funbreaker Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Αυτό στο έκανε ανέκαθεν; μήπως αληλεπιδρά με κάποιο άλλο πρόγραμμα; αντιικό ποιό έχεις; μήπως να περνούσες κάποια παλιότερη έκδοση;Απο αναβαθμίσεις είσαι κομπλέ ; και όταν λέω αναβαθμίσεις εννοώ τα πάντα flash, java, browser, windows,προγράμματα.Για να δούμε μήπως το ένα, μήπως το άλλο, στο τέλος ή θα μας βαρεθείς ή θα σε βαρεθούμε ή θα βρεθεί η λύση Ναι μια λύση είναι να περάσω κάποια παλιότερη έκδοση που δεν το δοκίμασα ακόμα. εγω θα προτεινα την εγκατασταση του amsn . παναλαφρο και ειναι ακριβως σαν το παλιο msn . και κανει ακριβως την ιδια δουλεια με το skype Αυτό δουλεύει κανονικα με λογαριασμούς microsoft και skype?
funbreaker Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μπα μου δείχνει όλες τις επαφές offline, άσε που στο skype έχω και τις skype επαφές και τις microsoft και θα χάσω κόσμο έτσι. Αναγκαστικά θα βάλω μια παλιά έκδοση μήπως και λυθεί.
funbreaker Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Ενημέρωσα ότι πρόγραμμα δεν είχα ενημερωμένο Έβαλα παλαιοότερη έκδοση Έκανα restart ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...
Captain Nemo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Το πρόγραμμα για τους ιούς έχεις δοκιμάσει να το απενεργοποιήσεις για λίγο να δεις αν κάνει διαφορά.
Gtr34 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δοκιμασε την portable εκδοση , θα την βρεις στο portableapps.com .
funbreaker Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Έκλεισα το comodo και απενεργοποίσα το avast και δεν είδα διαφορά.Θα δοκιμάσω και την portable.
άδικος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 αν δεν ούτε με αυτή δοκίμασε νέο setup των windows ή & ευχέλαιο
funbreaker Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Όταν τρέχω το portable μου ανοίγουν 2 διεργασίες. Μία που λέγεται Skype και έχει το ίδιο πρόβλημα και μία που λέγεται skype portable και είναι ΟΚ. Με λίγα λόγια το πρόβλημα δεν λύθηκε και δεν βρίσκω τι άλλο να κάνω.
funbreaker Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Ποιος ξέρει... avast έχω, να το βάλω να κάνει κανα scan ή προτείνεις έλεγχο με κάτι άλλο?
Captain Nemo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Καί όταν τα δοκιμάσεις αυτά δοκίμασε και το Kaspersky Rescue Disk πρέπει να είμαστε σίγουροι.
funbreaker Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Έκανα ένα πρώτο scan με το superantispyware. Βρήκε 584 cookies βλακείες, δηλαδή μάλλον τίποτα. Συνεχίζω με το malwarebytes και μετά με τα άλλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα