Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Έχω φτιάζει ένα word με φωτογραφίες και προσπαθώ να το μετατρέψω σε Pdf αλλά δεν θέλει με τίποτα.

Κάνει πολλή ώρα και στο τέλος κολλάει.

Έχω δοκιμάσει διάφορα προγράμματα αλλά και online εφαρμογές.

Γνωρίζει κανείς γιατί? και αν τελικά υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω?

Δημοσ.

Δοκίμασε και το primopdf.

Μήπως οι εικόνες είναι πολύ μεγάλες και αργεί στη συμπίεση; Δοκίμασες να μην συμπιέσεις τις εικόνες στις επιλογές δημιουργίας pdf;

Δημοσ.

το primo το δοκίμασα και με και χωρίς συμπίεση. το word είναι 16ΜΒ δεν είναι και τέρας δηλ.

Μετά συμπίεσα και τις εικόνες μέσω word σε μέγεθος web και το συνολικό μεγεθος έγινε 2MΒ αλλά πάλι τίποτα!

Μηπως έχει κατι να κανει με το format των εικόνων?

Δημοσ.

το primo το δοκίμασα και με και χωρίς συμπίεση. το word είναι 16ΜΒ δεν είναι και τέρας δηλ.

Μετά συμπίεσα και τις εικόνες μέσω word σε μέγεθος web και το συνολικό μεγεθος έγινε 2MΒ αλλά πάλι τίποτα!

Μηπως έχει κατι να κανει με το format των εικόνων?

Διαβασε τι σου εγραψα πιο πανω. 50mbyte αρχειο μολις μου το εκανε χωιρς προβλημα.

Δημοσ.

Διαβασε τι σου εγραψα πιο πανω. 50mbyte αρχειο μολις μου το εκανε χωιρς προβλημα.

οκ. Μόλις το κατεβασα και έχω πατήσει να γίνει. Θα περιμένω λίγο και θα απαντήσω!

Φίλε skar1983, έχεις δίκιο!

Το έκανε επιτέλους. Το τελικό αρχείο σε pdf είναι βέβαια 180ΜB (από 16 που ήταν το word γιατί άραγε?) αλλά είναι δευτερευούσης σημασίας!

ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σας (και του Micos000 εννοείται)!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...