Federacion Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Φίλε μου χρειάζεσαι οπωσδήποτε αναβάθμιση drivers (οδηγών). Κάθε οδηγός που βγαίνει για την κάρτα γραφικών να λειτουργεί καλύτερα με τα νεότερα παιχνίδια. Τι windows έχεις; επίσης είναι ενεργοποιημένα; Δοκίμασε καταρχήν να πας στην διαχείριση συσκευών, να κάνεις δεξί κλικ στην κάρτα γραφικών και να πατήσεις update driver, όταν είσαι συνδεδεμένος στο ιντερνετ. τι σου βγάζει;
George-Z Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Φίλε μου χρειάζεσαι οπωσδήποτε αναβάθμιση drivers (οδηγών). Κάθε οδηγός που βγαίνει για την κάρτα γραφικών να λειτουργεί καλύτερα με τα νεότερα παιχνίδια. Τι windows έχεις; επίσης είναι ενεργοποιημένα; Δοκίμασε καταρχήν να πας στην διαχείριση συσκευών, να κάνεις δεξί κλικ στην κάρτα γραφικών και να πατήσεις update driver, όταν είσαι συνδεδεμένος στο ιντερνετ. τι σου βγάζει; Windows 7 Home Premium αγορασμενα εχω. Μου λεει πως ειναι ενημερωμενο. Μπορεις να μου πεις πως θα κανω αυτην την αναβαθμιση drivers;
George-Z Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μπορεις να μου πεις πως θα κανω αυτην την αναβαθμιση drivers φιλε;
Federacion Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Λοιπόν είναι εύκολο. Καταρχήν μπες στον site της AMD εδω Επέλεξε τι σύστημα έχεις δλδ αν έχεις 64bit ή 32bit τη σειρα notebook graphics hd 5xxx κατέβασε τον driver. κατόπιν κατέβασε το driver sweeper από εδώ μόλις ολοκληρωθουν οι λήψεις μπες στα windows σε safe mode δλδ κανε ρισταρτ και πάτα πολλες φορες το f8 πριν ανοιξει το pc μόλις φορτώσει τρέξε μια φορα το driver sweeeper επελεξε ΜΟΝΟ την επιλογή AMD Πάτα clean θα σε ρωτήσει οτι αυτο σημαίνει διαγραφή των αρχείων. Πάτα ναι. θα σε ρωτήσει να κανει ρισταρτ πατα ναι. Μόλις ανοιξει κανονικά κατευθυνσου εκει που έσωσες τον driver από την AMD τρέξτο και πάτα ναι σε όλα. μόλις ολοκληρωθεί κανε μια επανεκκινηση και είσαι οκ.
George-Z Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Φιλε ειμαι σε αυτην την φαση. Δεν πατιεται η "Εγκατασταση". Θα τρελαθω! Ελπιζω να εισαι online! Επεστρεψα τουλαχιστον στην προηγουμενη κατασταση με επαναφορα συστηματος.. ΟΥΦ! Βραδιατικα!
Federacion Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 OK μην πανικόβαλεσαι παρόλο που οι υπολογιστές είναι παρανοϊκά μηχανήματα...<br><br> Πατά τέλος άνοιξε το από την επιφάνεια εργασίας όπου βλέπω το έχεις σώσει. <br><br> Δυστυχώς είχα πέσει. Μόλις ξύπνησα..<br><br> Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
George-Z Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Μου λεει πως δεν ειναι συμβατο, αλλα εγω διαλεξα αυτο ακριβως που εχω! Notebook Graphics Radeon HD Series Mobility Raden HD 5xxx Series Windows 7 64bit
Federacion Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Χμ πάνε στην διαχείριση και δες τι βλέπει το σύστημα ως κάρτα γραφικών;
George-Z Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Χμ πάνε στην διαχείριση και δες τι βλέπει το σύστημα ως κάρτα γραφικών; Αυτην που εχω βλεπει
Federacion Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Συγγνώμη αλλά μέχρι εδώ ήξερα. Παρά πάνω σηκώνω τα χέρια ψηλά.. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα