rafinos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδιά! Το πρόβλημα μου έχει να κάνει με το ότι δεν εμφανίζει τα bold που έχω ορίσει σε όλα τα άρθρα του blog μου στο blogger έχω ελέγξει στην html ότι υπάρχει το <b>... </b> και επίσης δοκίμασα να φτιάξω μια κλάση που κάνει bold με css αλλά και πάλι δεν μου το εμφανίζει. Μήπως φταίει το ότι έχω άσπρη γραμματοσειρά και φόντο μαύρο (ξέρω ότι είναι παράλογο αυτό απλά έτσι το λέω ) *Λέγοντας δεν τα εμφανίζει εννοώ ότι αντι για bold μου τα εμφανίζει ως κανονικά Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2013 από rafinos
Mika Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 μου λες σε παρακαλω ποια κομματια κειμενου προσπαθεις να εμφανισεις ως bold;
rafinos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Εκεί που λέει "Βαθμολογία:,Σκηνοθεσία: , Ηθοποιοί:, Trailer:"
NikosTsolakos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 αν μας έδειχνες και εμάς το link τότε θα μπορούσαμε να σε βοηθήσουμε και άλλοι.
rafinos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 cinerafail.blogspot.gr (ειναι προσωρινό το Link και επειδή δεν μου αρέσει το όνομα προσπαθώ να μην το βλέπω χαχαχαχα)
rafinos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Αυτό είναι το κακό... ίσως χρειαστεί να αλλάξω το χρώμα του background και των fonts... ευχαριστώ πολύ
Mika Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 δοκιμασε και να μεγαλωσεις λιγο το font στους τιτλους, ισως να σου αρεσει. Ξερεις πώς να χρησιμοποιείς τον firebug; μπορεις να κανεις κατευθειαν αλλαγες και να βλεπεις το αποτελεσμα.
rafinos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Ξέρω να τα χρησιμοποιώ αλλά δεν είναι εκεί το θέμα... ο επεξεργαστής κειμένου του blogger είναι λίγο καθυστερημένος
NikosTsolakos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 σίγα βάλε απλά <font size="4">Text</font> με χρώμα <font size="4" color="red">Text</font> στο size βάλε ότι αριθμό θες και στο χρώμα επίσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα