Προς το περιεχόμενο

site γνωριμιών

Sargath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 694
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εννοώ καλά μου παιδιά, ότι παρατηρώ πως με απορρίπτουν για σχέση, λόγω εμφάνισης ενώ στο χαρακτήρα τα πάμε καλά. Για σεξάκι όμως δεν αρνήθηκε κανείς, αλλά αρνήθηκα εγώ. Καλώς ή κακώς.

Περίεργα πράγματα.Δηλαδή ήσουν αρκετά όμορφη για το κρεβάτι-ONS,αλλά δεν έκανες για σχέση;

Πως δηλαδή είχε διαφορά;

Κάπου σε έχασα και δεν πιάνω την λογική πίσω από αυτό. :wacko:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Περίεργα πράγματα.Δηλαδή ήσουν αρκετά όμορφη για το κρεβάτι-ONS,αλλά δεν έκανες για σχέση;

Πως δηλαδή είχε διαφορά;

Κάπου σε έχασα και δεν πιάνω την λογική πίσω από αυτό. :wacko:

Ούτε εγώ... εδώ και καιρό... :( Οπότε λέω να μην ασχολούμαι με αυτά. μιας και ons και πειράματα δεν έχω όρεξη να κάνω.

Μόνο χρόνο μου τρώνε.

Ούτε εγώ... εδώ και καιρό... :( Οπότε λέω να μην ασχολούμαι με αυτά. μιας και ons και πειράματα δεν έχω όρεξη να κάνω.

Μόνο χρόνο μου τρώνε.

Μάλιστα,να αλλάξεις παρέες και να γνωρίσεις νορμάλ άτομα το σκέφτηκες; :P

Εννοώ καλά μου παιδιά, ότι παρατηρώ πως με απορρίπτουν για σχέση, λόγω εμφάνισης ενώ στο χαρακτήρα τα πάμε καλά. Για σεξάκι όμως δεν αρνήθηκε κανείς, αλλά αρνήθηκα εγώ. Καλώς ή κακώς.

Δηλαδη μας λες οτι απορριπτεις καταστασεις που μπορει να βρισκεσαι με καποιον μονο για σεξ...

Δεν ειναι κακο αυτο.

Δεν λεω να βγαινεις πχ καθε σαββατο και να πηγαινεις με τον εναν ή τον αλλον, αλλα πολλες φορες υπαρχει καποιος/α που γουσταρεις να πηγαινεις μαζι του αλλα μεχρι εκει...

Το αλλο κουλο που ακουω συνεχεια ειδικα απο γυναικες εδω μεσα οτι δεν πανε σε κλαμπακια...Τι σκατα που κρυβεστε εσεις ωρε?

Ναι το καλησπέρα σχέση δεν υπάρχει, υπάρχει όμως το θα θελα να κάνω σχέση σε αυτή τη φάση της ζωής μου, έχω το χρόνο και τη διάθεση, όχι ότι λάχει εμείς οι βλάχοι... Galatea καλά έκανες εφόσον αυτό δεν είναι αυτό που θες...

• Like 1

<p>Εννοώ καλά μου παιδιά, ότι παρατηρώ πως με απορρίπτουν <span style="color:#ff0000;"><strong>για σχέση</strong></span>, λόγω εμφάνισης ενώ στο χαρακτήρα τα πάμε καλά. Για σεξάκι όμως δεν αρνήθηκε κανείς, αλλά αρνήθηκα εγώ. Καλώς ή κακώς.</p>

Απλα επεσες σε μαλακα που φοβαται την δεσμευση η δεν ξερει πως ειναι να μοιραζεσαι τα συναισθηματα σου με εναν αλλο ανθρωπο , κλασικη περιπτωση ανδρα που εχει γαλουχηθει με πορνο και ιεροδουλες .

• Like 2

• Moderators

καλα κανουν και δεν πανε σε κλαμπακια ρε!! :P

εμενα η ολη φαση των κλαμπ με κουραζει! και γενικα η πολυ βαβουρα! ηρεμα πραγματα

να μπορεις να μιλησεις και σαν ανθρωπος!

γαλΑτεια πολλες φορες τα πραγματα ξεκινανε αλλιως και καταληγουν αλλιως!!

στο λεω απο προσωπικη εμπειρια!!ξεκινησα κατι εχοντας ξεκαθαρισει οτι δεν ηθελα κατι σοαβαρο

3χρονια μετα ημασταν ακομη μαζι! (Τωρα εχουμε χωρισει μερικους μηνες και ποναει ακομη σαν την πρωτη μερα)!

ειναι σε τι ατομο θα πεσεις και τι θα βγαλεις στον καθενα!

• Like 2

Δηλαδη μας λες οτι απορριπτεις καταστασεις που μπορει να βρισκεσαι με καποιον μονο για σεξ...

Δεν ειναι κακο αυτο.

Δεν λεω να βγαινεις πχ καθε σαββατο και να πηγαινεις με τον εναν ή τον αλλον, αλλα πολλες φορες υπαρχει καποιος/α που γουσταρεις να πηγαινεις μαζι του αλλα μεχρι εκει...

Το αλλο κουλο που ακουω συνεχεια ειδικα απο γυναικες εδω μεσα οτι δεν πανε σε κλαμπακια...Τι σκατα που κρυβεστε εσεις ωρε?

Σιχαίνομαι τα clubs και τα αντίστοιχα μέρη, πειράζει;  :unsure:

Απλα επεσες σε μαλακα που φοβαται την δεσμευση η δεν ξερει πως ειναι να μοιραζεσαι τα συναισθηματα σου με εναν αλλο ανθρωπο , κλασικη περιπτωση ανδρα που εχει γαλουχηθει με πορνο και ιεροδουλες .

Προσωπικά, δεν πιστεύω ότι αν ενδιαφέρεσαι για ένα άτομο, αν σ'αρέσει, αν σε γοητεύει, φοβάσαι τη δέσμευση. Στην τελική, δε μιλάμε για παιδί, μιλάμε για την αρχή μιας... σχέσης. Από μια βδομάδα έως...βάλε με το νου σου. Ουσιαστικά, μια προσπάθεια να γίνει σχέση. Αν δε σου βγαίνει, σημαίνει ότι δε σου βγαίνει με το εκάστοτε άτομο. Κάνω λάθος; :huh:

εμενα η ολη φαση των κλαμπ με κουραζει! και γενικα η πολυ βαβουρα! ηρεμα πραγματα

στο λεω απο προσωπικη εμπειρια!!ξεκινησα κατι εχοντας ξεκαθαρισει οτι δεν ηθελα κατι σοαβαρο

3χρονια μετα ημασταν ακομη μαζι! (Τωρα εχουμε χωρισει μερικους μηνες και ποναει ακομη σαν την πρωτη μερα)!

Υπομονή και περαστικά. Εγώ στη θέση της δε θα έμενα, το να μου βάζουν τέτοιους όρους μου φαίνεται ως έλλειψη σεβασμού. Προσωπικές επιλογές είναι αυτές βέβαια...

Φαντάζομαι ότι παρά τον πόνο, δε θα το 'χεις μετανιώσει, ε;

Ναι ρε συ δεν αντιλεγω.

Και γω προτιμω να πηγαινε σε κανενα τσιπουραδικο να καθομαι με καλη παρεα και να συζηταω..

Αλλα θελεις και την αλλαγη. 

Και οπως ειπες spect αλλιως τα περιμενεις, αλλιως σου ερχονται.

Εγω οταν ειχα χωρισει ειπα στον εαυτο μου, τωρα θα κατσω μονος μου να ηρεμησω, ε εκεινη την περιοδο γνωρισα τυχαια την κπελα που ημουν μαζι της πανω απο 4+ χρονια....

Απλα η ζωη ειναι σαν τα ζαρια.... Πρεπει να σαι πολυ τυχερος για να σου κατσει αυτο που θες....

Σιχαίνομαι τα clubs και τα αντίστοιχα μέρη, πειράζει;  :unsure:

Οχι , επιλογη σου ειναι και καλα κανεις....

Πολλες φορες ομως το να ψαχνομαστε μονο σε ενα μερος μειωνονται ταυτοχρονα και οι επιλογες μας...

• Moderators

καλα κανεις και τα σιχαινεσαι!! :P

κοιτα μαρεσει παντα να ειμαι ξεκαθαρος και για αυτο ειχα ξεκαθαρισει απο την αρχη τη θεση μου για να μην νομιζει οτι την εκμεταλευομαι! περνουσαμε καλα και αυτος αρκουσε!! δεν ηταν καποιος ορος που εθεσα και αντιθετως δεν ηταν ελειψη σεβασμου

αλλα ενδειξει σεβασμου γιατι δεν εκανα κατι χωρις να ξερει απο την αρχη που παει!

να εχω μετανιωσει ποιο πραγμα?

• Like 1

Ναι ρε συ δεν αντιλεγω.

Και γω προτιμω να πηγαινε σε κανενα τσιπουραδικο να καθομαι με καλη παρεα και να συζηταω..

Αλλα θελεις και την αλλαγη. 

Και οπως ειπες spect αλλιως τα περιμενεις, αλλιως σου ερχονται.

Εγω οταν ειχα χωρισει ειπα στον εαυτο μου, τωρα θα κατσω μονος μου να ηρεμησω, ε εκεινη την περιοδο γνωρισα τυχαια την κπελα που ημουν μαζι της πανω απο 4+ χρονια....

Απλα η ζωη ειναι σαν τα ζαρια.... Πρεπει να σαι πολυ τυχερος για να σου κατσει αυτο που θες....

Οχι , επιλογη σου ειναι και καλα κανεις....

Πολλες φορες ομως το να ψαχνομαστε μονο σε ενα μερος μειωνονται ταυτοχρονα και οι επιλογες μας...

Ε εντάξει, δεν πρόκειται να πάω σε club πόσο μάλλον για να ψαχτώ. 

καλα κανεις και τα σιχαινεσαι!! :P

κοιτα μαρεσει παντα να ειμαι ξεκαθαρος και για αυτο ειχα ξεκαθαρισει απο την αρχη τη θεση μου για να μην νομιζει οτι την εκμεταλευομαι! περνουσαμε καλα και αυτος αρκουσε!! δεν ηταν καποιος ορος που εθεσα και αντιθετως δεν ηταν ελειψη σεβασμου 

αλλα ενδειξει σεβασμου γιατι δεν εκανα κατι χωρις να ξερει απο την αρχη που παει!

να εχω μετανιωσει ποιο πραγμα?

Με κάλυψε η απάντησή σου πλήρως. Εννοώ τη σχέση αν τη μετάνιωσες.

αυτό! κλαμπάκια μόνο με md καθαρά για διασκέδαση 

για να γίνει φάση θέλει ηρεμία  B) 

και ισχιεί επίσης αυτό που λες , αν δεν περπατήσεις ενα άγνωστο μονοπάτι δεν μπορείς να ξέρεις που καταλήγει .

• Like 1

φοβάσαι τη δέσμευση.

Πολλές φορές το ακούω αυτό το πράγμα και δεν το καταλαβαίνω. Έχω δει ζευγάρι να είναι μαζί πάνω από δεκαετία και να μην παντρεύονται επειδή "φοβούνται την δέσμευση". Μα όταν βρίσκεσαι σε μία σχέση (μακροχρόνια ειδικά), δεν έχεις κάποιες υποχρεώσεις; Δεν είσαι ουσιαστικά ήδη δεσμευμένος με το άλλο άτομο; Το ότι δεν υπάρχει ένα υπογεγραμμένο χαρτί αλλάζει τόσο πολύ τα πράγματα; Δηλαδή τι εννοούν όταν λένε ότι φοβούνται την δέσμευση; Όταν κάνεις μια σχέση, είτε αυτή λέγεται γάμος είτε λέγεται αρραβώνας είτε λέγεται απλή σχέση γκόμενου-γκόμενας, ο καθένας έχει κάποιες υποχρεώσεις προς το άλλο άτομο και δεσμεύεται σε αυτές τις υποχρεώσεις από την πρώτη κιόλας ώρα της σχέσης αυτής. Ας μου εξηγήσει κάποιος.

Πολλές φορές το ακούω αυτό το πράγμα και δεν το καταλαβαίνω. Έχω δει ζευγάρι να είναι μαζί πάνω από δεκαετία και να μην παντρεύονται επειδή "φοβούνται την δέσμευση". Μα όταν βρίσκεσαι σε μία σχέση (μακροχρόνια ειδικά), δεν έχεις κάποιες υποχρεώσεις; Δεν είσαι ουσιαστικά ήδη δεσμευμένος με το άλλο άτομο; Το ότι δεν υπάρχει ένα υπογεγραμμένο χαρτί αλλάζει τόσο πολύ τα πράγματα; Δηλαδή τι εννοούν όταν λένε ότι φοβούνται την δέσμευση; Όταν κάνεις μια σχέση, είτε αυτή λέγεται γάμος είτε λέγεται αρραβώνας είτε λέγεται απλή σχέση γκόμενου-γκόμενας, ο καθένας έχει κάποιες υποχρεώσεις προς το άλλο άτομο και δεσμεύεται σε αυτές τις υποχρεώσεις από την πρώτη κιόλας ώρα της σχέσης αυτής. Ας μου εξηγήσει κάποιος.

Αν θες δεσμεύεσαι και σε μονόπλευρο έρωτα, σε σχέση, σε αρραβώνα, σε γάμο, με 1 παιδί, με 5 παιδιά, μετά θάνατον...

Αν πάλι δε θες να δεσμευθείς, δε πα να 'σαι με τον άλλον 25 χρόνια, αν δε σου κάνει ο άλλος, θα 'σαι αλλού. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...