filippossks Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Γεια σας παιδει μια φιλη μου θελει να παρει κινητο μεχρι 200 ευρω. Μενει περιστερι και θελει να ειναι απο τα μαγαζια εκει τριγιρο για να μην τρεχει. Πλαισιο Κωτσο Public Media Markt. Αμα εχει ατοκες δοσεις θα ειναι ακομη καλυτερα. Ειχε παει σημερα στα Media και ειδε αυτο εδω http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/ALCATEL-One-Touch-Idol-Silver,99452,397537,847333.html?langId=-18&et_lid=5&etcc_par=Price+Search+Engine&etcc_med=Price+Search+Engine&etcc_cmp=Productlisting&et_cid=3&etcc_ori=skroutz.gr και της αρεσε αρκετα, τη λετε αξηζει?
Fulgore1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Γεια σας παιδει μια φιλη μου θελει να παρει κινητο μεχρι 200 ευρω. Μενει περιστερι και θελει να ειναι απο τα μαγαζια εκει τριγιρο για να μην τρεχει. Πλαισιο Κωτσο Public Media Markt. Αμα εχει ατοκες δοσεις θα ειναι ακομη καλυτερα. Ειχε παει σημερα στα Media και ειδε αυτο εδω http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/ALCATEL-One-Touch-Idol-Silver,99452,397537,847333.html?langId=-18&et_lid=5&etcc_par=Price+Search+Engine&etcc_med=Price+Search+Engine&etcc_cmp=Productlisting&et_cid=3&etcc_ori=skroutz.gr και της αρεσε αρκετα, τη λετε αξηζει? Μιας και το Budget ειναι μικρο και βλεπω και για ατοκες δοσεις θα προτεινα το http://www.skroutz.gr/s/3802618/ZTE-Blade-V.html που ειναι 4πυρηνο και μενουν και λεφτα για καρτα μνημης και θηκη. Αλλο κινητο δημοφιλες στο γυναικιο φυλο ειναι το Lumia 820 http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/kinita-suskeues/view-device/?deviceid=478
nik1234 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέχρι 200 ευρώ υπάρχουν 2 κινητα . xperia L και motorola g . Προτείνω το xperia L που δεν έχει βγάλει προβλήματα ενώ το g δεν έχει πολυκυκλοφορήσει για να δούμε τα προβλήματα (αν υπάρχουν)
privateer Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Lumia 820 χαλαρά για κινητό μέχρι 200euro.
adi32 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Αυτο που πρεπει να δεις αναλογα και με τη χρηση που θα κανεις ειναι για μενα Πολυ καλη μπαταρια >1800 Γρηγορο Οι εφαρμογες να μπορουν να πανε στην sd Οθονη απο 4,3 και πανω
filippossks Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Και εγω το 820 τις προτινα αλλα το ειδε και δεν τις αρεσε θελει android θα της προτινα το moto g που μου αρεσει και εμενα πολυ αλλα δεν εχει ερθει ακομα ελλαδα και ουτε ξερω με ποσα λεφτα θα ερθει. Και δεν ειναι δικο μου το κινητο ωστε να το παραγγηλω απο εξω γτ σε περιπτωση που της παθει κατι θελει να νε απο εδω κοντα το μαγαζι, μη τρεχει με την εγγυηση. Αυτο που ειδε και της αρεσε τη λετε μετραει?
Beerloah Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Αν και θα πρότεινα και εγώ με τη σειρά μου το Lumia 820 - το Alcatel που ανέφερες μου είναι "συμπαθές".
aelo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Στα ίδια χρήματα με το alcatel έχει και το lg l9 ii από τον κωτσόβολο που είναι καλύτερο, αλλιώς Moto g.
adi32 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μια χαρα ειναι το ALCATEL ( η μπαταρια λιγο με προβληματιζει για το μεγεθος της οθονης) εγω εχω το 997D και ειναi σουπερ για τα λεφτα του
kataramenos32 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Και το L9 II που το ειδα απο κοντα προσφατα ειναι ωραια συσκευη.Καλη οθονη και απο οτι ειδα ειχε ελαχιστα lags
filippossks Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Παιδει ενταξει ολα οκ εχει καταληξει στο lg l9 2. Τωρα θελω να σας ρωτισω, γτ εχει δυο τιμες στο σκρουτζ μια στα 230 και μια στα 250 πρεπει να το παραγγηλει απο το ιντερνετ δεν μπορει απλος να παει στον κωστο και να το παρει?
Beerloah Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Παιδει ενταξει ολα οκ εχει καταληξει στο lg l9 2. Τωρα θελω να σας ρωτισω, γτ εχει δυο τιμες στο σκρουτζ μια στα 230 και μια στα 250 πρεπει να το παραγγηλει απο το ιντερνετ δεν μπορει απλος να παει στον κωστο και να το παρει? Διότι η τιμή 230, είναι από το online κατάστημα birdphone στην προκειμένη και η τιμή 250 από τον κοτσόβολο. Φυσικά και μπορεί, με τη διαφορά ότι από τον κοτσόβολο θα βγει πιο ακριβά.
aelo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Άμα ανοίξεις τα link στα 228 έχει το μαύρο και στα 249 το άσπρο, καλύτερα πάρε τηλέφωνο για σιγουριά.
filippossks Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Διότι η τιμή 230, είναι από το online κατάστημα birdphone στην προκειμένη και η τιμή 250 από τον κοτσόβολο. Φυσικά και μπορεί, με τη διαφορά ότι από τον κοτσόβολο θα βγει πιο ακριβά. Οχι εχει 228 και 249 και τα δυο απο τον κωτσο τελως παντον θα παρω ενα τηλ για να δουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα