Προς το περιεχόμενο

8GB DVD σε 2 4.7GB DVDs

BrancaLeone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ποιό πρόγραμμμα μπορώ να χωρίσω μια ταινία των 8GB σε 2 δισκάκια των 4.7GB χωρίς να αναγκαστώ να τη συμπιέσω;

Επίσης, αν θέλω να κρατήσω τη ταινία ασυμπίεστη και να "πετάξω" τα extras...πως το κάνω αυτό;

Αν γίνει αυτό, απο το μενού αν επιλεχθεί κάποιο από τα extras που θα έχω αφήσει έξω τι θα συμβεί;

Δημοσ.

Gia to 2->1 den kserw na soy pw as soy apanthsoyn oi pio eidikoi.. Gia to ti 8a ginei me ta x-tras an ta epilekseis kai den yparxoun sto DVD pou egrapses.. den 8a ginei apolytos tipota!!! Emena toulaxiston se SONY DVD players alla kai sto PC otan epilego to icon me ta x-tras kai den ta exw grapsei sto diskaki den ginetai APOLYTOS TIPOTA

Δημοσ.

Για να χωρήσεις μια ταινία 8 GB σε 2 DVD-R τρέχεις πολύ απλά το dvdxcopy.

Η πιό καινούργια έκδοση που δεν θυμάμαι ποιά είναι σου έδινε την δυνατότητα να αφαιρέσεις κάποια extras μπάς και χώραγε η ταινία σε 1 dvd-r.

Κάνε search εχουν ειπωθεί πάρα πολλά για το συγκεκριμένο θέμα.

Δημοσ.

Δοκίμασε και το πρόγραμμα Dvd Shrink που συρρικνώνει μια ταινία 8gb σε 4.7gb μειώνοντας αναλόγως την ποιότητα , κόβοντας 2η γλώσσα κλπ...

Περισσότερα στην ανάλογη κατηγορία:)

Δημοσ.

Να τη συμπιέσω ξέρω...

Αυτο που δε γνωρίζω είναι πως μπορώ να τη "κόψω" σε 2 dvds.

Υπάρχουν ταινίες που ασυμπιέστες είναι πάνω από 4.7gb οπότε αν δε θέλω να τη συμπιέσω πρέπει να χωρίσω την ίδια την ταινία...

Λογικά μπορώ να πάρω μερικά chapter στο ένα DVD και τα υπόλοιπα στο μαζί με τα όποια extras στο άλλο...

Το θέμα είναι όμως πως θα περαστουν και τα menu στα 2 DVDs...

Γενικα αυτό που ψάχνω είναι ένα πρόγραμμα που να κάνει αυτή τη δουλειά...

Το DVDXCopy XPress που έχω δεν έχει αυτή τη δυνατότητα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...