Προς το περιεχόμενο

Philips Sonicare HX6731/02 HealthyWhite Deluxe Rechargeable Toothbrush 56.39 Euro [6/12 Only]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nα βαζουμε ομως και καμια συγκριση τιμων, ή καμια συντομη περιγραφη να ξερουμε πχ τι στο καλο κανει αυτη που δεν κανει η Trizone των 0,31€ :P ;)

Δημοσ.

Trizone στα 0,31 δυσκολα να βρεις εδω. Στους γαλαξιες κατερινης που θα κοστιζε τοσο δε τις φερανε ποτε ... Μασουτης λοιπον 2,99 vitality clean + white και ξερο ψωμι :P

Δημοσ.

Αυτο αναρωτιεμαι και εγω!! Τι καλυτερο εχει η philips απο την oral-b.

Δεν νομιζω να εχει κατι το τοσο συνταρακτικο.

Εχει διαφορα modes και δεν είναι κυκλική

Δημοσ.

Μα δεν ειναι κυκλικη η  Trizone (αν καταλαβα καλα τι εννοειτε...). Ειχα (εχω ακομα δλδ) μια αλλη Oral B με μια μικρη κυκλικη κεφαλή αλλα η Trizone κανει οριζοντιες (ή καθετες, οπως το δει κανεις) κινησεις...

Ειλικρινα την εχω την απορια γιατι δεν εχω κατσει να το ψαξω (με τετοιες τιμες που εχουν κανονικα σιγα μην εψαχνα :P) αυτες που λενε κατι περι "ultrasonic" (?) κλπ τι στο καλο κανουν, καθαριζουν οπως το... μηχανημα του οδοντιατρου??

• Moderators
Δημοσ.

Trizone στα 0,31 δυσκολα να βρεις εδω. Στους γαλαξιες κατερινης που θα κοστιζε τοσο δε τις φερανε ποτε ... Μασουτης λοιπον 2,99 vitality clean + white και ξερο ψωμι :P

Ε, οκ, ας την παιρνατε 0.38€ που την ειχε πριν κανενα μηνα το καρφουρ. Ουτε καρφουρ ή μαρινο εχει εκει πανω; :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...