Προς το περιεχόμενο

site γνωριμιών

Sargath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν κάνουμε ολοι για όλα φιλε. -.-

Εγω πχ για μακροχρόνιες σχέσεις και γάμους και τέτοια είμαι ο πιο ακατάλληλος άνθρωπος να συμβουλεψει με μηδενική εμπειρια.

Για πεσιματα - τσάρκες κτλπ ρωτα με ότι θες. Σε στ΄΄ελνω συστημενο που λεει ο λογος και μου λες και ποσο ωραια πέρασες μετα!

Mε οσους φιλους έχουν παντρευτει ξεκόψαμε. Μπορει να τους πιεσαν και οι δικές τους βλέποντας ότι είμαι λιγάκι ζωηρός. Και εκτος αυτου μου την έσπαγε η νοοτροπια του πριν ακομα παντρευτουν. Κτητικές και συμφεροντολογες ειχαν χάσει αυτό το νεανικο παιχνιδι που παιζει. Σκεφτόντουσαν μονο την αποκατασταση και μην τους ξεμυαλισει ο φιλος τον νοικοκυρη τους. :eek:

Ναι ρε φιλαράκι, ούτε 'γω είμαι απλά εννοώ οτι ποτέ δεν ξέρεις και πόσο άνετα απ' τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να μετατραπεί κάποιος σε έτοιμο και για γάμο και για όλα :-).

Το δεύτερο πιστεύω πως βγαίνει δικαίως εν μέρη...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 694
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ε καλα εννοείται ότι είμαι σχεδόν σιγουρος. Η πλακα πλεον βεβαια είναι πως όταν έρχεται κάποιος φιλος να μου πει πάμε μαζι εκει που πας του κανω όχι εγω δεν σε παιρνω έχεις κοπέλα την οποια ξερω και δεν θελω να της κάνω πούστιά τέτοια.

Οι άλλες βιάστηκαν να μας ξεκοψουν αλλα δεν φταινε αυτές οι μαλακες οι πιρφοροι φταινε. Τι θα κάνω εγω πέρα τους φιλους μου? καλα τραγουδα θα της ελεγα εγω και αμα σ αρεσει. Βεβαια εγω για αυτό και είμαι εγω και είμαι μονος μου γιατι καμια δεν δέχεται τέτοιες εξηγήσεις αλλα δεν θα μου ξεκοψει και τους φιλους. Τεσπα όπως ειπαμε δεν είμαι εγω για τέτοια οσοι είναι καλους απογονους και να είναι ευτυχισμένοι (δεν το λεω ειρωνικα).

• Like 2

Γνωρίζω τέτοια ακριβώς περίπτωση, αλλά εκείνος δεν έχει ούτε λεφτά ούτε εμφάνιση. Βέβαια είναι αξιόλογος δεν λέω αλλά έχουν και 22 χρόνια διαφορά.

Κατηγορώ το οιδιπόδειο :P

Καλα κι εγω ειχα παλια φιλη η οποια απο τα 15 ηδη ηθελε μονο 40++ αντρες. ειχε κολλημα ,εδω ειχε κανει κατι με τον καθηγητη φυσικης του φροντιστηριου της αλλα και με αλλους μεγαλους και γενικα ηθελε μονο πολυ μεγαλους αντρες (εδω μου ειχε πει οτι της αρεσει ο πατερας μου κι εγω το ειχα παρει στην πλακα μεχρι που ειδα οτι ειχε κλεψει μια φωτογραφια του πατερα μου απο το κινητο μου ελεος :P) Τραγικο αλλα η κοπελα ειχε θεμα ψυχολογικο γιατι ο πατερας της ειχε πεθανει οταν ηταν μικρη κι ηταν σιγουρα η απουσια του που την εκανε να τα κανει αυτα. 

Ναι ρε φιλαράκι, ούτε 'γω είμαι απλά εννοώ οτι ποτέ δεν ξέρεις και πόσο άνετα απ' τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να μετατραπεί κάποιος σε έτοιμο και για γάμο και για όλα :-).

Το δεύτερο πιστεύω πως βγαίνει δικαίως εν μέρη...

Δικαιως βγαινει ναι αμα εισαι ξεφτίλας και κάθεσαι να σου καθορισει η γυναικα ποιους θα έχεις φιλους βεβαια και βγαινει δικαιως. Πάλι καλα που έχουμε χορτάσει μουνι αδερφε και δεν ειμαστε πειναλέοι να κανουμε τέτοιες μαλακιες. Μπορει να φαινομαστε σε κάποιους ότι επειδή δεν κάναμε μακροχρόνιες σχέσεις στη ζωη μας ότι και καλα υπολειπομαστε τα μυαλα τους και μια λιρα περισσοτερο χορτασμένος είμαι εγω από τον μουνοδουλο που θα κανει ότι του πει το γκομενάκι του που τωρα μπηκε στη ζωη του ενώ εμένα με ξέρει από το δημοτικο και θα με κάνει πέρα.

Α ρε πιρφοροι καλα σας κανουν μετα στα δικαστηρια και σας τα παιρνουν όλα! Και μια ζωη δουλευετε για να τους έχετε διατροφή και μισθο. Δεν τα λεω για σενα αυτά γενικα για αυτους που τα αξιζουν. Θα φάνε και μια μουτζα μετα όταν θα έρθουν για στηριξη ξαφνικά που θα μας θυμηθουν!

Για να καταλάβεις τι είναι ο κοσμος .... του συμφέροντος.

• Like 1

Καλα κι εγω ειχα παλια φιλη η οποια απο τα 15 ηδη ηθελε μονο 40++ αντρες. ειχε κολλημα ,εδω ειχε κανει κατι με τον καθηγητη φυσικης του φροντιστηριου της αλλα και με αλλους μεγαλους και γενικα ηθελε μονο πολυ μεγαλους αντρες (εδω μου ειχε πει οτι της αρεσει ο πατερας μου κι εγω το ειχα παρει στην πλακα μεχρι που ειδα οτι ειχε κλεψει μια φωτογραφια του πατερα μου απο το κινητο μου ελεος :P) Τραγικο αλλα η κοπελα ειχε θεμα ψυχολογικο γιατι ο πατερας της ειχε πεθανει οταν ηταν μικρη κι ηταν σιγουρα η απουσια του που την εκανε να τα κανει αυτα.

Πωωωω ακριβώς η ίδια περίπτωση με μια άλλη γνωστή μου που και εκείνης της είχε πεθάνει ο μπαμπάς της σε πολύ μικρή ηλικία :S

Είναι παράλογο να σκέφτεσαι και ο οποιοσδήποτε, ότι οι (κανονικοί, καθημερινοί) άνθρωποι παντρεύονται για να χωρίσουν, ώστε να πάρουν διατροφή...

Πωωωω ακριβώς η ίδια περίπτωση με μια άλλη γνωστή μου που και εκείνης της είχε πεθάνει ο μπαμπάς της σε πολύ μικρή ηλικία :S

Λες να ειναι η ιδια; :P Η κοπελα αυτην ηταν κολλημενη με αυτο το θεμα. Ο καθηγητης αυτος να φαντασεις ηταν παντρεμενος με παιδια κι αυτο την εκανε να πεισμωσει και να τον θελει ακομη περισσοτερο. Κι ηταν μολις 16 τοτε!! Τελικα οταν τον καταφερε,μετα απο 1-2 φορες που βρεθηκαν κι εκαναν οτι εκαναν,βαρεθηκε και δεν ηθελε αλλο. Κατι το οποιο συνηθιζε...

Λες να ειναι η ιδια; :P Η κοπελα αυτην ηταν κολλημενη με αυτο το θεμα. Ο καθηγητης αυτος να φαντασεις ηταν παντρεμενος με παιδια κι αυτο την εκανε να πεισμωσει και να τον θελει ακομη περισσοτερο. Κι ηταν μολις 16 τοτε!! Τελικα οταν τον καταφερε,μετα απο 1-2 φορες που βρεθηκαν κι εκαναν οτι εκαναν,βαρεθηκε και δεν ηθελε αλλο. Κατι το οποιο συνηθιζε...

Μπορεί :P

Καλά μια φίλη μου μου είχε πει μια τραγική ιστορία για μαθήτρια και καθηγητή. Δεν τελειώνουν συνήθως καλά αυτά.

Μπορεί :P

Καλά μια φίλη μου μου είχε πει μια τραγική ιστορία για μαθήτρια και καθηγητή. Δεν τελειώνουν συνήθως καλά αυτά.

Ε αυτοι επειδη ηταν και του φροντιστηριου αυτος κι οχι του σχολειου δεν ειχαν και καποια τραγικη καταληξη. Απλα αυτος ειχε κολλησει ο ατιμος ο παιδαραστης :P Την επαιρνε συνεχεια τηλεφωνα και της κλαιγοταν και τετοια. Αυτην φυσικα χαιροταν! (προφανως κι αυτος ηταν ο στοχος της) Γενικα πιστευω για να ειναι μια κοπελα μικρη με εναν τοσο μεγαλυτερο αντρα ,ρολο θα παιζουν ή τα λεφτα ή τα ψυχολογικα. Σε καποιες περιπτωσεις βεβαια μπορει να ειναι κι οντως ερωτας,αλλα πιστευω ελαχιστες :P

• Like 1

:o

Δικαιως βγαινει ναι αμα εισαι ξεφτίλας και κάθεσαι να σου καθορισει η γυναικα ποιους θα έχεις φιλους βεβαια και βγαινει δικαιως. Πάλι καλα που έχουμε χορτάσει μουνι αδερφε και δεν ειμαστε πειναλέοι να κανουμε τέτοιες μαλακιες. Μπορει να φαινομαστε σε κάποιους ότι επειδή δεν κάναμε μακροχρόνιες σχέσεις στη ζωη μας ότι και καλα υπολειπομαστε τα μυαλα τους και μια λιρα περισσοτερο χορτασμένος είμαι εγω από τον μουνοδουλο που θα κανει ότι του πει το γκομενάκι του που τωρα μπηκε στη ζωη του ενώ εμένα με ξέρει από το δημοτικο και θα με κάνει πέρα.

Α ρε πιρφοροι καλα σας κανουν μετα στα δικαστηρια και σας τα παιρνουν όλα! Και μια ζωη δουλευετε για να τους έχετε διατροφή και μισθο. Δεν τα λεω για σενα αυτά γενικα για αυτους που τα αξιζουν. Θα φάνε και μια μουτζα μετα όταν θα έρθουν για στηριξη ξαφνικά που θα μας θυμηθουν!

Για να καταλάβεις τι είναι ο κοσμος .... του συμφέροντος.

Το δικαίως το λέω με την έννοια του οτι αλλάζουν οι ρυθμοί των παντρεμένων και διαφέρουν πλέον με τους δικούς μας.

Κατά τα άλλα ρε φιλαράκι, αν ο άλλος είναι άβουλο πλάσμα χωρίς προσωπικότητα ε συγγνώμη κιόλας, δεν φταίει 100% η γυναίκα του... :/

• Like 1

Ε αυτοι επειδη ηταν και του φροντιστηριου αυτος κι οχι του σχολειου δεν ειχαν και καποια τραγικη καταληξη. Απλα αυτος ειχε κολλησει ο ατιμος ο παιδαραστης :P Την επαιρνε συνεχεια τηλεφωνα και της κλαιγοταν και τετοια. Αυτην φυσικα χαιροταν! (προφανως κι αυτος ηταν ο στοχος της) Γενικα πιστευω για να ειναι μια κοπελα μικρη με εναν τοσο μεγαλυτερο αντρα ,ρολο θα παιζουν ή τα λεφτα ή τα ψυχολογικα. Σε καποιες περιπτωσεις βεβαια μπορει να ειναι κι οντως ερωτας,αλλα πιστευω ελαχιστες :P

Στη περίπτωση που είχα ακούσει, ήταν φουλ ερωτευμένη αυτή, γι' αυτόν δεν μάθανε και πολλά, γιατί από τη στιγμή που το σχολείο το κατάλαβε, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα εκείνος πεθανε!

Στη περίπτωση που είχα ακούσει, ήταν φουλ ερωτευμένη αυτή, γι' αυτόν δεν μάθανε και πολλά, γιατί από τη στιγμή που το σχολείο το κατάλαβε, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα εκείνος πεθανε!

τι εννοεις πεθανε; :wacko:

τι εννοεις πεθανε; :wacko:

Έπαθε ανακοπή κατά τη διάρκεια που οδηγούσε προς το σχολείο και σκοτώθηκε. Όλη η υπόθεση μάλλον τον ταρακούνησε πολύ άσχημα.

Έπαθε ανακοπή κατά τη διάρκεια που οδηγούσε προς το σχολείο και σκοτώθηκε. Όλη η υπόθεση μάλλον τον ταρακούνησε πολύ άσχημα.

Α ελα ρε συ κριμα. Ενταξει δεν ηταν σωστο να μπλεξει με μαθητρια βεβαια ,μεγαλο λαθος , αλλα οχι κι ετσι.

Εεε ήταν πολύ βαρύ, καθηγητής με μαθήτρια η οποία ήταν συμμαθήτρια του παιδιού του και να μαθαίνεται, πόσο να αντέξει κάποιος :3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...