Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πεοβληματιστήτε αλλιώς χανόμαστε! Ψάξτο λίγο δεν θα γίνει τίποτα αν απλά το καθαρίσεις.

I cant stop it :devil: 

Δημοσ.

Πεοβληματιστήτε αλλιώς χανόμαστε! Ψάξτο λίγο δεν θα γίνει τίποτα αν απλά το καθαρίσεις.

xaxaxaxaxa λοιπόν θα το αφήσω να κρυώσει και αυριο πάλι

I cant stop it :devil:

Δημοσ.

Λοιπον τελικα εχει καψει μητρικη ρωτησα στο πλαισιο και το εψαξα και εγω δεν παιρνει καν ρευμα απο τον φορτιστη

Δημοσ.

εγω παντα σε desktop επενδυω κομματι-κομματι και ξερω απο desktop αλλα ο φιλος μου ηθελε λαπτοπ τι να του κανω

Δημοσ.

εγω παντα σε desktop επενδυω κομματι-κομματι και ξερω απο desktop αλλα ο φιλος μου ηθελε λαπτοπ τι να του κανω

Δεν είπα πως φταις, απλά είδες τι γίνεται με τα λαπτοπ.. 

Δημοσ.

το φορουμ δεν ειναι φορουμ αστειου και γελιου.το παλικαρι ειχε σοβαρο προβλημα και οι περισσοτεροι δωσατε απαντησεις εκτος τοπου και χρονου.εγω πιο πολυ γελασα με τις απαντησεις που δωσατε ορισμενοι στο παλικαρι

Δημοσ.

το φορουμ δεν ειναι φορουμ αστειου και γελιου.το παλικαρι ειχε σοβαρο προβλημα και οι περισσοτεροι δωσατε απαντησεις εκτος τοπου και χρονου.εγω πιο πολυ γελασα με τις απαντησεις που δωσατε ορισμενοι στο παλικαρι

Κάποιο ορθογραφικό λάθος οδήγησε σε γέλια, δεν καταλαβαίνω το πόσο κακό είναι ή αν απαγορεύεται να γελάμε που και που. Εξάλλου του είπαμε τι να κάνει αλλά ήταν τετελεσμένο γεγονός έτσι κι αλλιώς. 

Δημοσ.

Chill..:). Δεν επιτρέπεται να γελάμε δηλαδή? Σοβαρό πρόβλημα με μηχάνημα δεν ήταν κάτι με την υγεία του για να λες πως γελάσαμε κακοπροαίρετα η κάτι τέτοιο. Επίσης μια χαρά απαντήσεις δώσαμε στον φίλο μας. Φιλικά :) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...