Προς το περιεχόμενο

format σε windows 8 hp laptop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα να ρωτήσω, πως μπορώ να κάνω format στο laptop μου από το BIOS. To πρόβλημα μου είναι οτι ενώ μπαίνω στα windows μου βγαίνει μαύρη οθόνη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Λϊγο με μπερδεύει το μήνυμα σου για να κάνεις format απο το bios θέλεις το λειτουργικό ή σε στικάκι ή σε δισκάκι το έχεις ;Στα 8 μπορείς να κάνεις format και μέσα απο το λειτουργικό νομίζω.Τί μαύρη οθόνη τελείως μαύρη δεν δείχνει τίποτα; γράφει κάτι ;όποτε μπαίνεις στο λειτουργικό εμφανίζεται το μαύρο;αμέσως;μαύρο θυμάμαι έβγαζε στα πειρατικά απο ότι έχω ακουστά για να μην παρεξηγηθώ  :lol:

Δημοσ.

Λϊγο με μπερδεύει το μήνυμα σου για να κάνεις format απο το bios θέλεις το λειτουργικό ή σε στικάκι ή σε δισκάκι το έχεις ;Στα 8 μπορείς να κάνεις format και μέσα απο το λειτουργικό νομίζω.Τί μαύρη οθόνη τελείως μαύρη δεν δείχνει τίποτα; γράφει κάτι ;όποτε μπαίνεις στο λειτουργικό εμφανίζεται το μαύρο;αμέσως;μαύρο θυμάμαι έβγαζε στα πειρατικά απο ότι έχω ακουστά για να μην παρεξηγηθώ  :lol:

Τελιως μαυρη βγαζει στα original.Στα πειρατικα δε μου ετυχε ποτε,σε αντιθεση με τα original!

Αν μπορεις κανε restore,από προηγουμενο restore point και θα φτιαξει!

Δημοσ.

Original είναι. Ναι τελείως μαύρη. Νομίζω πατάς κάποιο κούμπι, τύπου F(κάτι). Εγω ψάχνω για hp.

Βάζω password και μετά μαύρο.

Δημοσ.

με το που ανοιξει το laptop πατα ESC θα σου εμφανίσει μια λιστα με τι κανει το καθε πληκτρο F ...Θα μπεις στο recovery system και απο εκει θα κανεις επαναφορα στην εργοστασιακη μορφη

Δημοσ.

με το που ανοιξει το laptop πατα ESC θα σου εμφανίσει μια λιστα με τι κανει το καθε πληκτρο F ...Θα μπεις στο recovery system και απο εκει θα κανεις επαναφορα στην εργοστασιακη μορφη

μηπώς μπορείς να μου περιγράψεις πιο αναλυτικά τα βήματα;

Δημοσ.

F11 αν δε κανω λαθος!

Mε restore  point φτιαχνεται,δε χρειαζεται πληρης επαναφορά!

Συνηθως το παθαινει όταν κανεις πολλα και μαζεμένα updates μαζι ή μετα από καποια αποτυχημενη επαναφορά σε προηγουμενη κατασταση!

Δημοσ.

δεν εχουν manual τα HP
Εχεις το PC κλειστό πατάς να ανοιξει και με το που βγαλει το Logo της ΗP κατω αριστερα σου λεει press ESC

Δημοσ.

F11 αν δε κανω λαθος!

Mε restore  point φτιαχνεται,δε χρειαζεται πληρης επαναφορά!

Συνηθως το παθαινει όταν κανεις πολλα και μαζεμένα updates μαζι ή μετα από καποια αποτυχημενη επαναφορά σε προηγουμενη κατασταση!

Για να κάνω restore δεν πρέπει να έχω πρόσβαση στα windows;

Δημοσ.

Για να κάνω restore δεν πρέπει να έχω πρόσβαση στα windows;

Όχι γίνεται πρίν να μπεί στα windows

πως; πρέπει να πατήσω κάτι;

Δημοσ.

Λογικά το ινδικό εγχειρίδιο θα γράφει τί κάνει το κάθε f

χαχαχα

Το αντιγράφω για το μέλλον. Αν θες πνευματικά δικαιώματα να πας στην αεπι

• Like 1
Δημοσ.

χαχαχα

Το αντιγράφω για το μέλλον. Αν θες πνευματικά δικαιώματα να πας στην αεπι

Σου παραχωρώ τα δικαιώματα είναι ωραίο να βλέπω το έργο ζωής μου να αξιοποιείται απο το ευρύ κοινό διαδώστε τον λόγο μου σε πάντα τὰ ἔθνη επι τῆς γῆς και εκτός αυτής και ενημερώστε ὅτι τὸ ὄνομα Κυρίου Νέμο ἐποίησεν αυτά.Ο κύριος με τα Κοκ τεκνό μου.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...