DDevil Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Κι όμως φίλε χτυπούσα κάτι γκομενακια στα 15 άλλο πράγμα, λουκούμια σκέτα! Δεν πηδούσαμε ακόμη βέβαια, αλλά πονούσε το στόμα από τα γλώσσοφιλα όλη μέρα και όλη νύχτα! Και μετά κλασικά βέβαια, σπίτι για χειρωνακτική Στα 16 πρώτοέσπρωξα και τελείωσα σε 16 δευτερόλεπτα! Τώρα θέλουμε 16 ώρες για να τελειώσουμε χαχαχαχαχα Τι 16 ωρες? χαχα φιλε ασε ειχα παθει μια πλάκα μια φορα με μια τύπισσα. Ειλικρινα ρε μολις πηγε να με ακουμπησει στο επιμαχο τελειωσα. Πωπω φιλε σαν το αμέρικαν pie. Ειχα να το πάθω χρονια αυτό το πράγμα! Είναι αναλογα τη διάθεση και την ψυχολογια ειδικα η ψυχολογια παιζει πολύ στο σεξ. Στο μεταξυ λυπηθηκα γιατι τελικα δεν την πήρα. Απλα τελειωσα αλα αμέρικαν pie! το περιστατικο τωρα έχει κανα 4-5 μήνες.
Moderators Kercyn Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 γυναικες;;; μα ειναι δυνατον να λετε γυναικα ενα κοριτσι στα 14 ;;; ενταξει. τι συζητηση να κανεις μετα απο αυτο. εδω δε μιλαω εγω για γυναικες. αλλα για ΠΑΙΔΙΑ. γιατι δεν μας λες γιατι δεν θα θελες η 15χρονη κορη σου να ειναι με εναν 40αρη; αφου λες ειναι φυσιολογικο. μας παραθεσες κιολας την εννοια σου φυσιολογικου. αντε πες λοιπον! Θα κάνω μια προσπάθεια να το πω με όσο πιο απλά και κατανοητά λόγια γίνεται. Κάνε όμως κι εσύ μια προσπάθεια να διαχωρίσεις κάποιες έννοιες στο μυαλό σου (ή έστω να δεχτείς το ενδεχόμενο ότι μπορεί να έχεις μπερδέψει κάποιες έννοιες). "Φυσιολογικό" είναι κάτι που συμβαίνει στη φύση. Στα "φυσιολογικά πράγματα" συμπεριλαμβάνονται ο βιασμός, ο φόνος, ο καννιβαλισμός, η κλοπή, ο νόμος του ισχυρού και το ότι όταν ένα θηλαστικό φτάσει σε σεξουαλική ωριμότητα θεωρείται ενήλικο και συμμετέχει στον αναπαραγωγικό κύκλο. Άρα ναι, για να απαντήσω στην ερώτησή σου, ένα κορίτσι γίνεται γυναίκα όταν της έρθει πρώτη φορά περίοδος (plz όχι επιχειρήματα "μα αν δεν της έρθει ποτέ περίοδος λόγω θεμάτων υγείας κλπ κλπ κλπ", ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ). Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στη φύση και αυτό δεν είναι up for debate. Επειδή όμως ο άνθρωπος αποφάσισε ότι δεν τον πολυσυμφέρει να ζει σύμφωνα με τους νόμους της φύσης, αποφάσισε πριν από χιλιάδες χρόνια να θεσπίσει δικούς του νόμους και κανόνες οι οποίοι θα υπερισχύσουν των νόμων της φύσης. Στην Ελλάδα λοιπόν του 2016, είναι παράνομο να βιάσεις, να σκοτώσεις, να κλέψεις κοκ. Επίσης για εμένα προσωπικά είναι και ανήθικο. Αυτές οι δύο έννοιες δεν είναι ταυτόσημες. Μπορεί για κάποιον άλλον να είναι ηθικό να σκοτώσεις, δεν ξέρω γιατί θα μπορούσε κάποιος να το πιστεύει αυτό αλλά δε με νοιάζει κιόλας. Ο νόμος επίσης λέει ότι κάποιος κάτω των 18 είναι ανήλικος και έχει μειωμένα δικαιώματα και υποχρεώσεις. Αν δεν κάνω λάθος, το age of consent στην Ελλάδα είναι 15 και για να θεωρηθεί κάποιος παιδόφιλος πρέπει να έχει τουλάχιστον 5 χρόνια διαφορά. Οπότε το 15-40 είναι παράνομο. Για εμένα που έχω μεγαλώσει στην ελληνική κοινωνία του 2016 είναι και ανήθικο. Δε θα ήθελα λοιπόν η 15χρονη κόρη μου να είναι με έναν 40άρη (ή ο 15χρονος γιός μου με μία 40άρα) διότι θεωρώ ότι σε αυτή την ηλικία δεν θα έχει ακόμα την πνευματική και συναισθηματική ωριμότητα να διαχειριστεί μια τέτοια σχέση, συν το ότι δεν ξέρω κατά πόσο θα εμπιστευόμουν ένα άτομο το οποίο είναι διατεθειμένο να κάνει μια τέτοια σχέση με κάποιον/α 25 χρόνια μικρότερο. Άμα ήταν 18 και ο άλλος 43, ούτε τότε θα μου άρεσε, αλλά τότε σύμφωνα με το νόμο θα ήταν ενήλικη και έχω την υποχρέωση να σεβαστώ τις επιλογές της. Για πες μου τώρα εσύ, γιατί μια τέτοια σχέση δε θα ήταν φυσιολογική; Μπορείς να ξεκινήσεις δίνοντας τον δικό σου ορισμό στη λέξη, μιας και δε δέχεσαι τον ορισμό που παρέθεσα και καταλαβαίνω εγώ, έτσι ώστε να καταλάβω τι εννοείς με τον όρο "φυσιολογικό", και στη συνέχεια να μου πεις ποιες προϋποθέσεις αυτού του όρου δεν πληροί μια τέτοια σχέση. Τι 16 ωρες? χαχα φιλε ασε ειχα παθει μια πλάκα μια φορα με μια τύπισσα. Ειλικρινα ρε μολις πηγε να με ακουμπησει στο επιμαχο τελειωσα. 1
vrwmiaris Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Κι όμως φίλε χτυπούσα κάτι γκομενακια στα 15 άλλο πράγμα, λουκούμια σκέτα! Δεν πηδούσαμε ακόμη βέβαια, αλλά πονούσε το στόμα από τα γλώσσοφιλα όλη μέρα στα πάρκα και στις πλατείες και μετά κλασικά βέβαια, σπίτι για χειρωνακτική Στα 16 πρώτοέσπρωξα και τελείωσα σε 16 δευτερόλεπτα! Τώρα θέλουμε 16 ώρες για να τελειώσουμε χαχαχαχαχα Ρε το κομάντο τον μαου....16 ώρες....
Mau-Maus Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Ρε το κομάντο τον μαου....16 ώρες....Ναι γιατί ως γνωστών σε όλα μου τα μηνύματα το παίζω γαμηκουλας!!!Αστείο ήταν ρε τραχανά. 2
the other one Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 κλασικό thread. οι μεν τσακώνονται για το αν είναι φυσιολογικό ένας 43χρονος παντρεμένος να πηδά 16χρονη μαθήτρια την ώρα που ο DDevil μας εξηγεί πώς γάμαγε στην εφηβεία πράισλες 11
Προτεινόμενες αναρτήσεις