Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 κανονικά πάντως έπρεπε να το έχει σε αυτή τη σελίδα που έδωσες... με 13mbps πάντως δύσκολα τα πράγματα...
RJBlake_21 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Ναι.. λέει 13Μbps αλλά στο speedtest με τα πάντα κλειστά πιάνω 11,5Μbps.Για αυτό και ρώτησα για Cyta.. μπας και πιάσω κάτι καλύτερο από αυτό. Υ.Γ. Αυτή την στιγμή έχω ΟΤΕ και στο site του λέει πως θα υπάρχει διαθεσιμότητα VDSL στην περιοχή μου από τον Μάρτιο του 2014
poulinos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 και ομως δεν υπαρχει σε αυτην την σελιδα.για καποιο λογο στα μισα ρουτερ του οτε δεν βγαινει το attenuation.παω στοιχημα οτι το καταχωνιασαν επιτηδες για να μην το βλεπει ο κοσμος και λεει ειμαι κοντα και δεν πιανω ταχυτητα.στα vdsl βγαινει 0/0 ενω σε αυτα ποιος ξερει που βγαινει .αν δνε το βρει και εχει αλλο ρουτερ μπορει να βαλει εκεινο για να δουμε.και για να ειναι 13 mbit δεν τον κοβω για 800 μετρα αλλα οκ.περιοχη????
jkoukos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Μισό λεπτό βρε παιδιά. Η εικόνα είναι από το Status > Information. Τα πλήρη στοιχεία πρέπει να εμφανίζονται στο Status > Device Info, κάτω-κάτω. Έτσι γίνεται σε όλα τα ΖΤΕ.
poulinos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 μακαρι να ειναι ετσι γιατι απο οποιον εχουμε ζητησει απο zte δεν μας εχει δωσει attenuation οσο θυμαμαι.
poulinos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 σαν το μενου του dlink ακριβως.εκει τα εγραφε και το dlink.η αφασια ειναι σε οποιον εχουμε ζητησει στατιστικα της γραμμης ολοι φερνουν αυτο που δεν γραφει το attenuation.
RJBlake_21 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Τελικά ο jkoukos έχει δίκιο.. Στο device info αναφέρει κάτω κάτω το attenuation.. Δικό μου λάθος!!ορίστε και η εικόνα για να μου πείτε τι πιστεύετε..
jkoukos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Σύμφωνα με αυτά είσαι περίπου στο 1,5 χλμ από το αστικό κέντρο του ΟΤΕ. Δεν ξέρω πως η Cyta σου βγάζει 800 μέτρα, εκτός κι αν έχει δικό της DSLAM στην περιοχή Η ταχύτητα που συγχρονίζεις τώρα είναι κανονική για την απόσταση αυτή. Σε VDSL υπολογίζω γύρω στα 20-22Mbps.
RJBlake_21 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Μήπως όμως προσπαθεί να προσελκύσει κόσμο από αυτό?? Δεν ξέρω.. Ο ΟΤΕ θα μου προσφέρει VDSL από τον Μάρτιο.. Λεω να μην το ρισκάρω με την Cyta και απλά να περιμένω.Και να σε ρωτήσω.. πως έβγαλες την απόσταση?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 θεωρητικά όμως, πρακτικά υπάρχουν πιθανότητες να μην πιάσει ούτε αυτά...
poulinos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Τελικά ο jkoukos έχει δίκιο.. Στο device info αναφέρει κάτω κάτω το attenuation.. Δικό μου λάθος!! ορίστε και η εικόνα για να μου πείτε τι πιστεύετε.. απειρα ατομα μαλλον εδωμεσα κοιταγαν μια ζωη λαθος καρτελλα.way to go για το jkoukos.και εντωμεταξυ οι περισσοτεροι τα εκαναν copy paste και δεν μπορουσες να δεις σε ποια καρτελλα ειναι.εν τω μεταξυ απορω γιατι στην αλλη σελιδα εβαλαν τα παντα εκτος απο το attenuation. Σύμφωνα με αυτά είσαι περίπου στο 1,5 χλμ από το αστικό κέντρο του ΟΤΕ. Δεν ξέρω πως η Cyta σου βγάζει 800 μέτρα, εκτός κι αν έχει δικό της DSLAM στην περιοχή Η ταχύτητα που συγχρονίζεις τώρα είναι κανονική για την απόσταση αυτή. Σε VDSL υπολογίζω γύρω στα 20-22Mbps. cyta και δικο της dslam δεν παιζει.δεν εχω δει ποτε. Μήπως όμως προσπαθεί να προσελκύσει κόσμο από αυτό?? Δεν ξέρω.. Ο ΟΤΕ θα μου προσφέρει VDSL από τον Μάρτιο.. Λεω να μην το ρισκάρω με την Cyta και απλά να περιμένω. Και να σε ρωτήσω.. πως έβγαλες την απόσταση? ναι οτι θα σου δωσει λιγο καλυτερη ταχυτητα ισως και θα σου πει τοσο παιζεις.ο οτε θα σου δωσει απο kv μαλλον. υπαρχει τυπος που βγαζεις την αποσταση.δεν ειναι αναλογικο.υπαρχει calculator που του δινεις το attenuatiOn και σου λεει αποσταση.αν και πολλα ρουτερ βγαζουν αρκετα μεγαλο σφαλμα στο attenuatin.απο την αλλη εχω δει 2 φορες ατομο με το δικο σου attenuation να παιζει vdsl.ο ενας επαιξε 26 mbit down αλλα ουτε 2Up ενω ο δευτερος επαιξε καπου 24 mbit down αλλα στο Up πρεπει να ειχε κανα 3 αρι αν θυμαμαι σωστα.θα παιξεις καλυτερα σιγουρα απο οτι εισαι τωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα