Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας... Σκεφτομαι να αλλάξω το 24αρι του οτε γιατι μετα απο μια τεχνική βλαβη που μου διόρθωσαν οι τεχνικοί του πιάνω μονο 1.8 Mbps ( ενώ πριν 3,9 ) ... Λεω να το αλλάξω λοιπον κ δν ξέρω αν στην περιοχή που βρίσκομαι μπορω να βαλω κατι άλλο... Παίζει κάποιο ρολο η περιοχή μου ή οχι;;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Πολύ μεγάλο ρόλο η περιοχή και η απόσταση απο το κέντρο είναι οι δύο καθοριστικοί παράγοντες.πχ σε μερικές περιοχές έχεις επιλογή μόνο ΟΤΕ.

Δημοσ.

Φαντάσου το internet σαν νερό που έρχεται σπίτι σου μέσα απο μια σωλήνα. Αναλογα με την ποιότητα των σωλήνων μπορείς να έχεις συγκεκριμένο όγκο νερου.

Το νερό στο στέλνει ο παροχος σου ΑΛΛΑ το σωλήνα τον διαχειρίζεται ο ΟΤΕ. Αφου τώρα πιάνεις 1,8 αρα και να αλλάξεις εταιρεία πάλι 1,8 θα πιάνεις γιατί αλλάζοντας Internet αλλάζεις την εταιρεία που αγοράζεις νερο, δεν αλλάζεις τους σωλήνες

Δημοσ.

η κάλυτερη περίπτωση είναι να αλλάξεις πάροχο γτ έτσι χρυσοπληρώνεις τον οτε που είναι ο πιο ακριβός από όλους τους παρόχους . Και αλλού να πας την ίδια ταχύτητα θα έχεις . 

Δημοσ.

Τι σόϊ αποκατάσταση βλάβης έκαναν οι τεχνικοί και κατέβηκε 50%+ η ταχύτητα;

μπορει να μην ηθελαν να αλλαξουν ζευγαρι μπορει να ειναι καλωδιακη.μπορει 1002 πραγματα.

Δημοσ.

το βασικο ειναι οτι αμα αλλαξει τωρα παροχο θα παρει τον ιδιο χαλκο με τα ιδια προβληματα.θα τον βολεψει μονο αν μπορει να βαλει vdsl απο kv.αλλιως ας βαλει καποιον παροχο με Max 4 mbit για να γλυτωσει λεφτα .και να γλυτωσει λεφτα ετσι.και ας φυγει απο οτε γιατι το φτηνο του οτε ειναι οσο το 24αρι ενος παροχου.αν μπορει να βαλει αλλο παροχο.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Έχω μια απορία. Η Cyta μου προσφέρει VDSL 35Mbps ενώ σε καμιά άλλη εταιρία δεν έχω διαθεσιμοτητα, ούτε στον ΟΤΕ. Ξέρω πως η Cyta ήταν η πρώτη εταιρία που πρόσφερε VDSL αλλά και πάλι μου φαίνεται περίεργο. Μήπως είναι κάποιο είδος προσέγγισης και εξαπάτησης?

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Έχω μια απορία. Η Cyta μου προσφέρει VDSL 35Mbps ενώ σε καμιά άλλη εταιρία δεν έχω διαθεσιμοτητα, ούτε στον ΟΤΕ. Ξέρω πως η Cyta ήταν η πρώτη εταιρία που πρόσφερε VDSL αλλά και πάλι μου φαίνεται περίεργο. Μήπως είναι κάποιο είδος προσέγγισης και εξαπάτησης?

ειτε ειναι η πρωτη ειτε ητελευταια δεν αλλαζει κατι.αμα εισαι κοντα στο ακ τοτε μπορεις με οποιαδηποτε να βαλεις αν εισαι μακρυα οχι δεν παιζει.τωρααν σου λενε ψεμματα γιανα σε παρουν πελατη και μετα να σε γυρισουν σε adsl η αν δεν ξερουν οτι πχ εισαι μακρυα αυτο ειναι αλλη ιστορια.ποσο μακρυα εισαι απο το αστικο κεντρο του οτε?περιοχη??

Δημοσ.

Στο site της Cyta μου λέει ότι απέχω 810μ και στο 192.168.1.1 το SNR Noise Margin(down/up) ειναι στα 9,6/20,2

ασε τα 810 μετρα.μας νοιαζει το πραγματικο που θα φανει απο το attenuation.αν εισαι 810 παιζεις κανονικα με οποιον παροχο να νε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...