Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Spotify, η δημοφιλής συνδρομητική υπηρεσία strreaming μουσικής η οποία πρόσφατα ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία της και στη χώρα μας, αναμένεται να παρουσιάσει ένα νέο δωρεάν πακέτο για φορητές συσκευές.Σε εκδήλωση που είναι προγραμματισμένη για τις 11 Δεκεμβρίου, το Spotify σύμφωνα με πληροφορίες της Wall Street Journal θα επεκτείνει τη δωρεάν δυνατότητα streaming μουσικής από το desktop και στις φορητές συσκευές για τις οποίες διαθέτει εφαρμογή όπως το iOS, Android και Windows Phone.

Μέχρι σήμερα το Spotify διέθετε το δωρεάν πακέτο streaming μουσικής μόνο στο desktop ενώ όσοι ήθελαν να ακούσουν την αγαπημένη τους μουσική μέσα από το smartphone ή το tablet τους, θα έπρεπε να διέθεταν το Premium πακέτο συνδρομής με χρέωση €7.

Όπως αναμένεται, το δωρεάν πακέτο συνδρομής του Spotify για φορητές συσκευές, θα υποστηρίζεται από διαφημίσεις οι οποίες θα παρεμβάλλονται κατά την αναπαραγωγή των κομματιών ενώ μια σειρά από περιορισμών θα ισχύουν κατά τη λειτουργία. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, οι χρήστες θα μπορούν να έχουν περιορισμένη πρόσβαση στις λίστες τραγουδιών που έχουν δημιουργήσει όπως επίσης και στα τραγούδια που έχουν επισημάνει (starred), με τη δυνατότητα ακρόασης συγκεκριμένου τραγουδιού (on-demand) που δεν έχουν ξανακούσει, να περιορίζεται σε ελάχιστα κομμάτια μηνιαίως.

Πάντως το Spotify περιμένει ότι η επίσημη ανακοίνωση της δωρεάν πρόσβασης στην υπηρεσία από smartphones και tablets θα δημιουργήσει μια μικρή σύγχυση στους χρήστες εξαιτίας των περιορισμών που θα ισχύουν, κάτι για το οποίο όπως αναφέρουν στελέχη της εταιρείας δεν ευθύνονται οι ίδιοι αλλά οι απαιτήσεις των δισκογραφικών εταιρειών.

Link.png Site: TechCrunch

Δημοσ.

Η Cosmote λέει ότι θα προσφέρει στους συνδρομητές της, με 5 ευρώ το πακέτο των 7! Για να δούμε!
Προς το παρόν έχει 2 μήνες free trial και ακούω μέχρι και Μάλαμα!

• Like 2
Δημοσ.

Κάθε δωρεάν κίνηση καλοδεχούμενη, αν και βέβαια σίγουρα θα υπάρξουν οι γνωστοί γκρινιάρηδες που θα διαμαρτύρονται για τους περιορισμούς...

• Like 1
Δημοσ.

Η Cosmote λέει ότι θα προσφέρει στους συνδρομητές της, με 5 ευρώ το πακέτο των 7! Για να δούμε!

Προς το παρόν έχει 2 μήνες free trial και ακούω μέχρι και Μάλαμα!

Καλά ας προσέχει η Co με αυτές τις προσφορές που κάνει μη μπει μέσα.

Δημοσ.

Εχω δωρεαν το premium μεχρι τελη δεκεμβριου και μετα δεν ξερω πως θα την παλεψω. Δεν προκειται να πληρωνω 7ε/μηνα για μουσικη που δεν θα εχω. Στο φορουμ του spotify υπαρχουν παρα πολλες προτασεις για να γινει καλυτερο και βλεποντας τες η σημερινη εκδοση μου φαινεται χαλια

Δημοσ.

Εχω δωρεαν το premium μεχρι τελη δεκεμβριου και μετα δεν ξερω πως θα την παλεψω. Δεν προκειται να πληρωνω 7ε/μηνα για μουσικη που δεν θα εχω. Στο φορουμ του spotify υπαρχουν παρα πολλες προτασεις για να γινει καλυτερο και βλεποντας τες η σημερινη εκδοση μου φαινεται χαλια

H Cosmote θα βγάλει ένα πακέτο που θα σου παίρνει από τον λογαριασμό ή την κάρτα σου 5 ευρώ για premium. Όπως κάνουν τα πακέτα internet που δίνει τώρα. Υπομονή μέχρι τότε, το λέει και στις διευκρινήσεις ούτως η άλλως όταν κάνεις εγγραφή.

Δημοσ.

Εγω ακόμα δεν εχω καταλάβει για πιο λόγο να χρησιμοποιήσω το Spotify...Που θα με βολέψει και γιατι είναι τόσο σπουδαίο;

• Like 10
Δημοσ.

Η cosnote μπορεί να δίνει το πρόγραμμα με 5€ ή πόσα δε ξέρω αλλά τα data για το streaming τα δίνει κανείς δωρεάν ή μόνο για WiFi είμαστε.

• Like 1
Δημοσ.

Το Spotify απαιτεί σύνδεση στο Internet..σωστά; Για ποιο λόγο να το προτιμήσει κάποιος από το YouTube?? Ό,τι να'ναι!

γιατί; όταν μπαίνεις από κινητό στο youtube δεν χρησιμοποιείς data; what's your point;

άλλα προσφέρει το youtube και άλλα το spotify. Εγώ δίνω τα 7 ευρώ με ευχαρίστηση του να βρίσκω απευθείας όποιο τραγούδι γουστάρω σε μια βιβλιοθήκη 2.000.000 τραγουδιών, να κάνω άμεσα τις playlists μου και να μην περιμένω από τον θείο ή το δισκοπωλείο μια ολόκληρη συλλογή που ίσως από την οποία θα χρειαστώ μόνο το ένα τραγούδι και τα υπόλοιπα θα ειναι waste of space + την αναμονή... όπως το βλέπει κανένας. Εγώ το γουστάρω πάντως.

Δημοσ.

γιατί; όταν μπαίνεις από κινητό στο youtube δεν χρησιμοποιείς data; what's your point;

άλλα προσφέρει το youtube και άλλα το spotify. Εγώ δίνω τα 7 ευρώ με ευχαρίστηση του να βρίσκω απευθείας όποιο τραγούδι γουστάρω σε μια βιβλιοθήκη 2.000.000 τραγουδιών, να κάνω άμεσα τις playlists μου και να μην περιμένω από τον θείο ή το δισκοπωλείο μια ολόκληρη συλλογή που ίσως από την οποία θα χρειαστώ μόνο το ένα τραγούδι και τα υπόλοιπα θα ειναι waste of space + την αναμονή... όπως το βλέπει κανένας. Εγώ το γουστάρω πάντως.

Και στο youtube βρίσκεις ότι τραγούδι θες... Και με το PVRSTAR+, έχεις youtube music player στο κινητό σου ;)

• Like 1
Δημοσ.

Και στο youtube βρίσκεις ότι τραγούδι θες... Και με το PVRSTAR+, έχεις youtube music player στο κινητό σου ;)

ίδια ποιότητα; γιατί εγώ τραγούδια 60s 70s και 80s τα βρίσκω σε πολύ χαμηλή ποιότητα και όχι digital remastered που στα προσφέρει το Spotify.

Δημοσ.

Υπαρχει κοσμος που συγκρινει το Spotify με το Youtube? Απο που και ως που δηλαδη γινεται αυτη η συγκριση?

Μου το εχουν πει και φιλοι μου αυτο, οτι δηλαδη δεν χρειαζονται προγραμματα οπως το Spotify επειδη υπαρχει το Youtube, πραγματικα ο,τι να ναι δηλαδη...

• Like 16
Δημοσ.

Εγω ακόμα δεν εχω καταλάβει για πιο λόγο να χρησιμοποιήσω το Spotify...Που θα με βολέψει και γιατι είναι τόσο σπουδαίο;

Αν ακους μουσικη, χρησιμοποιησε το και θα καταλαβεις, εξαλλου τσαμπα ειναι , δεν χανεις τιποτα.

Επειδη ομως το εχω ψαξει πολυ το θεμα με το ποια ειναι η πιο φτηνη και καλη υπηρεσια streaming μουσικης στον πλανητη, εχω καταληξει στο itunes match.

Μακραν το φτηνοτερο και καλυτερο, αλλα το μονο προβλημα του ειναι οτι χρειαζεσαι μια συσκευη apple για να το εχεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...