Προς το περιεχόμενο

Τι γινεται αν σε χτυπησει ποδηλατης;

cris41

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όπως κρατάς και τον οδηγό αμαξιού/μηχανής άμα γίνει μαλακία. Θα μαζευτεί κόσμος και θα αναγκαστεί να μείνει. Αλλιώς αν πάει να φύγει είπαμε, κλοτσιά και μαζεύει πέτσες 

Τον οδηγό αυτοκινήτου και μοτο τον κρατάς και με την απειλή ότι έχεις την πινακίδα του. Ο ποδηλάτης σιγά μην τον νοιάζει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πως δε σύγκρινες το να κλοτσήσεις ποδηλάτη με το να πετάξεις όλμο στην Συρία σε σχολείο γεμάτο παιδάκια είναι το θέμα.

Τον οδηγό αυτοκινήτου και μοτο τον κρατάς και με την απειλή ότι έχεις την πινακίδα του. Ο ποδηλάτης σιγά μην τον νοιάζει.

Έ με τον κόσμο παρέα. Δεν είναι εύκολο το ξέρω

Πως δε σύγκρινες το να κλοτσήσεις ποδηλάτη με το να πετάξεις όλμο στην Συρία σε σχολείο γεμάτο παιδάκια είναι το θέμα.

Κλάιν μάιν. Από τον ψυχοπαθή που θα κάνει το πρώτο δεν εκπλήσσομαι.

Και αν ειναι κανας εξυπνάκιας καλεί  κι εκείνος αστυνομία για παράνομη κατακράτηση ε;  :-D

Ξέρω υπερβολικός είμαι κι εγώ επίσης δεν πάω τους ποδηλάτες γιατι νομίζουν ότι είναι άρχοντες στο δρόμο (βλέπε ταρίφες, ντελιβεράδες, νταλικέριδες) αλλά δυστυχώς δε πιστεύω πως θα βγάλεις άκρη με αυτή τη φάρα που οδηγάει ποδήλατο μέσα στην Αθήνα σαν να είναι στο χωριό του.

• Like 1

Ναι, συγκρίνω το να χτυπήσεις πεζό μέσα στην πόλη με αυτοκίνητο και το να κλωτσήσεις κάποιον που τρέχει με ποδήλατο.

Σου φαίνεται περίεργη η σύγκριση;

Ειλικρινά, ναι.

Και αν ειναι κανας εξυπνάκιας καλεί  κι εκείνος αστυνομία για παράνομη κατακράτηση ε;  :-D

Ξέρω υπερβολικός είμαι κι εγώ επίσης δεν πάω τους ποδηλάτες γιατι νομίζουν ότι είναι άρχοντες στο δρόμο (βλέπε ταρίφες, ντελιβεράδες, νταλικέριδες) αλλά δυστυχώς δε πιστεύω πως θα βγάλεις άκρη με αυτή τη φάρα που οδηγάει ποδήλατο μέσα στην Αθήνα σαν να είναι στο χωριό του.

Θεωρητικά είναι τροχαίο, και είναι υποχρεωμένοι όσοι οδηγοί ήταν γύρω να σπεύσουν να βοηθήσουν. Παράνομη κράτηση δεν είναι όταν έχει προκαλέσει τροχαίο, έχεις κάθε δικαίωμα να τον κρατήσεις με το ζόρι και είναι υποχρεωμένοι όσοι ήταν μάρτυρες να σε βοηθήσουν.

Προτιμώ να τον αρχίσεις στα κλοτσίδια βέβαια.

• Super Moderators

Ειλικρινά, ναι.

εντάξει δεν είναι και κάτι τόσο τρελό, χαμηλές ταχύτητες σε συνδιασμό με αερόσακους για πεζούς και αυτόματο φρενάρισμα (Volvo) :P

Ωραια να τον ριξεις επιτηδες κατω, να χτυπησει και μετα να βγει και απο πανω αφου εσυ θα χεις κανει κατι επιτηδες.

Το θεμα ειναι να μη γινομαστε ιδιοι μ αυτους που κατηγορουμε.

Του ζητας να σταματησει και καταγγελεις το περιστατικο. Τωρα αν εξαφανιστει χαιρετα μου τον πλατανο

H διαφορα στην Ολλανδια οπως και στη Γερμανια ειναι οτι ο ποδηλατης σεβεται και τους γυρω. Στην ελλαδα κανουν επικινδυνα σλαλομ μεσα σε πεζοδρομους και περνανε ξυστα απο διπλα σου.

Ειμαι υπερ του ποδηλατου και το χρησιμοποιω και εγω.

Τι ακριβώς κάνουν οι Γερμανοί ποδηλάτες;

Μάλλον δεν τους έχει ζήσει για αυτό τούτο το σχόλιο.

Πιο αντιπαθητική φάρα από τους εδώ ποδηλάτες εδώ δεν υπάρχει(καλά,ίσως οι ταρίφες είναι χειρότεροι,μην υπερβάλω).

Έχουν 1000% δικαιώματα και καμία υποχρέωση απέναντι στους πεζούς,ακόμη και όταν καβαλάν το πεζοδρόμιο όταν το Fahrradweg είναι δίπλα ή όταν καβαλάν το ποδήλατο εκεί που κανονικά πρέπει να ξεκαβαλήσουν.

Να μην αναφερθώ πόσες φορές περνάνε ξυστά από δίπλα σαν τρελοί.Ιδίως όταν είσαι σε παράδρομους δίχως ποδηλατόδρομο πρέπει να έχεις τα μάτια σου 14.

Βέβαια στους δρόμους υπακούν στον Κ.Ο.Κ(ας έκαμαν και αλλιώς),σε αυτό είναι καλύτεροι από τους ΕΛ.

Προτιμώ να τον αρχίσεις στα κλοτσίδια βέβαια.

Βρε μανία με της κλοτσιές :P κι εγώ δε λέω όχι αλλά χάνεις το δίκιο σου ρε φίλε έτσι.

H διαφορα στην Ολλανδια οπως και στη Γερμανια ειναι οτι ο ποδηλατης σεβεται και τους γυρω. Στην ελλαδα κανουν επικινδυνα σλαλομ μεσα σε πεζοδρομους και περνανε ξυστα απο διπλα σου.

Ειμαι υπερ του ποδηλατου και το χρησιμοποιω και εγω.

Τι ακριβώς κάνουν οι Γερμανοί ποδηλάτες;

Μάλλον δεν τους έχει ζήσει για αυτό τούτο το σχόλιο.

Πιο αντιπαθητική φάρα από τους εδώ ποδηλάτες εδώ δεν υπάρχει(καλά,ίσως οι ταρίφες είναι χειρότεροι,μην υπερβάλω).

Έχουν 1000% δικαιώματα και καμία υποχρέωση απέναντι στους πεζούς,ακόμη και όταν καβαλάν το πεζοδρόμιο όταν το Fahrradweg είναι δίπλα ή όταν καβαλάν το ποδήλατο εκεί που κανονικά πρέπει να ξεκαβαλήσουν.

Να μην αναφερθώ πόσες φορές περνάνε ξυστά από δίπλα σαν τρελοί.Ιδίως όταν είσαι σε παράδρομους δίχως ποδηλατόδρομο πρέπει να έχεις τα μάτια σου 14.

Βέβαια στους δρόμους υπακούν στον Κ.Ο.Κ(ας έκαμαν και αλλιώς),σε αυτό είναι καλύτεροι από τους ΕΛ.

Ποιο κοκ δεν εχουν αφησει φανάρι για φανάρι οι παλιοαχρηστοι..σαν τα βόδια στη μεση του δρομου μερικοι. Προσεύχομαι για τη μερα που για να κάνεις ποδήλατο σε δρομο πρεπει να εχεις άδεια κα δίπλωμα. Οχι οτι θα γίνουν καλύτερα (βλέπουμε και με τα αμάξια)αλλα για να συμμαζευτουν κάπως . μιλάμε κανουν τα απιστευτα. Σήμερα πάλι στην ερμου με πολυ κόσμο κάνανε κατι μαντραχαλοι σλαλομ.
  • Like 1

Πριν πιάσει ο χειμώνας έκανα αρκετό ποδήλατο φέτος. Και ήταν ένα μεγάλο πεζοδρόμια ελαφρώς κατηφορικό που μου άρεσε και πήγαινα σφαίρα κάνοντας κυριολεκτικά σλάλομ ανάμεσα σε γέρους, γκόμενες, σκυλιά, γατιά κτλ εμπόδια.

Ένας θεός ξέρει πως δεν σκότωσα κανέναν. Μια μέρα πήγα να πατήσω μια γάτα που πετάχτηκε και ελάττωσα από τότε

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...