Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 694
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να ερωτευτω κιολας. Γιατι να πάθω τέτοιο κακο? ξέρεις τι σημαινει να ερωτευτείς άτομο που δεν αισθάνεται το ιδιο? καλυτερα να μην ερωτευτείς ποτε και να διατηρησεις την ανεξαρτησια σου να παιζεις με οποια θέλεις.

Σκέψου επισης να ερωτευτείς να παντρευτείς και μετα να μαθεις ότι στα φοράει. Δυσκολες καταστασεις φιλε.

Νομιζεις ότι εισαι ο μοναδικος επειδή στο λέει? όχι εσυ γενικα. Εγω δεν τους εχω εμπιστοσυνη να ξέρεις.

Καλά καλά :-)

Δημοσ.

Το καλό μας είναι ο γάμος; :P

Ναι, που να δείς πίεση

(αν δεν είσαι ήδη στην ηλικία γάμου και είσαι μικρούλα)

Δημοσ.

Εγω παντως βλεπω πολλους απελπισμενους αντρες αρκετα πανω απο τα 30 να κλαιγονται και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι για εναν λογο! Κλαιγονται οτι δεν εχουν γκομενα κι οτι θελουν σχεση στα τσατ και γενικα και μπλα μπλα μπλα αλλα εχουν τα κριτηρια τους στο θεο. Θελουν το πιπινακι το ζουμερο και το ωραιο και δεν καταδεχονται να κοιταξουν καποια σοβαρη κοντα στην ηλικια τους ενω οι ιδιοι ειναι μετριοι ή και κατω του μετριου. Ε ελεος. Κατα τ'αλλα ψαχνονται σοβαρα.

Και για την κουβεντα ,εγω ειμαι 26 και δεν θα γυρνουσα ποτε να κοιταξω καποιον πανω απο 30-32. απλα μου φαινονται πολυ μεγαλοι,δεν με ελκυουν καθολου και νιωθω οτι ειναι σε εντελως αλλη φαση απο εμενα. Και δεν εχει να κανει με το ποσα μουσκουλα και ποσο καλοδιατηρημενος μπορει να ειναι ή ποσο χοντρο πορτοφολι μπορει να εχει,απλα δεν μου κανουν κλικ! Εδω μια φιλη μου πριν κατι χρονια οταν ηταν 22 τα ειχε με εναν 30αρη και πραγματικα απορουσαμε κι εγω κι οι υπολοιπες της παρεας τι του βρισκει! Οταν ερχοταν μαζι μας νιωθαμε λες κι εχει βγει μαζι μας ο θειος μας για καφε και νιωθαμε αμηχανα κι οταν εκανε βλακειες σκεφτομασταν πως ειναι εντελως γελοιο για την ηλικια του να φερεται σαν 20αρης.

Έχω φίλη περίπου στα 21 που τα έχει με 30 χρόνων άτομο, ούτε που φαίνεται η διαφορά ηλικίας (δεν εννοώ εμφανισιακά). Είναι στον άνθρωπο.

Ναι, που να δείς πίεση

(αν δεν είσαι ήδη στην ηλικία γάμου και είσαι μικρούλα)

Δεν είμαι (αν και τι είναι αυτό το ηλικία γάμου...) αλλά και όταν θα είμαι, με το ζόρι σύμφωνο συμβίωσης. (με το ΖΟΡΙ).
Δημοσ.

Δεν είμαι (αν και τι είναι αυτό το ηλικία γάμου...) αλλά και όταν θα είμαι, με το ζόρι σύμφωνο συμβίωσης. (με το ΖΟΡΙ).

Ηλικία γάμου είναι η ηλικία που αρχίζουν η μάνα και οι φίλοι να πετάνε σπόντες περί αυτού :mrgreen:
  • Like 1
Δημοσ.

Έχω φίλη περίπου στα 21 που τα έχει με 30 χρόνων άτομο, ούτε που φαίνεται η διαφορά ηλικίας (δεν εννοώ εμφανισιακά). Είναι στον άνθρωπο.

Εχει να κανει με τον ανθρωπο ναι αλλα συνηθως ετσι παει με τετοιες διαφορες ηλικιας. Στον συγκεκριμενο παντως φαινοταν,ηταν σε εντελως αλλες φασεις οι δυο τους κι οταν ηταν μαζι μας προσπαθουσε να φερθει πιο νεανικα και καλα και δεν του εβγαινε και γιαυτο κι εμεις δεν μπορουσαμε να ημαστε ο ευατος μας μαζι του,νιωθαμε λες και θα μας κριτικαρει ο κακος ενηλικας :P επισης ολοι οι φιλοι του ηταν στην ιδια φαση,2-3 φορες που ειχε τυχει να βγουμε με φιλους του ειχαμε περασει χαλια,πολυ νεκρα στην παρεα κι οι συζητησεις βαρετες και ξενερωτες. 

Δημοσ.

Ηλικία γάμου είναι η ηλικία που αρχίζουν η μάνα και οι φίλοι να πετάνε σπόντες περί αυτού :mrgreen:

Χαχαχαχα η δικιά μου η μάνα δεν πρόκειται να το κάνει αυτό, ίσα ίσα χάρηκε που της είπα ότι δεν θέλω να παντρευτώ :P
Δημοσ.

Εχει να κανει με τον ανθρωπο ναι αλλα συνηθως ετσι παει με τετοιες διαφορες ηλικιας. Στον συγκεκριμενο παντως φαινοταν,ηταν σε εντελως αλλες φασεις οι δυο τους κι οταν ηταν μαζι μας προσπαθουσε να φερθει πιο νεανικα και καλα και δεν του εβγαινε και γιαυτο κι εμεις δεν μπορουσαμε να ημαστε ο ευατος μας μαζι του,νιωθαμε λες και θα μας κριτικαρει ο κακος ενηλικας :P επισης ολοι οι φιλοι του ηταν στην ιδια φαση,2-3 φορες που ειχε τυχει να βγουμε με φιλους του ειχαμε περασει χαλια,πολυ νεκρα στην παρεα κι οι συζητησεις βαρετες και ξενερωτες.

Μπα όχι είναι πάρα πολύ καλός ο συγκεκριμένος, εγώ δεν αισθάνομαι τη διαφορά. Ενώ με άλλα άτομα της ίδιας ηλικίας που έχει τύχει να συναναστραφώ μαζί τους για διάφορους λόγους, εεε το χάσμα φαινόταν. Παίζουν πολλά ρόλο.

Δημοσ.

Μιλήσαμε για γάμους κι έβγαλες σπυριά χαχαχα

Δεν κάνουμε ολοι για όλα φιλε. -.-

Εγω πχ για μακροχρόνιες σχέσεις και γάμους και τέτοια είμαι ο πιο ακατάλληλος άνθρωπος να συμβουλεψει με μηδενική εμπειρια.

Για πεσιματα - τσάρκες κτλπ ρωτα με ότι θες. Σε στ΄΄ελνω συστημενο που λεει ο λογος και μου λες και ποσο ωραια πέρασες μετα!

Mε οσους φιλους έχουν παντρευτει ξεκόψαμε. Μπορει να τους πιεσαν και οι δικές τους βλέποντας ότι είμαι λιγάκι ζωηρός. Και εκτος αυτου μου την έσπαγε η νοοτροπια του πριν ακομα παντρευτουν. Κτητικές και συμφεροντολογες ειχαν χάσει αυτό το νεανικο παιχνιδι που παιζει. Σκεφτόντουσαν μονο την αποκατασταση και μην τους ξεμυαλισει ο φιλος τον νοικοκυρη τους. :eek:

είναι σε άλλη φαση αυτοι τωρα κουνια και βολτα το μωρο στο πάρκο. Εγω είμαι γυμναστηριο - υπνο το μεσημέρι και αλητείες το βραδυ. Τι παρέα να κανουμε πλεον δεν κολλαμε.

Δημοσ.

Χαχαχαχα η δικιά μου η μάνα δεν πρόκειται να το κάνει αυτό, ίσα ίσα χάρηκε που της είπα ότι δεν θέλω να παντρευτώ :P

Α εσύ είσαι τυχερήηηη... εγώ αντίθετα ευτυχώς που δεν μένω μαζί της αλλιώς...... λευκό γάμο θ' αναγκαζόμουν να κάνω :P

(δεν είμαι κατά, δεν είμαι για τώρα όμως ντε και καλά)

Δημοσ.

Μπα όχι είναι πάρα πολύ καλός ο συγκεκριμένος, εγώ δεν αισθάνομαι τη διαφορά. Ενώ με άλλα άτομα της ίδιας ηλικίας που έχει τύχει να συναναστραφώ μαζί τους για διάφορους λόγους, εεε το χάσμα φαινόταν. Παίζουν πολλά ρόλο.

Συνηθως φαινεται το χασμα παντως. Κι ειδικα κατι αλλες περιπτωσεις ακομη πιο τραβηγμενες ,για 40αρηδες που πανε και τα φτιαχνουν με 20αρες ,εκει κι αν απορω. Βεβαια εκει λιγο πολυ καταλαβαινεις τι του βρηκε......

Mε οσους φιλους έχουν παντρευτει ξεκόψαμε. Μπορει να τους πιεσαν και οι δικές τους βλέποντας ότι είμαι λιγάκι ζωηρός.

Να εισαι σιγουρος τοτε :P

Δημοσ.

Συνηθως φαινεται το χασμα παντως. Κι ειδικα κατι αλλες περιπτωσεις ακομη πιο τραβηγμενες ,για 40αρηδες που πανε και τα φτιαχνουν με 20αρες ,εκει κι αν απορω. Βεβαια εκει λιγο πολυ καταλαβαινεις τι του βρηκε......

Γνωρίζω τέτοια ακριβώς περίπτωση, αλλά εκείνος δεν έχει ούτε λεφτά ούτε εμφάνιση. Βέβαια είναι αξιόλογος δεν λέω αλλά έχουν και 22 χρόνια διαφορά.

Κατηγορώ το οιδιπόδειο :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...