Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ειμαι αναμεσα σε:

lenovo A820 απο skroutz 190euro - καλα χαρακτηριστικα με χαλαει λιγο οτι δεν εχει καμερα μπορστα και φλας μονο

Turbo x g420 sta 230 apo plaisio - καλα χαρακτηριστικα παλι με 2 χρονια εγυηση αλλα κολαω γτ ειναι τουρμπο χ παντως το πιασα και μου φανηκε πολυ καλο ποιοτικα σε σχεση κιολας με το

turbo x g510 sta 270 apo plaisio- τελεια χαρακτηριστικα + καλθτερι οτηονο αλλα μου φανηκε ψευτικο

LG optimus P880 δεν το δα στα χερια μου στα 250 ευρω

Huawei G700 sta 260euro τα σπαει με ραμ 2 gb

Huawei ascend G615 275euro 

Htc desire 500 sta 230 και αυτο γαματο αλλα με 2πυρινο επεξεργαστη 

κατεμε θα πηγαιανα με τη μια στο λενοβο που ναι και φθηνο και καλο γτ τα αλλα μετα ξεφευγουν. μετα τουρμπο χ στα 2 χρονια εγυηση αρχοντας και μετα huawei αλλα κολαω στο οτι ειναι κινεζικα

δεν ξερω. πειτε μου τι αλλες επιλογες εχω μεχρι 250ευρω. Helparete!

Δημοσ.

windows phone πολυ δυσκολα.. για τα κινεζικα τι λετε? για παραδειγμα βρηκα στο http://www.minideal.net/lenovo-s750-gorilla-water-proof-ip67-android-4-2-quad-core-1-2ghz-dual-sim-4-5-inch-qhd.html το οποιο ειναι στα 170. 180 με μεταφορικα. απλα δεν ξερω αν θελει μετα να του περασεις την ελληνικη εκδοση android. 

Δημοσ.

lenovo A820 απο skroutz 190euro - καλα χαρακτηριστικα με χαλαει λιγο οτι δεν εχει καμερα μπορστα και φλας μονο

Turbo x g420 sta 230 apo plaisio - καλα χαρακτηριστικα παλι με 2 χρονια εγυηση αλλα κολαω γτ ειναι τουρμπο χ παντως το πιασα και μου φανηκε πολυ καλο ποιοτικα σε σχεση κιολας με το

turbo x g510 sta 270 apo plaisio- τελεια χαρακτηριστικα + καλθτερι οτηονο αλλα μου φανηκε ψευτικο

κατεμε θα πηγαιανα με τη μια στο λενοβο που ναι και φθηνο και καλο γτ τα αλλα μετα ξεφευγουν. μετα τουρμπο χ στα 2 χρονια εγυηση αρχοντας και μετα huawei αλλα κολαω στο οτι ειναι κινεζικα

windows phone πολυ δυσκολα.. για τα κινεζικα τι λετε? για παραδειγμα βρηκα στο http://www.minideal.net/lenovo-s750-gorilla-water-proof-ip67-android-4-2-quad-core-1-2ghz-dual-sim-4-5-inch-qhd.html το οποιο ειναι στα 170. 180 με μεταφορικα. απλα δεν ξερω αν θελει μετα να του περασεις την ελληνικη εκδοση android. 

Εγω παραπανω το μονο που βλεπω ανα αναφερεις στα κινητα ειναι Specs....Αρα για ποιο λογο δυσκολα για Windows phone???

Δημοσ.

ναι εμφανισιακα δεν με νοιαζει τοσο. αλλα ξεκαθαρα τα windows δεν μαρεσουν σαν λειτουργικο. Απο οτι ειδα παντως το www.minideal.net εχει πολυ πραμα σε κινεζικο και φθηνο και με λιγα μεταφορικα.  για την lenovo διαβασα οι στις αρχες του 2014 η lenovo Greece θα φερει και αυτα τα smartphones των φτωχων και προβλεπεται να χτυπησει πολυ τον ανταγωνισμο. οποτε σκεφτομαι για lenovo το θεμα ειναι ποιο?

Δημοσ.

<p><u>καλησπερα ειμαι αναμεσα σε:</u></p>

<p> </p>

<p><strong>lenovo A820 </strong>απο skroutz <strong>190</strong>euro - καλα χαρακτηριστικα με χαλαει λιγο οτι δεν εχει καμερα μπορστα και φλας μονο</p>

<p> </p>

<p><strong>Turbo x g420</strong> sta <strong>230</strong> apo plaisio - καλα χαρακτηριστικα παλι με 2 χρονια εγυηση αλλα κολαω γτ ειναι τουρμπο χ παντως το πιασα και μου φανηκε πολυ καλο ποιοτικα σε σχεση κιολας με το</p>

<p> </p>

<p><strong>turbo x g510</strong> sta <strong>270</strong> apo plaisio- τελεια χαρακτηριστικα + καλθτερι οτηονο αλλα μου φανηκε ψευτικο</p>

<p> </p>

<p><strong>LG optimus P880</strong> δεν το δα στα χερια μου στα<strong> 250</strong> ευρω</p>

<p> </p>

<p><strong>Huawei G700</strong> sta <strong>260</strong>euro τα σπαει με ραμ 2 gb</p>

<p> </p>

<p><strong>Huawei ascend G615 275</strong>euro </p>

<p> </p>

<p><strong>Htc desire 500</strong> sta <strong>230</strong> και αυτο γαματο αλλα με 2πυρινο επεξεργαστη </p>

<p> </p>

<p>κατεμε θα πηγαιανα με τη μια στο λενοβο που ναι και φθηνο και καλο γτ τα αλλα μετα ξεφευγουν. μετα τουρμπο χ στα 2 χρονια εγυηση αρχοντας και μετα huawei αλλα κολαω στο οτι ειναι κινεζικα</p>

<p> </p>

<p>δεν ξερω. πειτε μου τι αλλες επιλογες εχω μεχρι 250ευρω. Helparete!</p>

turbo x οτι εχω παρει για pc απογοητευτικα για κινητα δε γνωριζω.

Στα φθηνα κινεζικα μια χαρα κανεις τη δουλεια σου απλα νε ξερεις οτι υστερουν σε καμερα και το gps ειναι μαρτυριο.

Σε αυτα τα χρηματα μονο για nexus 4 σε βλεπω.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πληροφοριακά το Htc desire 500 είναι 4πύρινο στα 1,2 Ghz  και όχι 2πύρινο όπως γράφεις  παραπάνω

http://www.htc.com/www/smartphones/htc-desire-500/#specs

Επεξ/σία από driverpit
  • Confused 1
Δημοσ.

ρε παιδιά σόρρυ για το hijack, σκέφτομαι να πουλήσω το τίμιο xperia S μου και να πάω σε κάτι άλλο έτσι για αλλαγή.

σε τι κινητό αξίζει να πάω χωρίς να δώσω ιδιαίτερα χρήματα παραπάνω?(κανα 50αρι το πολύ)

Δημοσ.

ρε παιδιά σόρρυ για το hijack, σκέφτομαι να πουλήσω το τίμιο xperia S μου και να πάω σε κάτι άλλο έτσι για αλλαγή.

σε τι κινητό αξίζει να πάω χωρίς να δώσω ιδιαίτερα χρήματα παραπάνω?(κανα 50αρι το πολύ)

Το σύνολο των χρημάτων που διαθέτεις για κινητό πόσο είναι

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...