Galatea Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Φαγώθηκα από νωρίς που έγραψες για τον γουργούρη σου να βρω καμμιά γκουγλοφωτό με γατί να τρίβει την κορφή του κεφαλιoύ σε εξωτερικό με βλέμμα ευχαρίστησης, αλλά δεν. Φρόντισε να γίνεις η πρώτη που θα την ανεβάσει. (...έπεσα πάντως σ' αυτή κι επειδή αν και άσχετη, είχε φάση, είπα να την λινκάρω...) Θα το φάω το ban μου, αλλά χαλάλι. Αν και πρόκειται για παλαιότερες τεχνολογίες. Ξενέρα που φαγε με την lcd... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Ε δε νομίζω μπαν. Μπράβο ίσα-ίσα πρέπει να πέσει, γιατί με κάτι τέτοια ανεβαίνει το επίπεδο του φόρουμ. Χαίρομαι που ενέδωσες και ανέβασες. Κι εγώ γατάνθρωπας είμαι και γουστάρω. Θα ήταν ιδανικό με το θέμα μας ένα ενσταντανέ όπως το είχα περιγράψει πιο νωρίς, αλλά και ξαπλωτή στη CRT μια χαρά είναι (στην πρώτη πάντως δεν το πιάνω πάνω σε τί είναι)...Η κουφαλίστα γούσταρε ζέστη μαζί με βόλεμα ε...Το βλέμμα της τα λέει όλα. Όσο για την LCD, εμένα δε θα μου έκανε καμμιά εντύπωση να την έβλεπες καμμιά μέρα ξαπλωτή ακόμη και πάνω σε αυτή - έχουν οι ρουφιάνες τέτοια ισορροπία που ό,που θέλουν περπατάνε/ξαπλώνουν... Nα την χαίρεσαι την κουκλίτσα και θενκς που μοιράστηκες προσωπικές στιγμές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galatea Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Ε δε νομίζω μπαν. Μπράβο ίσα-ίσα πρέπει να πέσει, γιατί με κάτι τέτοια ανεβαίνει το επίπεδο του φόρουμ. Χαίρομαι που ενέδωσες και ανέβασες. Κι εγώ γατάνθρωπας είμαι και γουστάρω. Θα ήταν ιδανικό με το θέμα μας ένα ενσταντανέ όπως το είχα περιγράψει πιο νωρίς, αλλά και ξαπλωτή στη CRT μια χαρά είναι (στην πρώτη πάντως δεν το πιάνω πάνω σε τί είναι)...Η κουφαλίστα γούσταρε ζέστη μαζί με βόλεμα ε...Το βλέμμα της τα λέει όλα. Όσο για την LCD, εμένα δε θα μου έκανε καμμιά εντύπωση να την έβλεπες καμμιά μέρα ξαπλωτή ακόμη και πάνω σε αυτή - έχουν οι ρουφιάνες τέτοια ισορροπία που ό,που θέλουν περπατάνε/ξαπλώνουν... Nα την χαίρεσαι την κουκλίτσα και θενκς που μοιράστηκες προσωπικές στιγμές. 1.Είναι αγόρης και τον λένε Ρίκο. 2.Έχει προσπαθήσει να ανεβεί στη flatron και κοιταχθήκαμε με ένα ύφος "what the heck"... 3.scanner. 4. Χαρά μου είναι να σας δείχνω τη γάτα μου και να μου λέτε πόσο κούκλος είναι. Είμαι ψωνάρα για πάρτη του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 1. ...βασικά με μπέρδεψε αρκετά, γιατί συνήθως των αρσενικών τα χαρακτηριστικά είναι πιο βαρβατιλέ (το συγκεκριμένο χρώμα παίζει και στα δύο φύλα). Κάπου λίγο κόλλαγα με την μύτη του όμως, η οποία δεν μου έκανε και τόσο θηλυκή. Πες του να με συγχωρήσει για το "κουκλίτσα" αν διαβάζει το φόρουμ (...ώρες είναι να έχουμε παρεξηγήσεις και με ονλάιν τετράποδα πάντως...Λες και δε μου φτάνει που παρεξηγιέμαι με τα δίποδα...). 2. = 3. Κι αυτό το σκέφτηκα (βασικά αυτό μόνο υποψιάστηκα), αλλά έλεγα ΜΠΑΣ και ήταν κανένα κουτί εξωτερικού (...που λέγαμε...) 4. Ετς. * Ευχαριστούμε The_Winner για τα ρηπόρτ. Που ΔΕΝ μας έχει κάνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galatea Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 1. ...βασικά με μπέρδεψε αρκετά, γιατί συνήθως των αρσενικών τα χαρακτηριστικά είναι πιο βαρβατιλέ (το συγκεκριμένο χρώμα παίζει και στα δύο φύλα). Κάπου λίγο κόλλαγα με την μύτη του όμως, η οποία δεν μου έκανε και τόσο θηλυκή. Πες του να με συγχωρήσει για το "κουκλίτσα" αν διαβάζει το φόρουμ (...ώρες είναι να έχουμε παρεξηγήσεις και με ονλάιν τετράποδα πάντως...Λες και δε μου φτάνει που παρεξηγιέμαι με τα δίποδα...). 2. = 3. Κι αυτό το σκέφτηκα (βασικά αυτό μόνο υποψιάστηκα), αλλά έλεγα ΜΠΑΣ και ήταν κανένα κουτί εξωτερικού (...που λέγαμε...) 4. Ετς. * Ευχαριστούμε The_Winner για τα ρηπόρτ. Που ΔΕΝ μας έχει κάνει... Είναι στειρωμένος ο πρρρρρρρρρρρρρρρρρίγκιπάς μου. Το αγόρι μου, ο αντρούλης μου, η υπέρτατη οντότητα του σπιτιού μου (this is how cats dominate humans). Και αν και είναι θεριό, έχει πιο ευγενή χαρακτηριστικά και φωνούλα, αν και νταής. Αχ τι ωραία. Γάτες. TS είσαι πολύ καλό κι ανεκτικό παιδί, ό,τι θες εμείς εδώ θα 'μαστε. Νομίζω ότι δεν πρέπει να σπαμμάρουμε άλλο. Washcloud, ό,τι footage θες, pm us. Θα απαντήσει προσωπικά ο γιος μου. Έχει photos και με άλλες συσκευές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Winner Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Τι report βρε σιγα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δικός μας είναι κι αυτός! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fysikos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 seagate expansion ακουγεται κατα διαστήματα ενα τακ τακ απο μέσα και οταν παω να τον ανοιξω με τον eplorer μου εμφανιζει τους φακελους αλλα κολλάει. τι μπορώ να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, fysikos είπε seagate expansion ακουγεται κατα διαστήματα ενα τακ τακ απο μέσα και οταν παω να τον ανοιξω με τον eplorer μου εμφανιζει τους φακελους αλλα κολλάει. τι μπορώ να κάνω; συνηθως τα τακ τακ σημαινουν οτι ο δισκος εχει χαλασει η παει να χαλασει μου εχει συμβει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 36 λεπτά πριν, fysikos είπε seagate expansion ακουγεται κατα διαστήματα ενα τακ τακ απο μέσα και οταν παω να τον ανοιξω με τον eplorer μου εμφανιζει τους φακελους αλλα κολλάει. τι μπορώ να κάνω; Τι μπορείς να κανείς με έναν χαλασμένο σκληρό? Από εσένα εξαρτάται . Μπορείς να το πετάξεις στα σκουπίδια. Μπορείς να πληρώσεις να σου κάνουν ανάκτηση, σε περίπτωση που τα χρειάζεσαι και δεν ειχες μυαλό να κανείς backup. Μπορείς να τον κανείς κορνίζα ….κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα