funbreaker Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Το κολοSkype για μια ακόμη φορά μου διαταρράσει την ψυχική μου υγεία. Μόλις το ανοίγω η χρήση cpu του υπολογιστή ανεβαίνει κατακόρυφα με το skype να κάνει χρήση του 50% αυτής. Δοκίμασα: Ανεπάλληλα restarts του skype με κλείσιμο της διεργασίας του. Αναβάθμισή του στην τελευταία έκδοση 6.11.0.102. Restart στο pc Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Καμιά ιδέα? Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2013 από funbreaker
euxoulhs Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 τι specs εχει το pc σου; γτ απλα δεν κανεις απο τις διεργασιες τερματισμο; εμενα σε 4πυρηνο κανει χρηση το πολυ 8% του cpu
άδικος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 γτ απλα δεν κανεις απο τις διεργασιες τερματισμο; γτ το έκανε 1
funbreaker Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 τι specs εχει το pc σου; γτ απλα δεν κανεις απο τις διεργασιες τερματισμο; εμενα σε 4πυρηνο κανει χρηση το πολυ 8% του cpu Δεν έχουν σημασία τα specs γιατί τότε θα συνέβαινε σε μόνιμη βάση. Η κανονική του χρήση είναι περίπου σαν την δική σου.
Captain Nemo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Εμένα κάποτε μου προκαλούσε προβλήματα το ad-on Skype Click to Call αν το έχεις δοκίμασε να το αφαιρέσεις .
άδικος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Εμένα κάποτε μου προκαλούσε προβλήματα το ad-on Skype Click to Call αν το έχεις δοκίμασε να το αφαιρέσεις . Το μεγαλύτερο σκουπίδι... 3
funbreaker Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Εμένα κάποτε μου προκαλούσε προβλήματα το ad-on Skype Click to Call αν το έχεις δοκίμασε να το αφαιρέσεις . Νομίζω πως πλέον το skype δεν υποστηρίζει addons. Είχα το messenger plus, το έβγαλα αλλα δεν άλλαξε τίποτα.
άδικος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Νομίζω πως πλέον το skype δεν υποστηρίζει addons. Είχα το messenger plus, το έβγαλα αλλα δεν άλλαξε τίποτα. Μπαίνει στον φυλλομετρητή σου.
funbreaker Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μπαίνει στον φυλλομετρητή σου. Έχεις δίκιο, μόλις εντόπισα το "Skype click to call" στα extensions του firefox. Η επιλογή όμως για να το κάνω remove είναι ανενεργή. Πώς το βγάζω?
άδικος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Αν θυμάμαι καλά από τον ff είχε απενεργοποιηθεί με κάποια ενημέρωση του skype λόγω προβλημάτων, ή επειδή δεν υποστηριζόταν πλέον, γι'αυτό το βλέπεις έτσι. Το απεγκαθιστάς από τα προγράμματα σου.
funbreaker Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Αν θυμάμαι καλά από τον ff είχε απενεργοποιηθεί με κάποια ενημέρωση του skype λόγω προβλημάτων, ή επειδή δεν υποστηριζόταν πλέον, γι'αυτό το βλέπεις έτσι. Το απεγκαθιστάς από τα προγράμματα σου. Το έβγαλα αλλά το πρόβλημα παραμένει.
funbreaker Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Πλήρη απεγκατάσταση skype δοκίμασες έτσι; Μόλις δοκίμασα κι αυτή την έσχατη λύση χωρίς να φέρει δυστυχώς κανένα αποτελεσμα. Πόσο κολοπρόγραμμα είναι πια αυτό το skype? Καμιά άλλη ιδέα?
Captain Nemo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μόλις δοκίμασα κι αυτή την έσχατη λύση χωρίς να φέρει δυστυχώς κανένα αποτελεσμα. Πόσο κολοπρόγραμμα είναι πια αυτό το skype? Καμιά άλλη ιδέα? Αυτό στο έκανε ανέκαθεν; μήπως αληλεπιδρά με κάποιο άλλο πρόγραμμα; αντιικό ποιό έχεις; μήπως να περνούσες κάποια παλιότερη έκδοση;Απο αναβαθμίσεις είσαι κομπλέ ; και όταν λέω αναβαθμίσεις εννοώ τα πάντα flash, java, browser, windows,προγράμματα.Για να δούμε μήπως το ένα, μήπως το άλλο, στο τέλος ή θα μας βαρεθείς ή θα σε βαρεθούμε ή θα βρεθεί η λύση
trujillo2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 εγω θα προτεινα την εγκατασταση του amsn . παναλαφρο και ειναι ακριβως σαν το παλιο msn . και κανει ακριβως την ιδια δουλεια με το skype
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα