Heisenberg7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Samsung,Windows phone. Δε με νοιάζει τόσο για το κινητό,αν και το είχα μόλις 1 μήνα,όσο για τ άλλα που είχα στο τσαντάκι που έχασα.(λεφτά,κλειδιά,πάσο,ταυτότητα). Αν έχει τύχει σε κάποιον και το βρήκε με κάποιο τρόπο ας μου πει.(το κινητό είναι ακόμα ανοιχτό). Ευχαριστώ.
arc Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 λυπαμαι για την απωλεια. ξεχασες το σημαντικοτερο κινητρο, την αμοιβη
Heisenberg7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Ποια αμοιβή ρε φίλε???Δε ζήτησα να μου φέρεις το κινητό,ρώτησα αν έχει τύχει σε κάποιον παρόμοια κατάσταση για να μου πει αν υπάρχει τρόπος να το βρω.Άκου αμοιβή....
disqualified Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 είναι ενεργοποιημένο το find my phone απο τα settings; Υ.Γ. έτσι όπως το γράφεις στην αρχή και εγώ με ένα γρήγορο διάβασμα λάθος κατάλαβα
arc Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 λογω της απωλειας καταννοω τη συγχηση στα γραφόμενά σου Ποια αμοιβή ρε φίλε???Δε ζήτησα να μου φέρεις το κινητό,ρώτησα αν έχει τύχει σε κάποιον παρόμοια κατάσταση για να μου πει αν υπάρχει τρόπος να το βρω.Άκου αμοιβή.... Samsung,Windows phone. Δε με νοιάζει τόσο για το κινητό,αν και το είχα μόλις 1 μήνα,όσο για τ άλλα που είχα στο τσαντάκι που έχασα.(λεφτά,κλειδιά,πάσο,ταυτότητα). Αν έχει τύχει σε κάποιον και το βρήκε με κάποιο τρόπο ας μου πει.(το κινητό είναι ακόμα ανοιχτό). Ευχαριστώ. ontopic: αν δεν ειχες προεγκαταστήσει/ενεργοποιήσει καποια αναλογη υπηρεσία, λυπάμαι αλλα δεν μπορεις να το βρεις. Δηλωσε το κλεμμενο σε ατ και samsung ωστε αν εισαι τυχερος, να σε ειδοποιήσουν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα