Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω λαπτοπ με επεξεργαστη pentium dual-core 2.2 GHz, 4 GB RAM Memory και καρτα γραφικων ATI Mobility Radeon HD 5650. Το παιχνιδι κολλαει αρκετα μπορω να πω. Υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να μειωσω τα κολληματα οσο γινεται; Απενεργοποιω παντα ολα τα υπολοιπα προγραμματα που τρεχουν με το tune up utilities αλλα δεν βλεπω διαφορα. Επισης εχω την εντυπωση οτι με το patch για τις ελληνικες ομαδες κολλαει περισσοτερο, αλλα δεν ειμαι σιγουρος.

Ααα και ελπιζω να το εβαλα στην σωστη κατηγορια του φορουμ...

Δημοσ.

Απενεργοποιείς και το αντιικό ; σε τί ανάλυση το παίζεις ; ;έχεις ελέγξει τον επεξεργαστή εκείνη την ώρα ; χτυπάει κατοστάρια ;

Δημοσ.

H καρτούλα σου είναι στα 512 σωστά;

Εννοείται με το πατς των ελληνικών κολλάει περισσότερο γιατί φορτώνει έξτρα εμφανίσεις.

εγω θα σου συμβούλευα να κατεβάσεις drivers από εδώ http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=372799

και να χαμηλώσεις ανάλυση και γραφικα.

καλή τύχη.

(γιατί δεν δοκίμάζεις το 13; είναι ελαφρύτερο)

Δημοσ.

tune up utilities και τέτοια δεν τα εμπιστεύομαι. Καλύτερα να μάθεις να τα κάνεις manual...

Αλλά μιας και πρόκειται για λαπτοπ κοίτα αν είναι ρυθμισμένο στην εξοικονόμηση ενέργειας και αν είναι στις 100% οι αποδόσεις μέσα σε αυτές. Με αυτό το hardware δεν έπρεπε να είχες θέμα με κολλήματα. Δεν δικαιολογίτε ή αν το "πρόγραμμα" σου κάνει κάποια βλακεία και δεν κλείνει κάτι. Κοίτα σε idle κατάσταση τη ram και CPU σε τι τιμές κινούνται. επίσης κοίτα και τη θερμοκρασία αν μπορείς της κάρτας γραφικών (δεν χρειάζεσαι έξτρα πρόγραμμα). Και κάτι τελευταίο, μέσα απο το CCC της κάρτας κοίτα τις ρυθμίσεις. Βάλε τα όλα στις "επιδόσεις" και δες αν σου κολλάει μετά

Δημοσ.

Απενεργοποιείς και το αντιικό ; σε τί ανάλυση το παίζεις ; ;έχεις ελέγξει τον επεξεργαστή εκείνη την ώρα ; χτυπάει κατοστάρια ;

Οχι δεν κλεινω το antivirus ποτε (εχω το eset nod32). Το παιζω σε αναλυση 1280Χ720 γιατι αμα κατεβασω την αναλυση, η οθονη γινεται 4:3. Ο επεξεραστης εκεινη την ωρα ειναι σταθερα πανω απο 90 οταν το παιχνιδι τρεχει κανονικα, ενω οταν κολλαει χτυπαει 97-100.

H καρτούλα σου είναι στα 512 σωστά;

Εννοείται με το πατς των ελληνικών κολλάει περισσότερο γιατί φορτώνει έξτρα εμφανίσεις.

εγω θα σου συμβούλευα να κατεβάσεις drivers από εδώ http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=372799

και να χαμηλώσεις ανάλυση και γραφικα.

καλή τύχη.

(γιατί δεν δοκίμάζεις το 13; είναι ελαφρύτερο)

Πανω στο λαπτοπ εχει αυτοκολλητο οτι ειναι 1 GB. http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-HD-5650.23697.0.html

Τι ειναι τα drivers? Σαν αναβαθμισεις;

Αναλυση δεν κατεβαζω γιατι οπως ειπα πιο πανω η οθονη γινεται 4:3..

Το 13 ειναι ελαφρυτερο;!; :confused:  Εγω δοκιμασα το 11, αλλα δεν μου αρεσε ιδιατερα..

tune up utilities και τέτοια δεν τα εμπιστεύομαι. Καλύτερα να μάθεις να τα κάνεις manual...

Αλλά μιας και πρόκειται για λαπτοπ κοίτα αν είναι ρυθμισμένο στην εξοικονόμηση ενέργειας και αν είναι στις 100% οι αποδόσεις μέσα σε αυτές. Με αυτό το hardware δεν έπρεπε να είχες θέμα με κολλήματα. Δεν δικαιολογίτε ή αν το "πρόγραμμα" σου κάνει κάποια βλακεία και δεν κλείνει κάτι. Κοίτα σε idle κατάσταση τη ram και CPU σε τι τιμές κινούνται. επίσης κοίτα και τη θερμοκρασία αν μπορείς της κάρτας γραφικών (δεν χρειάζεσαι έξτρα πρόγραμμα). Και κάτι τελευταίο, μέσα απο το CCC της κάρτας κοίτα τις ρυθμίσεις. Βάλε τα όλα στις "επιδόσεις" και δες αν σου κολλάει μετά

Αυτο με την εξοικονομιση ενεργειας νομιζα δεν επηρεαζε. Σχεδον παντα το εχω στην "εξισορροπηση" ο,τι και αν κανω. Manual αν εννοεις απο τις διεργασιες στην διαχειρηση εργασιων, δεν το προτιμω επειδη δεν καταλαβαινω ποιο χρειαζομαι και ποιο οχι απο τα πραγματα εκεινα. Τωρα πχ η RAM ειναι στο 47% και ο επεξεργαστης 10-25%. Πως κοιταω θερμοκρασια και τι ειναι αυτο το CCC;

Δημοσ.

Αυτο με την εξοικονομιση ενεργειας νομιζα δεν επηρεαζε. Σχεδον παντα το εχω στην "εξισορροπηση" ο,τι και αν κανω. 

Να το βγάλεις και να το βάλεις στην ανισοροπία βάση ψύξης έχεις;

Δημοσ.

Ποιό το πρώτο ή το δεύτερο ;

Αα τωρα καταλαβα οτι ηταν 2 προτασεις αυτο που εγραψες. :P Οκ θα το βαζω σε Υψηλες Επιδοσεις οταν παιζω αν ειναι.

Οχι, βαση ψυξης δεν εχω..

Δημοσ.

Οχι, βαση ψυξης δεν εχω..

Καλό θα ήταν να πάρεις βοηθάει όσο να ναι.Και κάνα ξεσκόνισμα του έχεις κάνει ποτέ ;

Δημοσ.

Καλό θα ήταν να πάρεις βοηθάει όσο να ναι.Και κάνα ξεσκόνισμα του έχεις κάνει ποτέ ;

Οχι, ποτε. Μπορω να το κανω μονος μου;

Δημοσ.

Ναί άν έχεις κάτι που να βγάζει αέρα υπο πίεση.

Μπορω να βρω. Πρεπει να ξεβιδωσω ολο το καπακι απο κατω ομως ε;

Δημοσ.

Μπορω να βρω. Πρεπει να ξεβιδωσω ολο το καπακι απο κατω ομως ε;

Θα ήταν καλύτερα αλλά μπορείς και χωρίς βάζοντας το στις γρίλιες το θέμα είναι να μην έχει μαζέψει χνούδι που εκεί θα θέλει αφαίρεση δια χειρός μάλλον.

Δημοσ.

Θα ήταν καλύτερα αλλά μπορείς και χωρίς βάζοντας το στις γρίλιες το θέμα είναι να μην έχει μαζέψει χνούδι που εκεί θα θέλει αφαίρεση δια χειρός μάλλον.

Οκ, ευχαριστω για την συμβουλη..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...