Προς το περιεχόμενο

site γνωριμιών

Sargath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπραβο

Οσον αφορά τα site αυτά σίγουρα καοοιες ψαχνονται για σεξ....

Μπορεί να πετύχεις κι εσυ καμία αλλά και παλι εναν πρόλογο φαντάζομαι θα πρέπει να τον ρηξεις. Για πες ρε παληκαρι εσυ που σου κατσε...τι ειπατε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 694
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στην Ελλάδα η κατασταση "προσεγγίζω" είναι λίγο ιδιαίτερή και για αντρες και για γυναικες.

Δεν υπαρχει ειδικη φορμουλα και αναλογα παντα τι ψαχνεις, πχ μπορει στα μπαρ να πηγαινουν ατομα και των δυο φυλων να ψαχνουν για το επόμενο ταίρι ή απλά να περασουν καλα. Δηλαδη μια κορμαρα να περασουν ευχάριστα μερικές βραδιές.

Αν υπαρξει καποιο κλικ σε καποια προσεγγισει δεν χρειαζεται καποια μεθόδευση.

Απλα παντα να προσεχουμε τι λεμε, ουτε πολυ ευγενεια στα προθυρα μαμακα, αν σου πουν ατακα "εισαι πολυ καλο παιδι" και δεν ψαχνεις για φιλες, απλα χεστο και φυγε.

Μην έχεις προσδοκίες, ξεκίνα μια συζήτηση με την σκέψη να περάσει η ώρα, μην πέσεις με τα μούτρα..απλά πήγαινε να περάσεις καλά και αν περνάς ίσως να το περάσεις και στην άλλη.

Χιουμορ=καλό όπλο, το χε πει και η Μεριλιν Μονροε, αν καταφέρεις να κάνεις μια γυναίκα να γελάσει την κερδίζεις.

Οτι οι Ελληνιδες εχουν γινει τωρα τελευταια ξινες ειναι δεδομενο, θυμαμαι περιστατικο που πηγαινα να μιλησω σε μια και ακουω να λεει στη φιλη της να δουμε ποσοι αλλοι μαλακες θα μας την πεσουν. Αλλαζω ροτα και σε φαση δεν ερχομουν να σου μιλησω της λεω, σας κοβω για φοιτητριες..το μονο σιγουρο οχι σε καποιο τμημα κοινωνιολογίας. Αλλα και το αντιστοιχο σκεπτικο αρκετων φιλων "δεν της μιλαω γιατι θα με περασει για μαλακα/πεφτουλα", αν ειναι να βγαινεται να κοιτατε και να κραζεται ανθρωπους που δεν εχετε γνωρισει, πατε σινεμα καλυτερα. Καντε το βημα ειτε ο ενας ειτε ο αλλος, τι θα χασετε? τιποτα..εγωισμο? γιατι θα την ξαναδεις?

Σε οποιαδηποτε διαπροσωπικη σχεση ειτε οικεια ειτε αγνωστη ισχυει το - ο σεβασμος προς εναν ανθρωπο δεδομενος(μεχρι να δειξει το αντιθετο), η ειλικρινεια αυτονοητη και να αποδεικνύεται (μην βρισκομαστε αργοτερα προ δυσαρεστων εκπληξεων) και η εμπιστοσυνη κερδιζεται ανα τον καιρο. Bottom line, να σεβομαστε τον αλλον, δεν ξερουμε ποιος ειναι χωρις να τον γνωρισουμε και να τον απορρίπτουμε "γιατι ετσι".

Άνοιξε τους κύκλους σου, οι γυναίκες είναι μυστήριες και η καθεμία διαφορετική, εκτος απο τις αρπα κολλα σουσουραδες.

• Like 6

Ναι ρε συ. Περυσι το χειμωνα δε θυμασαι εναν που τον καθαρισαν. Και καλα εβαλε ραντεβου με μια

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=207688&catid=4

Sargath, on 07 Dec 2013 - 1:33 PM, said:
Τι κάθομαι και ανοίγω συζήτησε δεν καταλαβαίνω...
Λοιπόν την ώρα που εσείς θα γιορτάζετε με την κουλ παρέα σας τα χριστούγεννα και θα έχετε από πάνω από τα κεφάλια σας φωτεινές επιγραφές και φωτοστέφανα κάποιοι σαν και εμένα που είναι μοναχικοί θα περνούν τις άδειες ημέρες τους μέσα στο σπίτι και κάποιοι άλλοι που βρίσκονται σε ακόμη χειρότερη θέση από τη δικιά μου θα ξυλιάζουν από το κρύο και θα κοιτάνε με ένα μίζερο και απορημένο βλέμμα στα μαγαζιά που θα βρίσκονται άτομα σαν και εσένα που έχουν λύσει όλα τα προβλήματα τους γιατί στάθηκαν πιο τυχεροί.
Κatiepie όπως και να σε λένε ΔΕΝ μπορείς να καταλάβεις το θέμα γιατί γεννήθηκες σε αυτή τη χώρα ως γυναίκα,για αυτό όλα σου φαίνονται τόσο εύκολα.Όλοι μα όλοι τρέχουν να κάνουν τα χατίρια σου ασχέτως αν εσύ π.χ μπορεί να είσαι noob στο wow,παντελώς αμόρφωτη ή υστερικιά (παραδείγματα δίνω,δεν σημαίνει και ότι είσαι όλα αυτά) αλλά και πάλι όλοι θα σε αγαπάνε μιας και είσαι γυναίκα.

Στην άλλη με τη γάτα της postara τον Πιστόριους που δεν είχε πόδια και έφαγε την γυναίκα του και είδες κατάλαβε πόσο λάθος έκανε και δεν με ξαναπαράθεσε.
Κλείνοντας θα πω ότι παντού υπάρχει ανθρώπινος πόνος και δυστυχία που μόνο αν είσαι άντρας θα τα καταλάβεις.
Όλα τα άλλα είναι αμπελοφιλοσοφίες,think positive για γυναικούλες κτλπ.

Δεν ξέρω αν είσαι σε άρνηση και δε δέχεσαι τη βοήθεια που σου προσφέρεται και απ τους υπολοίπους και από εμένα ή αν απλά είσαι τόσο ξεροκέφαλος και στην ουσία τα θες όλα χωρίς να κάνεις το παραμικρό.

Όσο για το αν εγώ τα βρήκα όλα εύκολα επειδή είμαι γυναίκα, μ'αγαπάνε όλοι και τις λοιπές μπούρδες 1ον δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις αν ισχύει και 2ον μάλλον το να ναι κάποια γυναίκα περισσότερα προβλήματα προκαλεί απ το να λύνει. Ας μην αρχίσουμε να λέμε τα συν και τα πλην γιατί και δουλειές χάνουν επειδή το αφεντικό θέλει να πηδήξει και προαγωγές δεν παίρνουν οι γυναίκες λόγω γένους και μισογυνισμού και όλα. Και με την ίδια λογική η πλειοψηφία των ανδρών που μας προσεγγίζουν θέλουν απλά να το βάλουν κάπου :P

Ξαναλέω για ανακεφαλαίωση άσε τις μιζέριες και την επιγραφή LOSER και ξεκίνα να κάνεις πράγματα, αν δεν κάνεις θα πρέπει να τα ρίξεις μόνο στον εαυτό σου ούτε στις γυναίκες ούτε στην κατάσταση.

Τώρα για την προσέγγιση, τι να σας πω ρε παιδιά δεν ξέρω μπορεί να τραβάω εγώ τους κάφρους ή οτιδήποτε (για το ότι με προσέγγιζαν κατά βάσην 30+ και παντρεμένοι και όχι κάτι πρέπει να φταίει σε μένα δεν εξηγείται). Αλλά μια καλή προσέγγιση γενικά δεν είναι ούτε να πας και να της πεις κάτι έξυπνο που θα τη βάλει σε σκέψη, ούτε να την προσβάλλεις και να της πεις μετά κοπλιμέντο για να το γυρίσει (το κάνουν πολλοί φίλοι μου, το θεωρώ καφρίλα) ούτε τα κλασσικά τραγικά ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου κτλ, ούτε έχω porsche πάμε μια βόλτα. Απλά συστήσου, πες της ότι την βρίσκεις όμορφη (προαιρετικό) και ξεκίνα κουβέντα. Άσε εκείνη να μιλάει μη μονολογείς εσύ και αν δεν τραβάει η συζήτηση και μιλάς μόνο εσύ την κάνεις. Επίσης δε γίνεται να ψάχνεις γενικά ότι κάτσει, το καταλαβαίνουμε αυτό και κάθε γυναίκα θέλει να αισθάνεται μοναδική και συνεπώς καλύτερη απ τις υπόλοιπες.

Είναι τα βασικά δεν ξέρω τι άλλο να πω, αν μου ρθει καμιά άλλη συμβουλή από περιπτώσεις φίλων κτλ θα την παραθέσω, αλλά γενικά ΟΧΙ μιζέρια, πρέπει να πείσεις και τον εαυτό σου για να πειστούν οι άλλες.

• Like 2

Και με την ίδια λογική η πλειοψηφία των ανδρών που μας προσεγγίζουν θέλουν απλά να το βάλουν κάπου :P

Όχι.....

Άλλα άτομα προσεγγίζει αυτή 

396625_10151082225565806_38677067_n.jpg

και άλλα αυτή

B86B356BE35F06F45C45859B76E73066.jpg(έχω ένα κολληματάκι μαζί της :P )

Μάντεψε ποια ακολουθούν απλά για sex....

Και από ότι βλέπω στις παρέες δεν είναι και η πλειοψηφία αυτοί που θέλουν να τον χώσουν κάπου....(εκτός αν εγώ κάνω παρέα με περίεργους....)

• Like 1

Ο νόμος ειναι, ελκύεις αυτο που "προβάλλεις" πολλοι ανθρωποι ελκουν και αρκετες φορες ελκονται απο συγκεκριμενο τυπο ανθρωπου.

Επειδη ειναι δοσοληπτικα τα παντα, δινεις - παιρνω. Αυτο που δειχνεις, αυτο θα παιρνεις απο τον εκάστοτε ανθρωπο που ελκεται απο αυτο που που δειχνεις.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...