Προς το περιεχόμενο

site γνωριμιών

Sargath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα ακουστεί άσχημο αλλά τέλος πάντων.

Λιγότερη πείνα,περισσότερη αξιοπρέπεια.

Αξία δίνετε στις γυναίκες δίνοντας 800 like εδώ και στο facebook και μετά πάνε στον κάθε κακομοίρη σαν και εμένα και το παίζουν θεές.

Για ποια πείνα μιλάς φίλε? Είναι στην φύση του οποιοδήποτε άντρα ελεύθερου ή παντρεμένου να θαυμάζει το αντίθετο φύλο. 

Το εάν κάποιοι/κάποιες καβαλάνε το καλάμι είναι πρόβλημά τους, θα τα βρουν μπροστά τους. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 694
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τελικά θα κάνει κανένας αναλυτικό ποστ για τα site γνωριμιών, αν φέρνουν αποτέλεσμα κλπ. ή θα συζητάμε πάλι για το πόσο καριόλες είναι οι γυναίκες και πόσο κάγκουρες οι άντρες;

Άντε, κάντε κανα review ρε παιδιά! Να ξέρουμε κι εμείς οι λέφτερες αν πρέπει να φτιάξουμε προφίλ για να βρούμε γκομενάκι.

Αποστολή από το GT-S5300 με τη χρήση Insomnia App

• Like 3

Τελικά θα κάνει κανένας αναλυτικό ποστ για τα site γνωριμιών, αν φέρνουν αποτέλεσμα κλπ. ή θα συζητάμε πάλι για το πόσο καριόλες είναι οι γυναίκες και πόσο κάγκουρες οι άντρες;

Άντε, κάντε κανα review ρε παιδιά! Να ξέρουμε κι εμείς οι λέφτερες αν πρέπει να φτιάξουμε προφίλ για να βρούμε γκομενάκι.

Αποστολή από το GT-S5300 με τη χρήση Insomnia App

Που να τραβιέσαι βρε παιδί;

Εδώ έχεις χιλιάδες άντρες,αντρολίβαδο για να επιλέξεις.Έχει και φωτό με τους γαμπρούς,ιστορικό με τις απόψεις τους και μπόνους ξέρεις εάν γνωρίζουν από θερμοσίφωνες-υδραυλικά εκ των αντιστοίχων θεμάτων.

Που θα βρεις χειρο...καλύτερα; :P  :lol:

• Like 3

1 εικόνα = 1000 λέξεις

http://cdn.blisstree.com/files/2011/04/prozac.jpg

Σοβαρά τώρα, ή κοιτάς τις λάθος κοπέλες (99,9%) ή δεν ξέρω κι εγώ τι συμβαίνει.

Πάντως αν δε βγάλεις τη φωτεινή επιγραφή LOSER στο κεφάλι σου δε θα έχεις μέλλον, όχι μόνο στις κοπέλες, γενικά.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο πως δε μπορεί καμία ανεξαιρέτως γυναίκα, τη μιζέρια. Αν τη δείχνεις το έχεις χάσει το παιχνίδι.

Οι άντρες θα έπρεπε να είναι οι κυνηγοί και όχι τα θηράματα οπότε κάνε έναν επαναπροσδιορισμό στον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς σου και δε θα χάσεις.

Ξαναδιαβασε το από πάνω! !!!

Εμείς που είμαστε μες την τρελή χαρά νομιζετε οτι δε μας γαμαν (sorry για τη λέξη αλλά όσο και να εψαξα δε βρηκα άλλη) την αυτοπεποίθηση;

Και το να είσαι καλά επιλογή είναι

Κι εγώ κάποτε κατάθλιψη είχα αλλά από τότε που συνειδητοποιησα ότι εχω υποχρέωση να είμαι καλά συνηλθα

Όσο για τα λικε που λες εδω στο ινσομνια στις φωτογραφιες ειστε και περισσοτεροι, λογικό είναι να κάνετε περισσότερα.

Πάντως αν η άλλη έχει ηλιθια συμπεριφορά, τι σε νοιαζει; πρόβλημα της...αυτό δε σημαίνει ότι εσύ είσαι για τα μπάζα. Ισα ισα σημαίνει οτι είναι βλήμα και δεν κάνει για σενα...

Ελα ρε τι μου λες τωρα; εδω άνθρωποι χωρίς πόδια και χέρια και παντρεύτηκαν κατι κουκλαρες που τους υπεραγαπανε.

Και ξέρεις γιατί; πρωτον γιατί άτομα αναπηρα δεβγαζουν τη μιζερια που βγαζουμε εμείς οι υπόλοιποι και δευτερον γιατι υπαρχουν γυναίκες πολυ αξιόλογες

Ελα ρε τι μου λες τωρα; εδω άνθρωποι χωρίς πόδια και χέρια και παντρεύτηκαν κατι κουκλαρες που τους υπεραγαπανε.

Και ξέρεις γιατί; πρωτον γιατί άτομα αναπηρα δεβγαζουν τη μιζερια που βγαζουμε εμείς οι υπόλοιποι και δευτερον γιατι υπαρχουν γυναίκες πολυ αξιόλογες

article-2278518-17923A57000005DC-46_306x

Δεν θα το έλεγα,οι Ελληνίδες είναι πιστεύω κατά γενική ομολογία πιο αγενείς εν συγκρίσει με τις Ευρωπαίες.

Φυσικά δεν αναφέρομαι σε περιπτώσεις με γλοιώδεις τύπους,αλλά σε νορμάλ καταστάσεις.

Ακόμη ξέρω πολλές περισσότερες περιπτώσεις Ελληνίδων που έχουν καβαλήσει το καλάμι από αλλοδαπές(δίχως να υπάρχει αιτιολογία).

Προσωπική εκτίμηση πάντα,ίσως έπεσα σε περιπτώσεις και είμαι προκατειλημμένος.

Τι ακριβώς περίμενες σε τεχνολογικό φόρουμ με συντριπτική πλειοψηφία αντρών;

Ας ξεκινήσουμε απ τα βασικά : δε συναναστρέφεσαι καθημερινά με τις λοιπές Ευρωπαίες για να ξέρεις. Έχω ακούσει πχ ότι στη Γερμανία δε σου κάθονται αν έχεις δουλειά και αμάξι, το ξέρω for sure? όχι, πάμε παρακάτω λοιπόν.

Μη συγκρίνεις καταστάσεις εφόσον δεν τις ζεις, εξάλλου και να πας σε άλλα μέρη της Ευρώπης θα σαι το διαφορετικό όχι το καθημερινό,μόνιμο οπότε πάλι δε μπορείς να συγκρίνεις. 

Επίσης, πίστεψέ με πως η πλειοψηφία που προσεγγίζει ειδικά σε bar, club και λοιπά παρόμοια μέρη είναι γλοιώδεις. Δεν είχα δει νορμάλ περίπτωση προσέγγισης όσο ήμουν μόνη μου και δεν ήμουν και λίγο.

Απ τη μεριά σας μπορεί να λέτε ότι α αυτές είναι ξιπασμένες, ξινομούρες κτλ και οι γυναίκες λένε α δεν υπάρχουν πια νορμάλ άντρες για σχέση που ο μόνος σκοπός τους δεν είναι να σε ρίξουν τ'ανάσκελα. Οπότε μην αρχίσουμε τις γενικούρες γιατί άκρη δε βγάζουμε.

Όσο αφορά το θεματοθέτη, αγόρι όσο και να κάθεσαι και να λες είναι βουνό, βουνό θα μείνει. Απλά είναι, εσύ τα κάνεις περίπλοκα με χαμηλό effort. Αν δεν ιδρώσεις δεν έχει σχέση. Ξεκίνα με τη φωτεινή επιγραφή, δηλαδή pleeease. Δες τα όλα λίγο πιο όμορφα, χριστούγεννα είναι κόσμος θα βγει, οι παρέες γίνονται μεγαλύτερες όλο και κάποια θα γνωρίσεις, είμαστε και περισσότερες ανα τη γη πανάθεμά μας... Ντύσου στολίσου αισθάνσου καλύτερα, γέμισε αυτοπεποίθηση και θα δεις. Στην τελική δεν έχεις κάτι να χάσεις, στη μιζέρια είσαι ήδη.

• Like 1

Όσο αφορά το θεματοθέτη, αγόρι όσο και να κάθεσαι και να λες είναι βουνό, βουνό θα μείνει. Απλά είναι, εσύ τα κάνεις περίπλοκα με χαμηλό effort. Αν δεν ιδρώσεις δεν έχει σχέση. Ξεκίνα με τη φωτεινή επιγραφή, δηλαδή pleeease. Δες τα όλα λίγο πιο όμορφα, χριστούγεννα είναι κόσμος θα βγει, οι παρέες γίνονται μεγαλύτερες όλο και κάποια θα γνωρίσεις, είμαστε και περισσότερες ανα τη γη πανάθεμά μας... Ντύσου στολίσου αισθάνσου καλύτερα, γέμισε αυτοπεποίθηση και θα δεις. Στην τελική δεν έχεις κάτι να χάσεις, στη μιζέρια είσαι ήδη.

Τι κάθομαι και ανοίγω συζήτησε δεν καταλαβαίνω...

Λοιπόν την ώρα που εσείς θα γιορτάζετε με την κουλ παρέα σας τα χριστούγεννα και θα έχετε από πάνω από τα κεφάλια σας φωτεινές επιγραφές και φωτοστέφανα κάποιοι σαν και εμένα που είναι μοναχικοί θα περνούν τις άδειες ημέρες τους μέσα στο σπίτι και κάποιοι άλλοι που βρίσκονται σε ακόμη χειρότερη θέση από τη δικιά μου θα ξυλιάζουν από το κρύο  και θα κοιτάνε με ένα μίζερο και απορημένο βλέμμα στα μαγαζιά που θα βρίσκονται άτομα σαν και εσένα που έχουν λύσει όλα τα προβλήματα τους γιατί στάθηκαν πιο τυχεροί.

Κatiepie όπως και να σε λένε ΔΕΝ μπορείς να καταλάβεις το θέμα γιατί γεννήθηκες σε αυτή τη χώρα ως γυναίκα,για αυτό όλα σου φαίνονται τόσο εύκολα.Όλοι μα όλοι τρέχουν να κάνουν τα χατίρια σου ασχέτως αν εσύ π.χ μπορεί να είσαι noob στο wow,παντελώς αμόρφωτη ή υστερικιά (παραδείγματα δίνω,δεν σημαίνει και ότι είσαι όλα αυτά) αλλά και πάλι όλοι θα σε αγαπάνε μιας και είσαι γυναίκα.

Στην άλλη με τη γάτα της postara τον Πιστόριους που δεν είχε πόδια και έφαγε την γυναίκα του και είδες κατάλαβε πόσο λάθος έκανε και δεν με ξαναπαράθεσε.

Κλείνοντας θα πω ότι παντού υπάρχει ανθρώπινος πόνος και δυστυχία που μόνο αν είσαι άντρας θα τα καταλάβεις.

Όλα τα άλλα είναι αμπελοφιλοσοφίες,think positive για γυναικούλες κτλπ.

Επισης ποια ειναι αυτα τα site που δεν σου μιλανε ουτε ουτε στο chat που ελεγες?? Δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχει τετοιο μερος, ειμαι σιγουρος οτι θα σου μιλησουν αρκετες, τωρα για ραντεβου και τετοια δεν ξερω ισως ειναι δυσκολοτερο. 

Δηλαδη αυτο που λες να βρεις καποια να μιλας και χωρις irl καταστασεις νομιζω ειναι πανευκολο και κατι κανεις λαθος, επισης ειναι ενα καλο πρωτο βημα δεν θεωρω οτι ειναι κατι κακο..

Επισης ποια ειναι αυτα τα site που δεν σου μιλανε ουτε ουτε στο chat που ελεγες?? Δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχει τετοιο μερος, ειμαι σιγουρος οτι θα σου μιλησουν αρκετες, τωρα για ραντεβου και τετοια δεν ξερω ισως ειναι δυσκολοτερο. 

Δηλαδη αυτο που λες να βρεις καποια να μιλας και χωρις irl καταστασεις νομιζω ειναι πανευκολο και κατι κανεις λαθος, επισης ειναι ενα καλο πρωτο βημα δεν θεωρω οτι ειναι κατι κακο..

Badoo,στα μηνύματα δεν μου μιλάνε που τους γράφω.

Και για να προλάβω μερικούς ΟΧΙ δεν γράφω απότομα και ΟΧΙ δεν μιλάω σε τυχαίες παρά μόνο σε όποιες πάτησαν το κουμπάκι >ίσως<  πως επιθυμούν να με γνωρίσουν.

• Like 1

Ας ξεκινήσουμε απ τα βασικά : δε συναναστρέφεσαι καθημερινά με τις λοιπές Ευρωπαίες για να ξέρεις. Έχω ακούσει πχ ότι στη Γερμανία δε σου κάθονται αν έχεις δουλειά και αμάξι, το ξέρω for sure? όχι, πάμε παρακάτω λοιπόν.

Μη συγκρίνεις καταστάσεις εφόσον δεν τις ζεις, εξάλλου και να πας σε άλλα μέρη της Ευρώπης θα σαι το διαφορετικό όχι το καθημερινό,μόνιμο οπότε πάλι δε μπορείς να συγκρίνεις. 

Επίσης, πίστεψέ με πως η πλειοψηφία που προσεγγίζει ειδικά σε bar, club και λοιπά παρόμοια μέρη είναι γλοιώδεις. Δεν είχα δει νορμάλ περίπτωση προσέγγισης όσο ήμουν μόνη μου και δεν ήμουν και λίγο.

Απ τη μεριά σας μπορεί να λέτε ότι α αυτές είναι ξιπασμένες, ξινομούρες κτλ και οι γυναίκες λένε α δεν υπάρχουν πια νορμάλ άντρες για σχέση που ο μόνος σκοπός τους δεν είναι να σε ρίξουν τ'ανάσκελα. Οπότε μην αρχίσουμε τις γενικούρες γιατί άκρη δε βγάζουμε.

Α)Αντιθέτως συναναστρέφομαι καθημερινά Ευρωπαίες-Ασιάτισσες.

Ελληνίδες έχω καιρό να δω-γνωρίσω λόγω μακρόχρονης απουσίας από την Πατρίδα.Αυτό για τα αμάξια-λεφτά είδα να το ζητάν κυρίως οι τύπισσες από Άπω Ανατολή που περιμένουν τον άντρα-κουβαλητή.Άλλη κουλτούρα βέβαια.

Β)Πάντα γράφω ότι είναι προσωπική εκτίμηση,ιδίως σε τέτοια θέματα που ο καθένας ενδέχεται να έχει διαφορετικές εμπειρίες.

Αυτά είδα,αυτά γράφω.

Γενικότερα όταν μιλάμε για τέτοια θέματα μια α γενίκευση είναι αναπόφευκτη.Ο καθένας με αυτά που έχει ζήσει γράφει,δεν σημαίνει ότι βέβαια ισχύουν καθολικά.

Τι κάθομαι και ανοίγω συζήτησε δεν καταλαβαίνω...

Λοιπόν την ώρα που εσείς θα γιορτάζετε με την κουλ παρέα σας τα χριστούγεννα και θα έχετε από πάνω από τα κεφάλια σας φωτεινές επιγραφές και φωτοστέφανα κάποιοι σαν και εμένα που είναι μοναχικοί θα περνούν τις άδειες ημέρες τους μέσα στο σπίτι και κάποιοι άλλοι που βρίσκονται σε ακόμη χειρότερη θέση από τη δικιά μου θα ξυλιάζουν από το κρύο  και θα κοιτάνε με ένα μίζερο και απορημένο βλέμμα στα μαγαζιά που θα βρίσκονται άτομα σαν και εσένα που έχουν λύσει όλα τα προβλήματα τους γιατί στάθηκαν πιο τυχεροί.

Κatiepie όπως και να σε λένε ΔΕΝ μπορείς να καταλάβεις το θέμα γιατί γεννήθηκες σε αυτή τη χώρα ως γυναίκα,για αυτό όλα σου φαίνονται τόσο εύκολα.Όλοι μα όλοι τρέχουν να κάνουν τα χατίρια σου ασχέτως αν εσύ π.χ μπορεί να είσαι noob στο wow,παντελώς αμόρφωτη ή υστερικιά (παραδείγματα δίνω,δεν σημαίνει και ότι είσαι όλα αυτά) αλλά και πάλι όλοι θα σε αγαπάνε μιας και είσαι γυναίκα.

Στην άλλη με τη γάτα της postara τον Πιστόριους που δεν είχε πόδια και έφαγε την γυναίκα του και είδες κατάλαβε πόσο λάθος έκανε και δεν με ξαναπαράθεσε.

Κλείνοντας θα πω ότι παντού υπάρχει ανθρώπινος πόνος και δυστυχία που μόνο αν είσαι άντρας θα τα καταλάβεις.

Όλα τα άλλα είναι αμπελοφιλοσοφίες,think positive για γυναικούλες κτλπ.

Εχεις πολύ λάθος εντύπωση αν νομίζεις πως όλοι περνάμε καλά και είμαστε τραλαλά όλη την ώρα. Οι πραγματικοί φίλοι για τους πιο πολλούς ανθρώπους μετρούνται στα δάκτυλα τους ενός χεριού οι υπόλοιποι είναι απλά γνωστοί με τους οποιους συναναστρέφεσαι κατά καιρούς και υπό συνθήκες. Καταρχάς πλεόν δεν υπάρχει χρήμα ώστε να βγεις κάθε μέρα όπως παλιότερα αλλά ακόμα και να το είχες αυτό μεγαλώνοντας απλά δεν θες να βγεις κάθε μέρα γιατί βαριέσαι.

Εν πάση περιπτώσει για να επιστρέψουμε στο θέμα των σχέσεων. Ακόμα και αν έχεις χάσει όλους τους φίλους σου την συγκεκριμένη περίοδο κάποια στιγμή θα βρεις μια σταθερή δουλειά, θα μπεις σε ένα περιβάλλον θα γνωρίσεις κάποια νέα άτομα θα αρχίσεις να έχεις ξανά επαφές με κοσμο και μέσω αυτού ενδεχομένως θα γνωρίσεις και κάποια κοπέλα.

Με τι ασχολείσαι στον ελεύθερο χρόνο σου έχεις κάποιο χόμπι? Αν δεν ασχολείσαι με κάτι προσπάθησε να γραφτείς σε κάποιιο γυμναστήριο ή καμιά πολεμική τέχνη (capoeira πχ συνδιάζει και καλή γυμναστική και πολλές κοπέλες). Θέλοντας και μη θα γνωρίσεις νέους ανθρώπους μέσω τέτοιων δραστηριοτήτων. Σου αρέσει ο χορός ψάξου για κανά σύλλογο με χορούς ή κάτι παρόμοιο...

Υπάρχουν τρόποι να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και τη μιζέρια αλλά πρέπει και εσύ να κινηθείς λίγο. Και μην απογοητεύεσαι όταν είσαι σε μια άσχημη κατάσταση σαν αυτή που περιγράφεις μόνο καλύτερα μπορούν να γίνουν τα πράγματα. Αλλά συν αθηνά και χείρα κίνει μην περιμένεις να σε βοιηθήσει κάποιος αν δεν προσπαθήσεις να βοηθήσεις τον εαυτό σου.

Πραγματικά δοκίμασε αυτό που σου είπα για ομάδες, πολεμικές τέχνες κλπ πιστεύω πως μπορεί να σε βοηθήσει πολύ + facebook για να βρεις παλιούς γνωστούς και φίλους.

• Like 1

@Sargath

Αν γράφεις στις κοπέλες όπως γράφεις εδώ, μην περιμένεις να σου απαντήσουν. Όπως είπαν και πιο πάνω, καμία γυναίκα δεν αντέχει την μιζέρια. Δεν είναι δύσκολο να γνωρίσεις κόσμο. Γίνε λίγο πιο πρόσχαρος και λίγο πιο φιλικός και θα το δεις και μόνος σου. Πάνω απ' όλα σταμάτα να ρίχνεις τόσο πολύ τον εαυτό σου! 

• Like 2

Πραγματικά δοκίμασε αυτό που σου είπα για ομάδες, πολεμικές τέχνες κλπ πιστεύω πως μπορεί να σε βοηθήσει πολύ + facebook για να βρεις παλιούς γνωστούς και φίλους.

Αν και διαφωνούμε σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου να μου τα γράφεις όλα αυτά.Με αγγίζουν αλλά συγχρόνως μου φαίνονται και δύσκολα...

Το μόνο χόμπυ μου είναι ο σκύλος που βγαίνουμε έξω βόλτες αλλά μέχρι και εκεί ούτε μια γυναίκα που βγάζει βόλτα τα δικά της δεν έχουμε γνωρίσει.Γενικώς είμαι σπιτόγατα και μου αρέσει περισσότερο να κάνω πράγματα εντός του οίκου (ταινίες,βιβλία,μουσική κτλπ) οπότε όλο αυτό δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο την όλη κατάσταση να γνωρίσω κάποια αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η ανάγκη μέσα μου δεν παραμένει,σαν σαράκι που με τρώει.

Ειπώθηκαν πολλά πιστεύω αλλά σχεδόν τίποτα για τα dating site χαχα...

Εγώ δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο,το παίρνω το όλο θέμα ως ξέσπασμα και άνοιγμα καρδιάς,περαιτέρω συζήτηση άλλωστε θα με κουράσει και γενικά κουράζει.Το μόνο συμπέρασμα είναι πως ο καθένας πορεύεται όπως νομίζει στη ζωή του,όπως και στις ανθρώπινες σχέσεις άλλωστε...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...