αλλαξα με μια τριτη. Τελικα η slim μου αρεσε περισσοτερο απ'ολες οσες ειδα και εκανα restore. Το προβλημα ειναι οτι μετα το restore δεν με ειδοποιει σε μηνυματα και ειδοποιησεις facebook ενω πριν το εκανε. Επισης σε 2 παιχνιδια (ninja revenge και Basketball mania) εχει μεγαλο lag η οθονη. Μονο στα παιχνιδια εχει lag. Εχεις καμια ιδεα τι να κανω? Απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση εκανα. Τα τρια πρωτα βηματα που περιγραφεις παραπανω τα εκανα πριν την εγκαταστησω.

Το θέμα με το wifi έστρωσε; γιατί κι εμένα με το ξυράφι, όποια cyan ρομ περάσω(πακμαν, αοκπ) μου κάνει αυτό το πρόβλημα.

φιλε δεν το εχω δοκιμασει ακομα σε πολλα δικτυα αλλα στο δικο μου + αλλα δυο συνδεεται κανονικα η slimbean

Στο ι9305 είχα δοκιμάσει την liquidsmooth... Δεν παίζει ήχο, τεράστιο bug! Οταν το ειχα στο i9300 ήταν η αγαπημένη μου ρομ. 

Τώρα έβαλα την pac και μου φαίνεται πολύ καλή μεχρι τωρα... πέρα απο κανενα δυο κρας ειναι stable 

τι εννοεις με το Restore?

παιρνα την κανονικα οπως την πρωτη φορα και θα σαι οκ!

ειχα κρατησει backup απο το cwm μενου και μετα εκανα recovery απο εκει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...