Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα μπορούσες να ήσουν πιο ευγενικός.

Το να έχω πάνω μου μια συσκευή που την μουσική που παίζει την λαμβάνει σε streaming εκείνη την ώρα μέσω δικτύου και μάλιστα αυτός να είναι ο συνήθης τρόπος που ακούω μουσική (αφού θα έχω μπεί στην διαδικασία να δίνω πάγιο κάθε μήνα) άρα και θα τρώω συνολικά πολύ ακτινοβολία για μένα δεν είναι ένας ότιναναι προβληματισμός.

Αν για σένα είναι, θα πρέπει μαζί με τον χαρακτηρισμό να μας πεις και τον λόγο.

Μπορείς να κατεβάσεις όσα τραγούδια θέλεις και να τα ακούς offline.

Επίσης πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβετε ότι η μουσική δεν ήρθε από το διάστημα, κάποιος δούλεψε και περιμένει να πληρωθεί με κάποιον τρόπο.

• Like 5
Δημοσ.

πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβετε ότι η μουσική δεν ήρθε από το διάστημα, κάποιος δούλεψε και περιμένει να πληρωθεί με κάποιον τρόπο.

+1

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείς να κατεβάσεις όσα τραγούδια θέλεις και να τα ακούς offline.

Επίσης πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβετε ότι η μουσική δεν ήρθε από το διάστημα, κάποιος δούλεψε και περιμένει να πληρωθεί με κάποιον τρόπο.

Προφανώς και μπορώ να τα κατεβάσω και να τα ακούσω offline αλλά αν είναι έτσι κατεβάζω και από άλλες free πηγές ή τα έχω από πριν ώστε να μην χρειαστεί να χρεωθώ και data.

Τώρα αν πρόκειται το thread να καταλήξει σε κήρυγμα κατά της πειρατείας και μου λες τελικά πως ο λόγος που πρέπει να έχει κανείς το spotify είναι για να πληρώνει έμμεσα τους τραγουδοποιούς και να είναι ηθικά σωστός τι να σου πω...

Το ζήτημα είναι μεγάλο και δεν αφορά μόνο το spotify οπότε αν υποστηρίζεις αυτή την άποψη πρέπει να κόψεις και οτιδήποτε άλλο δωρεάν παρέχεται online και υπόκειται σε πνευματικα δικαιώματα.

Δημοσ.

Υπηρεσίες χωρίς μέλλον μέλλον και με ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ...

Πες μας και το μέλλον όμως Χορταρέα, μη μας αφήνεις στην αγωνία.

Δημοσ.

Για να μπουν καποια πραγματα στην θεση τους. Η δωρεαν παροχη του spotify σου επιτρεπει για τους πρωτους μηνες να ακους οσες ωρες μουσικης θελεις με διαφημισεις. Μετα τους 6 μηνες επιτρεπονται μεχρι 10 ωρες μουσικης το μηνα.

Το premium πακετο της Cosmote κοστιζει 5€/μηνα μετα τους δυο πρωτους δωρεαν μηνες χρησης. Το premium πακετο της Cosmote παρεχει μεσω cellular+wifi τραγουδια ή και σε offline mode, με επιλογες στην ποιοτητα με μεγιστο 320kbps.

Το streaming μεσω cellular ειναι δωρεαν και δεν καταναλωνει δεδομενα.

Επισης δεν γινεται συγκριση ουτε spotify - youtube, γιατι εκτος του οτι το ενα ειναι music streaming υπηρεσια ενω το αλλο ειναι video streaming επιπλεον ειναι και τεραστια η διαφορα σε καταναλωση δεδομενων αν υποθεσουμε οτι χρεωνεσαι και στις δυο(ενα 1080p video >> 320kbps τραγουδι). Ουτε συγκριση spotify - napster. Το napster πραγματικα εχει περιορισμενη βιβλιοθηκη τραγουδιων.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Στην περίπτωση ανακατεύθυνσης, μέσω της ιστοσελίδας και της εφαρμογής του Spotify, σε άλλες ιστοσελίδες/εφαρμογές η κίνηση δεδομένων χρεώνεται σύμφωνα με την εκάστοτε τιμολογιακή πολιτική της COSMOTE για το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί ο συνδρομητής.

Αν καταλαβα καλα θα ακους τραγουδια μονο μεσω της συνδεσης σου COSMOTE και οχι απο Wifi

Θα ακους διαφημισεις μεσα στα τραγουδια και θα βλεπεις και αν πατησεις σε καποια απο αυτες θα χρεωνεσαι τα MB στη συνδεση σου ?

Δημοσ.

Αν καταλαβα καλα θα ακους τραγουδια μονο μεσω της συνδεσης σου COSMOTE και οχι απο Wifi

Θα ακους διαφημισεις μεσα στα τραγουδια και θα βλεπεις και αν πατησεις σε καποια απο αυτες θα χρεωνεσαι τα MB στη συνδεση σου ?

Η δωρεάν υπηρεσία που περιγράφεται από το άρθρο παρέχεται από την ίδια την Spotify και ΟΧΙ από την Cosmote.

Επιλέγεις:

Cosmote: 5(από 7) τον μήνα και ακούς είτε από WIFI είτε από το data plan σου και ΔΕΝ χρεώνεσαι για την κίνηση.

Προσφορά Spotify: Δωρεάν (με τους περιορισμούς που σου θέτει στα λεπτά/τραγούδια) και ακούς είτε από WIFI είτε από το data plan σου (wind/cosmote/vodafone) στο οποίο θα χρεώνεσαι κανονικά την κίνηση στο dataplan

Σε αυτή την περίπτωση αν κάνεις click στις διαφημίσεις και είσαι σε dataplan, θα καταναλώνεις και εκεί τα mb σου.

Δημοσ.

Καλά είναι δυνατόν να πληρώνουμε πάγιο στις μέρες μας για να ακούμε μουσική?

εσύ μπορει να δίνεις 4€ τη μέρα για τσιγάρα...τα 7€ το μήνα για μουσική τα θεωρώ πολυ πιο χρησιμα...

• Like 1
Δημοσ.

γιατί; όταν μπαίνεις από κινητό στο youtube δεν χρησιμοποιείς data; what's your point;

άλλα προσφέρει το youtube και άλλα το spotify. Εγώ δίνω τα 7 ευρώ με ευχαρίστηση του να βρίσκω απευθείας όποιο τραγούδι γουστάρω σε μια βιβλιοθήκη 2.000.000 τραγουδιών, να κάνω άμεσα τις playlists μου και να μην περιμένω από τον θείο ή το δισκοπωλείο μια ολόκληρη συλλογή που ίσως από την οποία θα χρειαστώ μόνο το ένα τραγούδι και τα υπόλοιπα θα ειναι waste of space + την αναμονή... όπως το βλέπει κανένας. Εγώ το γουστάρω πάντως.

Ωραία,εσύ πλήρωνε 7€ και :

Όσοι θέλουν παλιά τραγούδια το καταλαβαίνω. Γιατί όμως να πληρώσω εγώ το Spotify,για να ακούω Martin Garrix? Όχι φυσικά,υπάρχουν δωρεάν και σε τέλεια ποιότητα στο YouTube! Αν θέλω τα κατεβάζω και σε 320kbps από YT Downloader! Είναι ΕΝΤΕΛΩΣ αδιάφορη εφαρμογή για την πλειοψηφία. Και αυτή και το Napster!

Δημοσ.

Όσοι θέλουν παλιά τραγούδια το καταλαβαίνω. Γιατί όμως να πληρώσω εγώ το Spotify,για να ακούω Martin Garrix? Όχι φυσικά,υπάρχουν δωρεάν και σε τέλεια ποιότητα στο YouTube! Αν θέλω τα κατεβάζω και σε 320kbps από YT Downloader! Είναι ΕΝΤΕΛΩΣ αδιάφορη εφαρμογή για την πλειοψηφία. Και αυτή και το Napster!

οκ άστε εμάς τα "κορόιδα" να δίνουμε 7 ευρώ και εσείς χρησιμοποιήστε youtube, αλλά μη μας τα κάνετε τσουρέκια παράλληλα.

Δημοσ.

Η κατανάλωση δεδομένων (data streaming) της υπηρεσίας Spotify είναι δωρεάν μόνο εντός Ελλάδας και ισχύει μέχρι 31/01/14. ....

Δηλαδή μετά θα πληρώνεις και τα data;; no way!!

Δημοσ.

Δηλαδή μετά θα πληρώνεις και τα data;; no way!!

Μόλις μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών της cosmote, και ενημέρωσα τον υπάλληλο για το συγκεκριμένο announcement.

Σκιάχτηκε λίγο και το έψαξε παραπάνω:

Τελικά μου είπε ότι ο λόγος που υπάρχει η συγκεκριμένη ημερομηνία είναι γιατί καλύπτει και τους τελευταίους που θα εγγραφούν στην δωρεάν δίμηνη προσφορά ενώ στα 5 ευρώ θα περιλαμβάνεται κανονικά η δωρεάν κίνηση του dataplan.

Η χρέωση στα συμβόλαια θα γίνεται στο λογαριασμό, στα καρτοκινητά θα τραβάει από το υπόλοιπο και αν δεν βρει απλά η υπηρεσία θα απενεργοποιείται για εκείνο τον μήνα ενώ στην περίπτωση των καρτοσυμβολαίων δεν έχουν κάποια επίσημη ενημέρωση.

Θα δούμε όταν θα έρθει η ώρα...

Για την πλειοψηφία υπάρχει η πειρατεία, υπάρχει το ψάξιμο στο youtube, η δημιουργία λίστας η οποία μετά από μια βδομάδα έχει τα μισά τραγούδια, η συνεχής αναζήτηση για καλή ποιότητα χωρίς τα επιπλέον voice-overs που συνηθίζονται στα videoclip, το download και η μετατροπή,το πέρνα στο κινητό, σβήσε τα παλιά, δες πια σου αρέσουν να κρατήσεις.

Αν είσαι πιτσιρικάς ή δεν έχεις τα 5ευρώ πράγματι, θα κάνεις τα παραπάνω. Αν όμως η μουσική είναι κομμάτι της καθημερινότητας σου, κομμάτι του χαρακτήρα σου, τότε 5 ευρώ δεν είναι τίποτα. Ειδικά αν λάβεις υπόψιν αυτό που ανέφερε ο andreapaog328 ότι η πλειοψηφία στην οποία αναφέρεσαι δίνει 2.5 ευρώ την ημέρα για ένα πακέτο τσιγάρα.

Αλήθεια, το έχεις δοκιμάσει? Αν όχι, δεν μπορείς να έχεις άποψη. Δεν το λέω με κακία, απλά έτσι είναι.

Ίδιες playlist σε κινητό-pc-tablet. Απλά μοναδικό  :wub:

Ήδη έχει αντικαταστήσει το ράδιο μου στο αμάξι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...