The_Winner Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Ανοίγω αυτό το θέμα για εναν θόρυβο ο οποιος με ενοχλεί.Είχα HDD 320GB Hitachi 7200RPM , Εβαλα HDD WD 500GB Scorpio Black 7200rpm .Σε κατασταση idle Και με απολυτη ησυχία (χωρις να πληκτρολογώ ,κλικ απο το ποντικι κλπ) ακουω εναν πολυ μικρο ηχο απο τον σκληρο οχι συνεχόμενο αλλα διακεκομένο .Ο Ηχος δε ειναι εντονος αλλα αν επικεντρωθείς τον ακους , αν βαλεις το αυτι σου πανω απο τον σκληρο τον ακους πεντακαθαρα.Στον Hitachi δεν ειχα παρατηρήσει κατι τετοιο. Εβαλα το Iphone πανω απο τον σκληρο και το ηχογράφησα .Ανοιξτε τα ηχεια σας, Ειναι νορμαλ?https://drive.google.com/file/d/0B4ZtcmOPPBCOQkl3aklTXzFqOUk/edit?usp=sharingΕπίσης σε μετακινήσεις του λαπτοπ μπρος και πισω ακουω ηχο απο τον σκληρο κατι που με τον Hitachi δεν ακουγα μιας και εκανα πιο βιαιη χρηση στο λαπτοπ τωρα το προσέχω πολύ περισσοτερο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 τσεκαρε την υγεια του με το Hard Disk Sentinel φυσιολογικος ειναι ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Winner Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 εχω τρεξει διαγνωστικά της Western Digital OK, HDSentinel πεντακάθαρο στο SMART και 100% υγεία και επιδόσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 φυσιολογικος ειναι ο ηχος κανουν βορυβο οι Black Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Winner Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Καταλαβες ποιον θορυβο λεω?οχι τον συνεχομενο αυτο ειναι το fan της ψυκτρας αλλα αυτο που κανει διακεκομενα σαν ξυσιμο .Στο 0:18-0:21 ακουγεται διπλο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Ο Ηχος δε ειναι εντονος αλλα αν επικεντρωθείς τον ακους , αν βαλεις το αυτι σου πανω απο τον σκληρο τον ακους πεντακαθαρα. ...αυτό μου θύμισε μια γελοιογραφία που είχα δει κάποτε, με έναν τύπο ο οποίος είχε χιλιοδιπλωθεί / είχε τυλιχτεί γύρω από τον εαυτό του / είχε γίνει φιόγκος, και έλεγε σε κάποιον (ο οποίος στεκόταν απέναντί του σε σκεπτική στάση) : ...ΟΡΙΣΤΕ ΓΙΑΤΡΕ, ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ, ΑΚΟΥΩ ΕΝΑ <<ΚΛΑΚ>> 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galatea Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Με προκαλείτε να κάνω σαρκαστικά σχόλια Ή που απλώς υπερβάλλεις ή που έχουμε κι οι δύο πρόβλημα γιατί στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ο φυσικός ήχος του δικού μου που άκουγα. Αν από υγεία πας καλά κι αν δε σε ενοχλεί, ξεπέρνα το. Εμένα ο νέος μου εξωτερικός γουργουρίζει έντονα κι έλεγα "μπας και;" αλλά τελικά τον κράτησα γιατί κάνει καλή παρέα με τη γάτα μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Ο ήχος είναι φυσιολογικός μην σε προβληματίζει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 τελικά τον κράτησα γιατί κάνει καλή παρέα με τη γάτα μου. Θεά. ...αν παίζει φωτό γαλής, σε εναγκαλισμό της με τον δίσκο, μη διστάσεις (...και πέραν του γλαφυρού της γραφής, η πρόταση της Γαλάτειας εμπεριέχει και την ουσία του ζητήματος : 1) χαλαρώστε με τις "ενδείξεις" που σας τριπάρουν και 2) θα δείτε ότι παίζει να βρείτε εφαρμογές του feature που φαινόταν bug που ούτε τις είχατε φανταστεί... ...αρκεί βέβαια η χαλάρωση να συνοδεύεται με α) συχνό μπακάπ και β) σίγουρο μέρος να φυλάτε την εγγύηση αντικατάστασης του δίσκου. Το οποίο πάει και αναποδά : Φροντίστε για τα α+β, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ως δίκαιη συνέπεια να απολαύσετε την χαλάρωση...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Winner Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστώ παίδες!Μου εφυγε το αγχος ...Κατι αλλο στα 5 χρονια εγγυηση της WD σου καλύπτει και τα δεδομένα που εχασες? ή οχι? εννοω σου χαλαει ο σκληρος τον στελνεις στην WD σου κανει και ανακτηση δεδομενων? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 ...βεβαίως και σου κάνει, αν της το ζητήσεις. Και σου πατάει και μια χρέωση για την ανάκτηση, απ' εδώ μέχρι την Γερμανία που θα τον στείλεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δεν νομιζω οτι καλύπτει κατι τετοιο οχι η western digital αλλα καμια εταιρία , εκτος αν πληρώσεις extra Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 (...όχι μόνο δεν καλύπτουν όπως λες Σπανκ, αλλά οι μπασταρρρ χμ καλα, δεν έχει πάει ακόμα 23:00, αλλά οι άτιμοι τεσπα, βγάζουν τους ετοιματζίδικους εξωτερικούς τους ακριβώς με τόσο χαμηλές εγγυήσεις -ένα/δύο χρόνια, ακόμη κι αν έχουν μέσα σκληρό που κανονικά έχει μεγαλύτερη εγγύηση, και ψαρεύουν και όσα θύματα δεν θέλουν να χαλάσουν την εγγύηση και δεν ξέρουν περί ανακτήσεως αρχείων και τους τον στέλνουν πεσκέσι με αίτημα την ανάκτηση. Η οποία mind you, μπορεί και να είναι της πλάκας αν πχ έχει απλώς πάθει ζημιά ο disk controller της θήκης, ή απλά ο σκληρός έχει χάσει το partition table κτλκτλ. Και την χρεώνουν και πολύ αλμυρότερα από ό,τι κάνουν οι εταιρίες ανάκτησης της αγοράς. Κάτι σα να πηγαίνεις για σέρβις το αμάξι σε "εξουσιοδοτημένο συνεργείο"...Δεν ξέρω τί ακριβώς καθαρίζουν από τη συγκεκριμένη φάση στην πράξη, αλλά σε γενικές μου ακούγεται μπίζνα με potential...Γι' αυτό -μεταξύ ΚΑΙ άλλων- ΜΑΚΡΥΑ από ετοιματζίδικους εξωτερικούς, ή γενικά ανάκτηση από εταιρία σκληρών...) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galatea Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Θεά. ...αν παίζει φωτό γαλής, σε εναγκαλισμό της με τον δίσκο, μη διστάσεις Είμαι...ή έστω έτσι έλεγε η μαμά μου. Κάθεται πάνω του συνήθως. Εάν τον ξαναπιάσω με το ύφος " Τι είδους γατάκι είναι αυτό ρε μάνα;", θα έχετε υλικό! Βέβαια, καλά κάνει ο ts και ρωτάει... Απλώς μην πανικοβάλλεστε, μόνο να προλαμβάνετε. Που να δεις στο HP μου πως έκανε, κι ήταν σκληρός 3ετίας με καλά στατιστικά, κι όμως.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Φαγώθηκα από νωρίς που έγραψες για τον γουργούρη σου να βρω καμμιά γκουγλοφωτό με γατί να τρίβει την κορφή του κεφαλιoύ σε εξωτερικό με βλέμμα ευχαρίστησης, αλλά δεν. Φρόντισε να γίνεις η πρώτη που θα την ανεβάσει. (...έπεσα πάντως σ' αυτή κι επειδή αν και άσχετη, είχε φάση, είπα να την λινκάρω...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα