Cpkdemian Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα. εχει κανεις απο σας την nvidia gtx 660 της gigabyte? οταν πεζω καποιο παιχνιδι κανει εναν μικρο θορυβο οχι τον κλασικο θορυβο που κανει μια καρτα στις πολλεσ στροφες εναν θορυβο σαν να του εχω βαλει ενα μικρο χαρτακι διπλα και οι ανεμηστηρες να το ακουμπανε καθως γυρνανε. Μπορει η καρτα να εεχει χαλασει ή μπορει να ειναι έτσι απο τη μανα της δηλαδη να ειναι φυσιολογικος ηχος. ( η καρτα ειναι καθαρη δεν εχει σκονη) οποιος εχει ιδια καρτα παρακαλω να μου πει αν παθαινει το ιδιο
Millennium Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Πως κάνει; Είναι σίγουρα η κάρτα; Μπορείς να βάλεις κάποιο βίντεο με παρόμοιο θόρυβο;
Cpkdemian Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 οταν ανεβασει ελαχιστες στροφεσ συγκεκριμενα 1350 αρχιζει να κανει εναν μικρο θορυβο γργρργργργρργργ σα να γριλιζει. δεν εχει καθολου σκονη ειναι πεντακαθαρη. την εχω λιγοτερο απο 7 μηνες.τι να κανω ρε παιδια?
Captain Nemo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 ¨Η λίπανση του κυρίου Φάνη ή το καλυτερότερο επιστροφή ώς ελατωματικό.
Millennium Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Αν είναι coil whine από τη κάρτα και σε ενοχλεί τόσο την αλλάζεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα