livefreeordie Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 το οτι το λογικο, το κανονικο και το φυσιολογικο τα εχουμε κανει συνωνυμα ειναι επικινδυνο. σε καθε περιπτωση, ειναι κανονικο, λογικο και φυσιολογικο. συνηθες δεν ειναι, αλλα οχι και οσο σπανιο νομιζεις κοιταξε το λογικο εχει και καποια ορια. δεν ειναι λογικο ενα παιδι 15 χρονων να κανει σεξ με εναν ενηλικο 45 χρονων. κι οχι μονο για μενα ,η ιδια η λογικη σε οδηγει στο να εισαι αντιθετος σε αυτο γιατι ενα παιδι 15 χρονων δεν μπορει να εχει το μυαλο ενος ενηλικα ουτε αντιλαμβανεται με τον ιδιο τροπο τις πραξεις του. Οταν ο αλλος εχει παιδι στην ιδια ηλικια και παει και κανει αυτα τα πραγματα στο παιδι ενος αλλου,οχι δεν ειναι λογικο. ειναι σαν να μου λες πως θα ειχες μια κορη 15 χρονων και δεν θα σε πειραζε αν ενας αντρας 45 χρονων εκανε μαζι της σχεση και σεξ. στα αληθεια δεν θα σε πειραζε αυτο; δε θα ανησυχουσες για το παιδι σου; θα σου φαινοταν οκ και θα ελεγες ας πουμε μπραβο παιδακι μου με τις ευχες μου; ουτε θα σκεφτοσουν οτι κατι παει στραβα με αυτον τον ανθρωπο που μπλεκει με ενα παιδι ουσιαστικα; αντε να το καταπιεις αν εχει 20αρισει και λες ειναι επιλογη του. αλλα οταν προκεται για ανηλικα αλλαζει το θεμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 ο γαμος δεν ειναι στο αιμα κανενος, ειναι μια συμβαση που βολευει η οχι ανθρωπους και κρατη Σε αρκετών το αίμα είναι πιστεύω! πως ειναι σχετικος με τη συζητηση βεβαια ειν αλλο πραμα, οπως επισης η απαξιωτικη αναφορα στην "αλλη" την οποια ο ιδιος συμβουλευε και πουλαγε νταβατζηλικια. λοιπον, να ξερουμε τι λεμε. φυσικα και περναει μια χαρα για την παρταρα του, δυναμικο δε θα τον ελεγα, σιχαμενο ισως. Ναι την παρέσυρε την καημένη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Α οκ, τότε δεν έχει και μεγάλη διαφορά! Δεν κατάλαβες ακριβώς τι εννοώ, είτε μπορούμε να υιοθετήσουμε είτε με δότες/δότριες και παρένθετες μητέρες, δεν χρειάζεται να έχει κάποιος/α σύντροφο για να κάνει παιδιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δεν κατάλαβες ακριβώς τι εννοώ, είτε μπορούμε να υιοθετήσουμε είτε με δότες/δότριες και παρένθετες μητέρες, δεν χρειάζεται να έχει κάποιος/α σύντροφο για να κάνει παιδιά Α οκ, έχεις δίκιο, δεν το κατάλαβα έτσι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Kercyn Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 κοιταξε το λογικο εχει και καποια ορια. δεν ειναι λογικο ενα παιδι 15 χρονων να κανει σεξ με εναν ενηλικο 45 χρονων. κι οχι μονο για μενα ,η ιδια η λογικη σε οδηγει στο να εισαι αντιθετος σε αυτο γιατι ενα παιδι 15 χρονων δεν μπορει να εχει το μυαλο ενος ενηλικα ουτε αντιλαμβανεται με τον ιδιο τροπο τις πραξεις του. Οταν ο αλλος εχει παιδι στην ιδια ηλικια και παει και κανει αυτα τα πραγματα στο παιδι ενος αλλου,οχι δεν ειναι λογικο. ειναι σαν να μου λες πως θα ειχες μια κορη 15 χρονων και δεν θα σε πειραζε αν ενας αντρας 45 χρονων εκανε μαζι της σχεση και σεξ. στα αληθεια δεν θα σε πειραζε αυτο; δε θα ανησυχουσες για το παιδι σου; θα σου φαινοταν οκ και θα ελεγες ας πουμε μπραβο παιδακι μου με τις ευχες μου; ουτε θα σκεφτοσουν οτι κατι παει στραβα με αυτον τον ανθρωπο που μπλεκει με ενα παιδι ουσιαστικα; αντε να το καταπιεις αν εχει 20αρισει και λες ειναι επιλογη του. αλλα οταν προκεται για ανηλικα αλλαζει το θεμα! Έχω την εντύπωση πως μπερδεύεις το τι είναι λογικό και φυσιολογικό με το τι είναι κοινωνικά αποδεκτό. Από τη στιγμή που μια γυναίκα (ή ένας άντρας) γίνεται σεξουαλικά ώριμη, είναι λογικό και φυσιολογικό να επιχειρήσει τη διαιώνιση του είδους. Το ότι κάτι τέτοιο είναι κατακριτέο από την κοινωνία που ζούμε εμείς σήμερα δεν αλλάζει αυτό που είπα πιο πάνω. Σε άλλα μέρη του κόσμου ή σε άλλες εποχές, τα παιδιά παντρεύονταν από τα 12 (ή και πολύ πιο μικρά αν είναι κορίτσια σε Ισλαμικές χώρες). Το τι θα πείραζε εμένα ή εσένα ή τον axl ή τον οποιονδήποτε δεν έχει καμία σχέση με το τι είναι "φυσιολογικό". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxlightning Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 κοιταξε το λογικο εχει και καποια ορια. δεν ειναι λογικο ενα παιδι 15 χρονων να κανει σεξ με εναν ενηλικο 45 χρονων. κι οχι μονο για μενα ,η ιδια η λογικη σε οδηγει στο να εισαι αντιθετος σε αυτο γιατι ενα παιδι 15 χρονων δεν μπορει να εχει το μυαλο ενος ενηλικα ουτε αντιλαμβανεται με τον ιδιο τροπο τις πραξεις του. Οταν ο αλλος εχει παιδι στην ιδια ηλικια και παει και κανει αυτα τα πραγματα στο παιδι ενος αλλου,οχι δεν ειναι λογικο. ειναι σαν να μου λες πως θα ειχες μια κορη 15 χρονων και δεν θα σε πειραζε αν ενας αντρας 45 χρονων εκανε μαζι της σχεση και σεξ. στα αληθεια δεν θα σε πειραζε αυτο; δε θα ανησυχουσες για το παιδι σου; θα σου φαινοταν οκ και θα ελεγες ας πουμε μπραβο παιδακι μου με τις ευχες μου; ουτε θα σκεφτοσουν οτι κατι παει στραβα με αυτον τον ανθρωπο που μπλεκει με ενα παιδι ουσιαστικα; αντε να το καταπιεις αν εχει 20αρισει και λες ειναι επιλογη του. αλλα οταν προκεται για ανηλικα αλλαζει το θεμα! ειμαι κοντα 25 και η μανα μου δε με βιωνει ως σεξουαλικο πλασμα. το οτι ο γονιος δυσκολευεται να αντιληφθει οτι το μπουμπουκι του δεν ειναι "αθωο" (βεβαια δε βρισκω και τιποτα μη αθωο στο σεξ) και οτι εχει καυλες ειναι αλλο ζητημα. Γενικα την κορη 15 χρονων λιγοι θελουν να την "αφησουν" να κανει σχεση η/και σεξ. Το αν θα με πειραζε εμενα η οχι ειναι αλλο ζητημα και σιγουρα δεν εχει να πει κατι για το ποσο επικινδυνο η υγιες ειναι αυτο για το εκαστοτε παιδι. Υπενθυμιση παντως οτι το παιδι ειναι ξεχωριστος ανθρωπος και οχι προεκταση/συνεχεια/κτημα των γονιων του Έχω την εντύπωση πως μπερδεύεις το τι είναι λογικό και φυσιολογικό με το τι είναι κοινωνικά αποδεκτό. Από τη στιγμή που μια γυναίκα (ή ένας άντρας) γίνεται σεξουαλικά ώριμη, είναι λογικό και φυσιολογικό να επιχειρήσει τη διαιώνιση του είδους. Το ότι κάτι τέτοιο είναι κατακριτέο από την κοινωνία που ζούμε εμείς σήμερα δεν αλλάζει αυτό που είπα πιο πάνω. Σε άλλα μέρη του κόσμου ή σε άλλες εποχές, τα παιδιά παντρεύονταν από τα 12. δε νομιζω οτι το μεσο 15χρονος κανει σεξ για τη διαιωνιση του ειδους, καθαρα για απολαυση γινεται συνηθως, αληθεια δε θυμαστε τι κανατε στα 15? φουλ υποκριτικο μου φαινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katergaris79 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Ένας ενήλικος μπορεί πολύ εύκολα να κάνει έναν ανήλικο να νομίζει ότι θέλει να κάνει κάτι. Γι' αυτό και (ευτυχώς) είναι παράνομη η ερωτική συνεύρεση με ανήλικο άτομο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Eπαιζα πλεϋστεησον στα 15 μου. Βασικα έπαιζα το Κράσ Μπάντικουτ. Ειχα τερματισει και τα 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Kercyn Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 δε νομιζω οτι το μεσο 15χρονος κανει σεξ για τη διαιωνιση του ειδους, καθαρα για απολαυση γινεται συνηθως, αληθεια δε θυμαστε τι κανατε στα 15? φουλ υποκριτικο μου φαινεται Ναι βρε παιδί μου δεν είπα ότι όλες και όλοι προσπαθούν να γίνουν γονείς στα 12. Αλλά από ένα σημείο και μετά είναι στη φύση σου να το επιχειρήσεις. πλεϋστεησον Το ήξερα ότι ήσουν filthy console peasant. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Βασικα έπαιζα το Κράσ Μπακούρ. Ειχα τερματισει και τα 3. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livefreeordie Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Έχω την εντύπωση πως μπερδεύεις το τι είναι λογικό και φυσιολογικό με το τι είναι κοινωνικά αποδεκτό. Από τη στιγμή που μια γυναίκα (ή ένας άντρας) γίνεται σεξουαλικά ώριμη, είναι λογικό και φυσιολογικό να επιχειρήσει τη διαιώνιση του είδους. Το ότι κάτι τέτοιο είναι κατακριτέο από την κοινωνία που ζούμε εμείς σήμερα δεν αλλάζει αυτό που είπα πιο πάνω. Σε άλλα μέρη του κόσμου ή σε άλλες εποχές, τα παιδιά παντρεύονταν από τα 12 (ή και πολύ πιο μικρά αν είναι κορίτσια σε Ισλαμικές χώρες). Το τι θα πείραζε εμένα ή εσένα ή τον axl ή τον οποιονδήποτε δεν έχει καμία σχέση με το τι είναι "φυσιολογικό". Δηλαδη ειναι λογικο και φυσιολογικο ενα 15χρονο να εχει σεξουαλικες επαφες με εναν 45χρονο. Αυτο μου λες τωρα ετσι; Κι απλα δεν ειναι κοινωνικα αποδεκτο. Αλλα ειναι φυσιολογικο. Ειναι φυσιολογικο δηλαδη ενα παιδι που δεν εχει ιδεα για την ζωη και που δεν ξερει καλα ποιος ειναι να εχει τετοιες επαφες με καποιον που εχει τριπλασια εμπειρια και κατα πολυ τριπλασια χρονια. Και οτι δηλαδη ενα 15χρονο κοριτσι ειναι γυναικα κι οχι παιδι;! Αρα εσυ δεν θα ειχες θεμα να τα κανει αυτα η κορη σου ετσι; Να ηξερες πως την κανονιζει ενας 45αρης ενω αυτην ειναι 15. Θα σου φαινοταν λογικο και φυσιολογικο. Αυτο λες ε; Δεν σχολιαζω καν αυτο που ειπες για τα 12χρονα,μιλαμε για πολιτισμενες χωρες τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 ...Υπενθυμιση παντως οτι το παιδι ειναι ξεχωριστος ανθρωπος και οχι προεκταση/συνεχεια/κτημα των γονιων του... Αυτό! +1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Ναι. Γιατι εσυ ειχες γκομενα στα 15? Βασικα τοτε παιζανε κάτι κουρεματα που αν τα ειχες θεωρουσουν ομορφος πχ ισιομάλλης με καπελάκι μαλλι ξανθος με γαλαζια ματια πωπω κοβανε φλέβες οι μικρες εγω παντως το κρασ δεν το αφηνα. Με τιποτα Ήμουν δυνατος παικτης ...... στο κρά μπαντικουτ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Ναι. Γιατι εσυ ειχες γκομενα στα 15? Βασικα τοτε παιζανε κάτι κουρεματα που αν τα ειχες θεωρουσουν ομορφος πχ ισιομάλλης με καπελάκι μαλλι ξανθος με γαλαζια ματια πωπω κοβανε φλέβες οι μικρες εγω παντως το κρασ δεν το αφηνα. Με τιποτα Ήμουν δυνατος παικτης ...... στο κρά μπαντικουτ Φλερτ πολλά στα 14 και μετά. Ωραίες εποχές όλη μέρα έξω αγόρια κορίτσια μαζί. Και σήμερα φλερταρουν αλλά μέσω ίντερνετ πίσω από μια οθόνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxlightning Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Φλερτ πολλά στα 14 και μετά. Ωραίες εποχές όλη μέρα έξω αγόρια κορίτσια μαζί. Και σήμερα φλερταρουν αλλά μέσω ίντερνετ πίσω από μια οθόνη. δεν ειναι τοσο διαφορετικο οσο το βιωνεις. δεν ειναι η ονλαην η οφλαην. ειναι συνδυαστικη η διαδραση και πιο πολυδιαστατο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις