Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

χρειαζομαι βοηθεια στο να βρω κινητο.ψαχνω κατι φτηνο σχετικα που να κανει τη δουλεια του,

να εχει φλας στη καμερα και να ειναι σχετικα λεπτο,στη vodafone ειδα το vodafone smart 3 και μου αρεσε αλλα φιλος μου ειπε οτι ειναι κινεζικα και δεν αξιζουν αυτα,τι λετε?

τι προτεινετε?και μεταχειρισμενο μπορει να ειναι,απλα τα λεφτα ειναι τοσα,για μουσικη,gps και καμια φωτογραφια κυριως το θελω.ευχαριστω.

Δημοσ.

ναι αλλα το 520 δεν εχει φλας στην καμερα και αργα η γρηγορα θα λειψει πιστευω,το huawei νομιζω ειναι καλο οπως τα βλεπω.εχει καλη οθονη?

Δημοσ.

ιδια μου φαινοντε αυτα,αλλα θα τα συγκρινω καλυτερα,εχετε ακουσει για προβλημα το huawei?η ειναι αξιοπιστο?δεν ειχαν ποτε κινεζικο,samsung galaxy mini 2 εχω μεχρι τωρα κ θελω να το αλλαξω με κατι πιο μεγαλο αλλα και μαζεμενο κ νομιζω το huawei τα εχει ολα,απλα δεν ξερω απο προβληματα.

ελεγα για vodafone smart 3 αλλα τελικα καταλαβαινω οτι δεν αξιζει σε συγκριση με τα αλλα.

Δημοσ.

Με 96 ευρώ δες και το xperia e . όλα είναι μια χαρά σε αυτό το κινητό και το μόνο αρνητικό είναι η κάμερα 3,15 MP αλλά σε αυτά τα λεφτά είναι πολύ δύσκολο να βρεις κάτι καλύτερο

Δημοσ.

απο ελλαδα θελω να το παρω απο μαγαζι εδω στην αθηνα για πιο ευκολα και για σιγουρια με τις εγγυησεις,το xperia e δεν εχει φλας στη καμερα απο οτι βλεπω,οποτε μου φαινεται το huawei ειναι η μονη καλη λυση γενικα,κοιταω και το samsung ace 2 αλλα εχει το παλιο android.δεν θελω να δωσω πανω απο 120-130 γι'αυτο.

διαβασα σε ενα αλλο φορουμ οπως εψαχνα οτι το huawei κανει κατι κολληματα,κατι στα μηνυματα και στις κλησεις που ειναι το βασικο,αληθεια ειναι?

Δημοσ.

ναι αλλα το 520 δεν εχει φλας στην καμερα και αργα η γρηγορα θα λειψει πιστευω,το huawei νομιζω ειναι καλο οπως τα βλεπω.εχει καλη οθονη?

Αν θεωρείς ότι το φλας σου είναι απαραίτητο οκ :) Πάντως έχει καλύτερες επιδόσεις απτά android σ'αυτά τα χρήματα.Από android θα σου πρότεινα το Sony Xperia M το οποίο όμως κοστίζει λίγο παραπάνω. http://www.skroutz.gr/s/3606775/Sony-Xperia-M.html
Δημοσ.

Σε αυτά τα χρήματα καλύτερα να προτιμήσεις windows, με μια μικρή υπέρβαση είναι το lumia 620 και σαν εναλλακτική έχεις και το huawei w1. Αν όμως καταλήξεις σε android πιστεύω η καλύτερη λύση είναι το ace 2 που σύμφωνα με το gsmarena έχει πάρει και 4.1.2.

Δημοσ.

την καλύτερη οθόνη για εξωτερικό χώρο αλλά και γενικά πιο την έχει απο τα ace 2 y300 και lumia 620?οπως το καταλαβαινω το 620 ε?

τα huawei αυτά έχουν μέσα ελληνικά μενού/γλώσσα και google play?γιατί δεν μπορώ να καταλάβω,στο public που ρώτησα με διαβεβαίωσαν ότι έχει,αλλά πιο σίγουρα νομίζω είναι να μάθω απο εδώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...