nodas_21greek Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Παιδιά καλημέρα, ΄ στο γραφείο μου αποφασίσαμε την αλλαγή παρόχου και συγκεκριμένα από τον ΟΤΕ στη Wind. Έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες και ήδη κάποιες γραμμές έχουν μεταφερθεί. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Στην μια γραμμή που υπήρχε και ίντερνετ, είχαμε το βασικό μέιλ του γραφείου [email protected] Από τον ΟΤΕ με ενημέρωσαν ότι εφόσον καταργείται η γραμμή μετά από 6 μήνες παύει να λειτουργεί και το μέιλ. Υπάρχει βέβαια η δυνατότητα να το "κουμπώσω" σε κάποια άλλη γραμμή που έχει dsl ΟΤΕ. Από την δε Wind, μου είπαν ότι υπάρχει μια δυνατότητα να κρατήσω "Ζωντανό" το μέιλ μου χωρίς να είναι πάνω σε κάποια γραμμή, πληρώνοντας ένα ποσό ~1.5€ το μήνα στον ΟΤΕ. Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό; Ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις
Avatar_GR Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δύσκολο. Καλό είναι να βάλεις ένα email ανεξάρτητο από τον πάροχο σου και να ειδοποιήσεις όλες της επαφές ότι άλλαξε το εμαιλ σου. Ακόμα καλύτερα αγοράζεις ένα domain με 10-20 ευρώ τον χρόνο και έχεις δικό σου εμαιλ (και λίγα mb για σελίδα αν την χρειαστείς.)
arc Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Γνωρίζω ότι παλιότερα και η forthnet και η otenet σου έδιναν τη δυνατότητα να πληρώνεις κάποιο ποσό και να διατηρείς το email σου, δηλαδή το πλήρωνες σαν υπηρεσία. Πλέον δεν ξέρω αν το προσφέρουν γιατί δεν βρίσκω κάτι σχετικό στις ιστοσελίδες τους. Πάρε 2-3 τηλέφωνα σε άσχετες ώρες και ρώτα αν παρέχουν αυτή την υπηρεσία. Αν όχι, εχεις 5 μήνες να ενημερώσεις τους συνεργάτες σου για την αλλαγή του email. Για το μέλλον: Μην κάνεις το λάθος και αρχίσεις να δίνεις το email της wind γιατί αν αυριο πας σε άλλη εταιρεία θα εχεις τα ίδια προβλήματα. Όπως προαναφέρθηκε, φτιάξε ένα free email ή ακόμα καλύτερα αγόρασε ένα domain (σελίδα έχετε; ) και φτιάξτε mail server ή ακομα πιο απλά συνδεστε το με κάποιο free email.
nodas_21greek Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά, θα μιλήσω και με τον ΟΤΕ να δω τι θα μου πουν
poulinos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 ναι σε καποιους παροχους πραγματι γινεται .η Forthnet το ειχε με 10 ευρω το μηνα.παντως το καλυτερο ειναι να εχεις email σε domain
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα