Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Akουω για γάμο και με πιάνει ταχυπαλμια.Το ίδιο.Γεμίζω φλύκταινες, απαπαπαπα Αν δεν εχεις ουτε χρημα ουτε στοιχειωδώς εμφάνιση είσαι το απόλυτο τπτ στα ματια μιας γυναικας. Αυτή ειναι η αλήθεια. Τωρα αν εισαι διατεθειμμενος να χωνεσαι σε παρεες και να γνωριζεις κοσμο ισως υπαρχει πιθανοτητα να βρεις τπτ καλο αλλα η πιθανοτητα ειναι αρκετά μικρή, εχοντας τις δυο παραμετρους που ανέφερα χαμηλαΔεν ισχύει αυτό.Το απόλυτο τίποτα είναι κάποιος για άλλους λόγους και σίγουρα όχι λόγω έλλειψης εμφάνισης/χρημάτων.
DDevil Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Ε άμα προκύψει πες όχι Μαλλον είμαι έτσι σαν αποτέλεσμα αυτου που σκέφτομαι -.-
livefreeordie Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Το ίδιο. Γεμίζω φλύκταινες, απαπαπαπα κι εγω το ιδιο. το σπαστικο εδω στην Ελλαδα ομως ειναι οτι μια γυναικα μετα τα 35 αν δεν εχει παντρευτει την κοιτανε με το υφος 'Α την καημενη την γεροντοκορη΄! Επισης αν οι φιλες ειναι παντρεμενες,τις ξεχνας Και συνηθως ειναι,γιατι οι περισσοτερες μεχρι τα 35 βαρια κοιτανε να εχουν αποκατασταθει.
DDevil Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Ε άμα προκύψει πες όχι Κάτσε γιατί ακούστηκε περίεργα: Εννοώ πως αν σου προκύψει σοβαρή σχέση και μετά απο καιρό νιώσετε να ανεβάσετε το επίπεδό της, μην το κάνεις. σοβαρη σχέση εγώ??? αααχαχαχα καλο. δεν είμαι των σοβαρων σχέσεων. Ποτε δεν ημουν βασικα.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 κι εγω το ιδιο. το σπαστικο εδω στην Ελλαδα ομως ειναι οτι μια γυναικα μετα τα 35 αν δεν εχει παντρευτει την κοιτανε με το υφος 'Α την καημενη την γεροντοκορη΄! Επισης αν οι φιλες ειναι παντρεμενες,τις ξεχνας Και συνηθως ειναι,γιατι οι περισσοτερες μεχρι τα 35 βαρια κοιτανε να εχουν αποκατασταθει. Τι με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι. Σιγά μην παντρευτώ εγώ για να μην με λένε γεροντοκόρη. Ευτυχώς που κάνω παρέα με άτομα της ίδιας συνομοταξίας χιχιχι
livefreeordie Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Τι με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι. Σιγά μην παντρευτώ εγώ για να μην με λένε γεροντοκόρη. Ευτυχώς που κάνω παρέα με άτομα της ίδιας συνομοταξίας χιχιχι Μωρε χεστηκες αλλα ειναι πολυ σπαστικο! Αυτο ειναι καλο,εκει ειναι το κακο ,να εχουν παντρευτει ολοι οι φιλοι σου!
fotaras13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Το απόλυτο τίποτα είναι κάποιος για άλλους λόγους και σίγουρα όχι λόγω έλλειψης εμφάνισης/χρημάτων. Όταν δεν έχει εξοχικό και καλό αυτοκίνητο;
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Όταν δεν έχει εξοχικό και καλό αυτοκίνητο;Το ίδιο ακριβώς με το μήνυμα που παρέθεσες.
sargio01 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Μαλλον είμαι έτσι σαν αποτέλεσμα αυτου που σκέφτομαι -.-Sorry έκανα edit στο μήνυμα που αναφέρεσαι αλλά και πάλι σίγουρα ισχύει αυτό που γράφεις τώρα απλά το point μου είναι οτι δεν γίνεται να ισοπεδώνεις(οχι εσύ συγκεκριμένα, γενικά) γιατί δεν ξέρεις το πως μπορεί να τα φέρει η ζωή και γράφω στο θέμα μόνο και μόνο γιατί γενικά παρατηρώ μια ισοπέδωση στο insomnia απο κάποια παιδιά σοβαρη σχέση εγώ??? αααχαχαχα καλο. δεν είμαι των σοβαρων σχέσεων. Ποτε δεν ημουν βασικα. Καλά καλά, κάτσε να ερωτευτείς και θα σου πω εγώ (μέχρι και μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις )
fotaras13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Το ίδιο ακριβώς με το μήνυμα που παρέθεσες. μπραβο καλο κοριτσι που δεν τα κοιτας αυτά. Ανήκεις στο 10% 1% του γυναικειου πληθυσμού εσύ και οι φίλες σου. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 μπραβο καλο κοριτσι που δεν τα κοιτας αυτά. Ανήκεις στο 10% του γυναικειου πληθυσμού εσύ και οι φίλες σου.Δεν θεωρώ ότι το ποσοστό είναι λίγο αλλά ότι οι άνθρωποι απλώς κοιτούν σε λάθος μέρη ή για την ακρίβεια δεν ξέρουν που να κοιτάξουν.
DDevil Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 μπραβο καλο κοριτσι που δεν τα κοιτας αυτά. Ανήκεις στο 10% 1% του γυναικειου πληθυσμού εσύ και οι φίλες σου. χαχαχα και 1% για 90% αντρών είναι πολυυυυ λιγο 1
sargio01 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Μωρε χεστηκες αλλα ειναι πολυ σπαστικο! Αυτο ειναι καλο,εκει ειναι το κακο ,να εχουν παντρευτει ολοι οι φιλοι σου! Όντως, αυτό είναι γάμησέ τα (ειδικά αμα σε αγαπάνε και θέλουν το καλό σου )
DDevil Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Sorry έκανα edit στο μήνυμα που αναφέρεσαι αλλά και πάλι σίγουρα ισχύει αυτό που γράφεις τώρα απλά το point μου είναι οτι δεν γίνεται να ισοπεδώνεις(οχι εσύ συγκεκριμένα, γενικά) γιατί δεν ξέρεις το πως μπορεί να τα φέρει η ζωή και γράφω στο θέμα μόνο και μόνο γιατί γενικά παρατηρώ μια ισοπέδωση στο insomnia απο κάποια παιδιά Καλά καλά, κάτσε να ερωτευτείς και θα σου πω εγώ (μέχρι και μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις ) Να ερωτευτω κιολας. Γιατι να πάθω τέτοιο κακο? ξέρεις τι σημαινει να ερωτευτείς άτομο που δεν αισθάνεται το ιδιο? καλυτερα να μην ερωτευτείς ποτε και να διατηρησεις την ανεξαρτησια σου να παιζεις με οποια θέλεις. Σκέψου επισης να ερωτευτείς να παντρευτείς και μετα να μαθεις ότι στα φοράει. Δυσκολες καταστασεις φιλε. Νομιζεις ότι εισαι ο μοναδικος επειδή στο λέει? όχι εσυ γενικα. Εγω δεν τους εχω εμπιστοσυνη να ξέρεις.
livefreeordie Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Εγω παντως βλεπω πολλους απελπισμενους αντρες αρκετα πανω απο τα 30 να κλαιγονται και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι για εναν λογο! Κλαιγονται οτι δεν εχουν γκομενα κι οτι θελουν σχεση στα τσατ και γενικα και μπλα μπλα μπλα αλλα εχουν τα κριτηρια τους στο θεο. Θελουν το πιπινακι το ζουμερο και το ωραιο και δεν καταδεχονται να κοιταξουν καποια σοβαρη κοντα στην ηλικια τους ενω οι ιδιοι ειναι μετριοι ή και κατω του μετριου. Ε ελεος. Κατα τ'αλλα ψαχνονται σοβαρα. Και για την κουβεντα ,εγω ειμαι 26 και δεν θα γυρνουσα ποτε να κοιταξω καποιον πανω απο 30-32. απλα μου φαινονται πολυ μεγαλοι,δεν με ελκυουν καθολου και νιωθω οτι ειναι σε εντελως αλλη φαση απο εμενα. Και δεν εχει να κανει με το ποσα μουσκουλα και ποσο καλοδιατηρημενος μπορει να ειναι ή ποσο χοντρο πορτοφολι μπορει να εχει,απλα δεν μου κανουν κλικ! Εδω μια φιλη μου πριν κατι χρονια οταν ηταν 22 τα ειχε με εναν 30αρη και πραγματικα απορουσαμε κι εγω κι οι υπολοιπες της παρεας τι του βρισκει! Οταν ερχοταν μαζι μας νιωθαμε λες κι εχει βγει μαζι μας ο θειος μας για καφε και νιωθαμε αμηχανα κι οταν εκανε βλακειες σκεφτομασταν πως ειναι εντελως γελοιο για την ηλικια του να φερεται σαν 20αρης. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις