VagosM Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα έχω ένα θέμα ψάχνω στο νετ πως να συνδέομαι από τα linux από το λαπτοπ μου σε Server windows απο windows 7 συνδεόμουν από remote control τώρα από τα ubuntu πως θα συνδεθώ σας ευχαριστώ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 remmina αλλιώς με rdesktop από terminal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 εγώ το έχω και σε ένα alias: alias COMMAND='rdesktop -z -N -g 1024x768 -a 16 -x m -k en-us -u USER -p PASS 192.168.1.2 &' το μαγικό switch είναι το "-N" τα υπόλοιπα βάλτα όπως θες (rdesktop --help). Θα μπορούσες να τρέξεις και με 'rdesktop IP' απλά, αλλά δεν έχει γούστο. Το remmina είναι μακράν καλύτερο, αλλά είχε μέχρι πριν 2-3 μήνες ένα εκνευριστικό bug με το num lock και το άφησα. Αν ανοίξεις τεράστια log files στο remote μηχάνημα τότε η υπεροχή του remmina φαίνεται με το μάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagosM Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Σας ευχαριστώ πολύ όλα δουλεύουν τέλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα