manolo0liss Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Παιδιά έχω ένα βαιο το οποίο εκεί που εβλεπα μια ταινία έκλεισε και δεν ανοιγει καθόλου πατάω το κουμπί και δεν δίνει σημεία ζωής παίζει να έκαψε μητρική???
Iris_89 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Ο τίτλος είναι παραπλανητικός... ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ 3
vaiosgtr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ας αλλαξει τον τιτλο καποιος moderator
Avatar21 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Ο τίτλος είναι παραπλανητικός... ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Λες να είναι? Δεν βλέπω κάτι το περίεργο πεοβληματίστικα με τον τίτλο να σου πω την αλήθεια
Iris_89 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Λες να είναι? Δεν βλέπω κάτι το περίεργο πεοβληματίστικα με τον τίτλο να σου πω την αλήθεια ΚΛΑΙΩΩΩΩΩΩ 1
manolo0liss Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Εντάξει ρε παιδιά και έλεος απο κινητό γραφω συγνώμη αν γινεται να μου πείτε κατι
Avatar21 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Εντάξει ρε παιδιά και έλεος απο κινητό γραφω συγνώμη αν γινεται να μου πείτε κατι Mεγάλε ηρέμησε δεν είπαμε πως δεν ξέρεις να γράφεις η να εκφράζεσαι η οτιδήποτε τέτοιο. Απλά το συγκεκριμένο "λάθος" ήταν αστείο παραδέξου το ΚΛΑΙΩΩΩΩΩΩ Εγώ να δεις χαχαχαχα. Βραδιάτικα γαμώτο
bnvdarklord Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Εχει φουλ μπαταρία τοτε; Ήταν στην πρίζα; Ισως το προβλημα ειναι απο κει μερια.
manolo0liss Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Ee εντάξει είναι απλα θέλω λίγο βοηθεια γιατι ξεφεύγουμε Εχει φουλ μπαταρία τοτε; Ήταν στην πρίζα; Ισως το προβλημα ειναι απο κει μερια. ναι είναι full battery
Avatar21 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Oκ έχεις δίκιο . Δες αν κουμπώνει σωστά στην πρίζα, δοκίμασε σε άλλη πρίζα, κράτα παρατεταμένο το κουμπί να δεις αν θα ανοίξει. Αυτά από μένα. Αλλιώς άφησε την μία μέρα και δοκίμασε την επόμενη. Αν δεν γίνει τίποτα τότε απευθύνσου σε τεχνικό. Εκτός και αν κάποιος από τα παιδιά εδώ σε βοηθήσει και σου πει για τα ηλεκτρονικά μέρη. 1
Iris_89 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Ζητάω συγγνώμη, αλλά πραγματικά αυτό το "λάθος" μου χάρισε πολλά λεπτά γέλιου και σε ευχαριστώ, γιατί το είχα ανάγκη. Τώρα για το μηχάνημα, πριν κλείσει ανέβαζε τρελές θερμοκρασίες, έκαιγε? Αν μπορείς άνοιξε και καθάρισε το, ανανέωσε πάστα cpu και ξαναπροσπάθησε.
manolo0liss Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Φίλε μου βάζεις δύσκολα δεν θέλω να ανακατευτώ επειδξ είναι φίλου το λαπτοπ αλλα γιατι να μη κάνει τίποτα αυτο παραπέμπει σε καμένη μητρική Εεε 70-75 C είχε σε normal load
Avatar21 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 {troll mode} Πέταξε το από το μπαλκόνι. Αν κάνει σπλάτς σημαίνει πως έχει καμένη μητρική αν κάνει μπαμ τότε βάψτο το μπλε και ρίξτο στην θάλασσα {serius mode} Πιθανό είναι. Αν όμως ήταν ζεστό όπως λέει και η Iris_89 τότε μπορεί να φταίει αυτό. Περίμενε να κρυώσει και μετά ξαναδοκίμασε.
Iris_89 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Φίλε μου βάζεις δύσκολα δεν θέλω να ανακατευτώ επειδξ είναι φίλου το λαπτοπ αλλα γιατι να μη κάνει τίποτα αυτο παραπέμπει σε καμένη μητρική Εεε 70-75 C είχε σε normal load Ε, έκαιγε λιγουλάκι... Εγώ θα έλεγα να το καθαρίσει/ς, προφανώς είχε ένα τόνο σκόνη εκεί μέσα, ή βγάλε την μπαταρία και βάλτο στην πρίζα. Άστο όμως να κρυώσει πριν κάνεις το οτιδήποτε. Αλλιώς... rip
manolo0liss Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Τεσπα θα δοκιμάσω και θα σας πω αυριο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα