aetos1988 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Αν βιάζεσαι τότε η καλύτερη επιλογή αυτή την στιγμή είναι η 780 http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=56905 η συγκεκριμένη είναι κλοκαρισμένη από το εργοστάσιο. Το καλύτερο όμως είναι να περιμένεις την 290 με reference cooler να δεις σε τι τιμές θα κυμανθούν και τότε αποφασίζεις . Εγώ όμως το ξαναλέω δεν θα περίμενα το πότε θα βγάλει η AMD ένα σωστό cooler θα έπαιρνα την 780
g.shock Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Αν βιάζεσαι τότε η καλύτερη επιλογή αυτή την στιγμή είναι η 780 http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=56905 η συγκεκριμένη είναι κλοκαρισμένη από το εργοστάσιο. Το καλύτερο όμως είναι να περιμένεις την 290 με reference cooler να δεις σε τι τιμές θα κυμανθούν και τότε αποφασίζεις . Εγώ όμως το ξαναλέω δεν θα περίμενα το πότε θα βγάλει η AMD ένα σωστό cooler θα έπαιρνα την 780 Απο την στιγμή που θα μπει σε νερό δεν μας απασχολεί το cooler του. Εντάξει δεν μπορώ να πώ οτι καίγομαι να πάρω κάρτα αύριο το πρωί αλλά δεν θα περιμένω και μια ζωή. Θα μπορούσα να περιμένω να βγάλει η ΑΤΙ την νέα σειρά καρτών 290χ - 290 non reference μπας και διαμορφωθούν λιγάκι οι τιμές και στα 2 στρατόπεδα για να κατασταλάξω κάπου. Αν και πρέπει να πω οτι η EVGA GeForce GTX 780 Ti SC με τραβάει παραπάνω απο το φυσιολογικό. 1
Ashmadia Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Φίλε μου καλά όλα αυτά που μου λές αλλά απο την στιγμή που θα καταλήξω σε μια κάρτα θα ήθελα αυτή που θα πάρω να είναι η "καλή" απο το αντίστοιχο στρατόπεδο (ΑΤΙ-NVIDIA). Απο την άλλη συμφωνώ απόλυτα μαζί σου στο να περιμένω τον Γενάρη για να δω πως θα διαμορφωθούν οι τιμές με την έλευση των custom υλοποιήσεων. Βέβαια δεν θα ήθελα να μπώ στην λογική που μου λες, δλδ να κρατήσω μερικά χρήματα στην άκρη απο την διαφορά μεταξύ της 780ti απο την 290 γιατί μετά απο 2-3 χρόνια θα σας πρήζω τα @ρχιδ@ ξανά με ποια απο τα νέα μοντέλα που θα βγουν στην αγορά αξίζει. Τα χρήματα που θα διαθέσω αυτή την στιγμή θα είναι απο 500€ μέχρι 550€ μαξ για κάρτα και αποφάσισα αυτά τα χρήματα να είναι χωρίς το μπλοκ-backplate που θα είναι άλλα 100-110€. Κοίταξε να δεις ..ήδη αποφάσισα να δώσω μέχρι 550€ μαξ ΜΟΝΟ για την κάρτα χωρίς να περάσω μέσα και τα υπόλοιπα που θα χρειαστούν (μπλόκ - bacplate). Δυστυχώς δεν μπορώ να διαθέσω παραπάνω χρήματα για κάρτα διότι πρέπει να βρω τα υπόλοιπα χρήματα για την υδρόψυξη. Άρα πάμε για μια κάρτα και μόνο η οποία να είναι πολύ δυνατή (out of the box). Ο λόγος που ζητάω να είναι δυνατή είναι γιατί δεν γνωρίζω τώρα πως κλοκάρουν .... να μπορώ αργότερα όταν θα αρχίσουν να πέφτουν οι αποδώσεις της, με την βοήθεια κάποιου φίλου, να την κλοκάρουμε μέχρι να δούμε τι θα αγοράσουμε εκείνη την εποχή. Αυτός είναι και ο λόγος που έβαλα μέσα στο παιχνίδι και την 780ti...διότι διάβασα απο αρκετά τέστ οτι είναι πολύ παραπάνω σε δύναμη απο την 290χ out of the box. Φυσικά και δεν ξέρω εάν αυτά τα τέστ είναι και αξιόπιστα και δεν είναι πληρωμένα απο κάποια εταιρία για να περάσει την λογική της "δυνατής". Αυτός είναι και ο λόγος που ρωτάω σε εσάς που γνωρίζετε πολλά περισσότερα απο εμένα και μπορείτε να κάνετε την αξιολόγηση εαν αυτά που διαβάζεις είναι σωστά η μ@λ@κ!@. Κοιταξε, εχω διαβασει καμποσα review και μπορεις να κανεις το ιδιο. Μην σταθεις σε ενα μοναχα, αλλα διαβασε οσο περισσοτερα γινεται. Η 780ti ειναι 10-15% περιπου πιο γρηγορη out of the box, με την λογικη οτι οποια και αν διαλεξεις θα μπει σε νερο και φευγει καθε throttling/θορυβος/θερμοκρασια απο την μεση και για τις 2 (συμφερει περισσοτερο την 290Χ αυτο οποτε η διαφορα μπορει να πλησιαζει πιο πολυ στο 10% παρα στο 15%). Κοστιζει 20-25% περισσοτερο οποτε αξιζει περισσοτερο η 290Χ καθαρα απο αποψη τιμης/αποδοσης. Καπου εδω ομως παιζουν και τα features τον ρολο τους. Οποτε ζυγιζεις Physx, Gsync/Mantle,TrueAudio και κανεις την τελικη σου επιλογη αναλογα με την προσωπικη σου προτιμηση. Καλυτερα περιμενε να φανει και το Mantle να δουμε αν αξιζει τιποτα, και κανεις τοτε την επιλογη σου. Απλα περιμενε, οσο δυσκολο και αν ειναι αυτο. 1
g.shock Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Κοιταξε, εχω διαβασει καμποσα review και μπορεις να κανεις το ιδιο. Μην σταθεις σε ενα μοναχα, αλλα διαβασε οσο περισσοτερα γινεται. Η 780ti ειναι 10-15% περιπου πιο γρηγορη out of the box, με την λογικη οτι οποια και αν διαλεξεις θα μπει σε νερο και φευγει καθε throttling/θορυβος/θερμοκρασια απο την μεση και για τις 2 (συμφερει περισσοτερο την 290Χ αυτο οποτε η διαφορα μπορει να πλησιαζει πιο πολυ στο 10% παρα στο 15%). Κοστιζει 20-25% περισσοτερο οποτε αξιζει περισσοτερο η 290Χ καθαρα απο αποψη τιμης/αποδοσης. Καπου εδω ομως παιζουν και τα features τον ρολο τους. Οποτε ζυγιζεις Physx, Gsync/Mantle,TrueAudio και κανεις την τελικη σου επιλογη αναλογα με την προσωπικη σου προτιμηση. Καλυτερα περιμενε να φανει και το Mantle να δουμε αν αξιζει τιποτα, και κανεις τοτε την επιλογη σου. Απλα περιμενε, οσο δυσκολο και αν ειναι αυτο. Δεν κάνω και τίποτα άλλο ... μόνο περιμένω, γ@μώ τον Φελέκη μου. 1
Fulgore1 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Αποοτι φενεται οι castom 290 θα βγουν στην αγορα Αρχες με μεσα Γεναρη
g.shock Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω σε 290 η την 780. Θα διαλέξω ανάμεσα σε 290χ και στην 780ti. Απο την στιγμή που θα κάνω αλλαγή και στην οθόνη και θα πάω σε 27" με ανάλυση 2566χ1440 τότε θα χρειαστώ και το τελευταίο fps απο την κάρτα που θα πάρω.
Lerios Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 780 Ti μην το σκέφτεσαι καν. Είναι και nvidia Μιλάμε για το απόλυτο τέρας... Στην θέση σου θα χτυπούσα 780 Ti EVGA Reference και θα την ξεβράκωνα The fastest single GPU on earth
g.shock Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Και εγώ για την EVGA προσανατολίζομαι αλλά περιμένω να δω τι θα γίνει με το mantle και περιμένω να δω που θα κατασταλάξουν οι τιμές... με τον ερχομό της 290χ-290 με τα custom cooler νομίζω οτι θα δούμε μια πτώση τιμών στον επόμενο μήνα.
Lerios Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Ναι άρχισαν να κυκλοφορούν ήδη η Gigabyte έβγαλε με Windforce Cooler
g.shock Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Ναι άρχισαν να κυκλοφορούν ήδη η Gigabyte έβγαλε με Windforce Cooler Το διάβασα. Τιμή δεν μάθαμε ακόμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα