Προς το περιεχόμενο

site γνωριμιών

Sargath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εντάξει συνηθως κάνουν τις δυσκολες σε αυτους που δεν γουστάρουν για να μην τους δώσουν δικαιώματα και καλά να κάνουν χώσιμο. Ειδες τι ειπε ο άλλος? σε έναν μετριο το παιζουν δυσκολες και αργουν να απαντησουν στο μοντελο όμως μιλάνε συνεχεια από μονες τους.

Εσυ σαν ξύπνιος παιρνεις το μηνυμα και την αφηνεις ησυχη.

Mια φορα είμασταν σε ένα μαγαζι στο Γκαζι και 2 γνωστοι ήθελαν να καμακώσουν. Αφήστε τες λεω ρε δεν βλέπετε ότι δεν θέλουν? ο ενας μου ελεγε μα ρε συ ισως πρέπει να παιξουμε πιο έξυπνα του κάνω το έξυπνο είναι να λακίσεις αυτές που βλέπεις σε λιγη ώρα θα την πέσουν μονες τους σε εκεινους που θα γουστάρουν! Και κάπως εσπασε ο διαολος το ποδαρι του και οντως έγινε ετσι!

Μετα τους λεω αφήστε τες τωρα και πάμε σε ένα μαγαζι να σας δειξω 2-3 σκάλες ανωτερες που θα έρθουν στο τραπεζι μας να μας παρακαλάνε να πάμε για χορο! Όχι να ψάχνουμε εμεις ατακες να τους πουμε :cry:  :cry:

μετα μου λες για επιλογες και για αξιοπρέπεια. Ο άντρας έχει επιλογες αρκει να έχει μυαλο και φράγκα. Μια απλή δουλεια μια χαρά περνάς και δεν έχεις αναγκη καμια.

Απορω με κάποιους που επιμενυν εγω μολις ότι η άλλη μου μιλάει με υφος ή δεν γουσταρει ξενερώνω αμεσως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 694
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ενδιαφέρον το πείραμα του Ζein αλλά την εμφάνιση την έχω χαμηλά γενικοτερα.

Η εμφάνιση μετράει αρκετά εως πολύ σε ηλικίες 17-25... Από κει και μετά η τσέπη/περιουσιακά στοιχεία είναι αυτά που κάνουν γοητευτικό τον άντρα στα μάτια μιας γυναίκας.. 

Ξερω περιπτώση διμετρου φίλου που εφαγε ακυρο επειδη δουλευε σε βενζιναδικο και προφανώς θα έσβηνε μεσα της το ονειρο του πριγκηπα....

Τι θα ελεγε αυτη μετά στις φιλες της "Από δω ο Χρηστος που δουλευει σε βενζιναδικο στη Θηβών οπως οι μισοί Πακιστανοί;"

Ωστόσο μου έχει τύχει και κουλό παράδειγμα δλδ γκόμενα σχεδόν 10αρι να παρακαλαει φιλο μου (εργατη σε αλουμιναδικο) να παει σπιτι της για .........

Δεν το πίστευα ουτε εγω μέχρι που το είδα με τα μάτια μου. Εγώ έπαιζα play 3 στο σπίτι του και αυτός μέσα μαζι της... Αυτη ηταν για badoo...

ο ενας μου ελεγε μα ρε συ ισως πρέπει να παιξουμε πιο έξυπνα του κάνω το έξυπνο είναι να λακίσεις αυτές που βλέπεις σε λιγη ώρα θα την πέσουν μονες τους σε εκεινους που θα γουστάρουν! 

Κλασσικό λάθος. Νομίζουν οι περισσότεροι ότι αν επιμένουν θα πέσει το κάστρο κ έτσι έρχονται αντιθετα αποτελεσματα....9/10 γνωριμίες που ξεκινάνε έτσι είναι τσαμπα χρόνος...

• Like 2

Μηπως ηταν καμια μπουρναζογκομενα? από αυτές που στο σχολειο το παιζανε μουρη και τωρα κάθονται σπιτι και κοιμούνται ως τις 2 το μεσημέρι οι αχαΐρευτες.

Οι γυναικες εχουν την τωρινη δυναμη, υπερδυναμη μαλλον, αλλα οι αντρες εχουν την πιο μακροπροθεσμη.

Εξηγουμαι:

Μια κοπελα απο τα 16 της ανακαλυπτει οτι μπορει να κανει τα αγορια στο σχολειο της οτι θελει με μερικες μονο κουβεντες. Μεχρι τα 20 της εχει γινει επαγγελματιας στον χειρισμο των αντρων. Στα 25 παιρνει φωτια , στα 30 συνεχιζει τη ζωη της οπως τη θελει.

Αλλα..μετα αρχιζουν να βγαινουν οι πρωτες ρυτιδες, δεν ειναι ποια η "κοπελα" αλλα η γυναικα και για πρωτη φορα στη ζωη της μια 20αρα θα της τρωει την πελατεια. Οσο περνανε τα χρονια αυτο θα γινεται ολοενα και χειροτερο, ειδικα λογω βιολογικων λογων και μεχρι τα 40 της στη καλυτερη περιπτωση θα ειναι μιλφειγκ αλλα το πιο πιθανο ειναι να καταληξει καμια "κυρια Τασία". 

Σε εκεινη την ηλικια καταλαβαινει οτι η δυναμη της εμφανισης εχει τελειωσει και ΑΝ ηταν εξυπνη ολα τα προηγουμενα χρονια θα ειχε επενδυσει και σε αλλα προσοντα (πχ καριερα και σπουδες) για να συνεχισει το παιχνιδι της επιβιωσης. Αν οχι, τοτε..το τελος.

Παμε τωρα να δουμε τι συμβαινει με εναν αντρα.

Στα 16 του ανακαλυπτει οτι το νινι σερνει καραβι αλλα δε λεει να το βαλει καλα στο κεφαλι του μεχρι τα 20φευγα του. Εντωμεταξυ , λογω της δυστηχως αδικης κοινωνιας θα αμοιβεται καλυτερα απο γυναικες και θα ανεβαινει (οσο μπορει..) στα επαγγελματικα του.

Μεχρι τα 30 του θα ειναι ενας 30αρης σχεδον ολοκληρωμενος απο πολλες αποψεις.

Και τωρα ρωταω, ποιο ειναι το πιο πιθανο σεναριο απο τα 2?

Μια 40αρα να βγει με εναν 25αρη ή ενας 40αρης φραγκατος να βγαινει με μια 25αρα?

Προφανως υπαρχουν και εξαιρεσεις στον κανονα.

Επισης προφανως το δευτερο σεναριο ειναι ασχημο αλλα συμβαινει.

Ξέχασες τα κουγκαρς φιλε. Αγαπημένη κατηγορια για τους μερακλήδες B)  B) :ph34r:  

Τα μιλφεηγ είναι σταθερή αξια! Υπηρχε μια περιοδος που πηγαινα με γυναικες ανω των 40 δεν ξερω γιατι :fear:

απλα πηγαινα! Περασα καλα όμως δεν εχω παράπονο.

• Like 1

Μηπως ηταν καμια μπουρναζογκομενα? από αυτές που στο σχολειο το παιζανε μουρη και τωρα κάθονται σπιτι και κοιμούνται ως τις 2 το μεσημέρι οι αχαΐρευτες.

Δεν καταλαβα για ποια λες αλλα και οι δύο είχαν δουλειά η δευτερη κιόλας πολύ καλή θέση στο αεροδρομειο (δεν μπορώ να πω περισσότερα)

Και οι δύο άνω του μετρίου, η δεύτερη εύκολα 9αρι (ας μην μπω σε περιγραφες)... Και αυτό είναι το κουλό της υπόθεσης...

Τεσπα...

Και τωρα ρωταω, ποιο ειναι το πιο πιθανο σεναριο απο τα 2?

Μια 40αρα να βγει με εναν 25αρη ή ενας 40αρης φραγκατος να βγαινει με μια 25αρα?

Ορθή η σκέψη σου αλλά εγώ βλεπω και στις δυο περιπτωσεις κερδισμενη τη γυναικα! Επίσης το νινί ανέκαθεν σέρνει καράβι...

Υπηρχε μια περιοδος που πηγαινα με γυναικες ανω των 40 δεν ξερω γιατι :fear:

απλα πηγαινα! Περασα καλα όμως δεν εχω παράπονο.

Επι πληρωμή κι αυτές;

Ενδιαφέρον το πείραμα του Ζein αλλά την εμφάνιση την έχω χαμηλά γενικοτερα.

Η εμφάνιση μετράει αρκετά εως πολύ σε ηλικίες 17-25... Από κει και μετά η τσέπη/περιουσιακά στοιχεία είναι αυτά που κάνουν γοητευτικό τον άντρα στα μάτια μιας γυναίκας.. 

Ξερω περιπτώση διμετρου φίλου που εφαγε ακυρο επειδη δουλευε σε βενζιναδικο και προφανώς θα έσβηνε μεσα της το ονειρο του πριγκηπα....

Τι θα ελεγε αυτη μετά στις φιλες της "Από δω ο Χρηστος που δουλευει σε βενζιναδικο στη Θηβών οπως οι μισοί Πακιστανοί;"

Ωστόσο μου έχει τύχει και κουλό παράδειγμα δλδ γκόμενα σχεδόν 10αρι να παρακαλαει φιλο μου (εργατη σε αλουμιναδικο) να παει σπιτι της για .........

Δεν το πίστευα ουτε εγω μέχρι που το είδα με τα μάτια μου. Εγώ έπαιζα play 3 στο σπίτι του και αυτός μέσα μαζι της... Αυτη ηταν για badoo...

Κλασσικό λάθος. Νομίζουν οι περισσότεροι ότι αν επιμένουν θα πέσει το κάστρο κ έτσι έρχονται αντιθετα αποτελεσματα....9/10 γνωριμίες που ξεκινάνε έτσι είναι τσαμπα χρόνος...

Α ρε φοταρα εισαι δασκαλος τελικά!!!! Εχεις δικιο σε πολλά αλλα τι γινεται δλδ καποιος που δεν εχει εμφανιση/χρημα πισω του; Αληθεια τωρα ρωταω...

Μια 40αρα μπορει να βγαινει με εναν 25αρη απλα ποτε σοβαρα(φανταζομαι πλην ελαχιστων εξαιρεσεων. Αν μια γυναικα εχει φτασει στα 40 κι εχει χτισμενη καριερα οπως λες κι ειναι πετυχημενη αλλα δεν εχει αντρα,κατι λεει αυτο. Οτι προφανως και δεν εχει αναγκη περαν του να περναει καλα. Και γενικα οι γυναικες οσο περναει ο καιρος δεν εχουν τοση αναγκη τους αντρες ομως οι αντρες εχουν αναγκη τις γυναικες για πολλους και διαφορους λογους. Οποτε δεν εχει σημασια αν ενας 40αρης εχει πιο πολυ περαση,οι γυναικες ειναι πιο ανεξαρτητες (αρκει φυσικα να εχουν κανει πραγματα στη ζωη τους ετσι). Επισης μπορει ο 40αρης να βγαινει με την 25χρονη αλλα πιστεψε με η 25χρονη ειναι πιθανο να θελησει εναν νεοτερο για γαμο ή να αναζητησει αργοτερα καποιον νεοτερο αν παντρευτει εναν τοσο μεγαλυτερο της. Οποτε δεν το βλεπω σαν πλεονεκτημα.

Τί εξαιρέσεις;; χαχαχα

Τι έχει να της πεί ο άλλος παίζει ρόλο, τίποτ' άλλο.

Η δικιά μου είναι 25 και εγώ 38 και είμαι απλά ελαιοχρωματιστής, γνωστός μου 37άρης παντρεύτηκε τον Μάιο 25άρα επίσης και είναι μηχανικός αυτοκινήτων! Δύο εξαιρέσεις στον ίδιο κοινωνικό κύκλο; Παραπάει για σύμπτωση... και πες το γνωστό ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινού γνωστού τους, αμ στην περίπτωσή μου στο άκυρο γνωριστήκαμε.

Ό,τι άλλο, οικονομική άνεση, κοινωνικό κύρος κλπ καλοδεχούμενα όταν υπάρχουν.

Τί εξαιρέσεις;; χαχαχα

Τι έχει να της πεί ο άλλος παίζει ρόλο, τίποτ' άλλο.

Η δικιά μου είναι 25 και εγώ 38 και είμαι απλά ελαιοχρωματιστής, γνωστός μου 37άρης παντρεύτηκε τον Μάιο 25άρα επίσης και είναι μηχανικός αυτοκινήτων! Δύο εξαιρέσεις στον ίδιο κοινωνικό κύκλο; Παραπάει για σύμπτωση... και πες το γνωστό ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινού γνωστού τους, αμ στην περίπτωσή μου στο άκυρο γνωριστήκαμε.

Ό,τι άλλο, οικονομική άνεση, κοινωνικό κύρος κλπ καλοδεχούμενα όταν υπάρχουν.

Akουω για γάμο και με πιάνει ταχυπαλμια.

@zein

Καταρχας η 25αρα θα κανει την τυχη της και θα ρουφαει λεφτα απο τον αλλο, ενώ οταν αρπαξει οσα της κανει κεφι και βαρεθεί,  θα ψαξει αλλου για την πραγματική "αγαπη". 

Οπότε εκεί έχουμε είτε διαζύγιο  είτε τον 40αρη να μεταμορφώνεται σε ρουντολφ το ελαφακι...

Ενδεχομενο οικονομικής καταστροφής επίσης πιθανό για τον ίδιο. Την ίδια ώρα αυτή λογικά θα έχει ήδη βρει άλλον να ξεζουμίζει. οπότε χωρίς ιδιαίτερο κόπο η τύπισσα θα κάνει τη ζωάρα της...

Η 40αρα τώρα τον 25αρη θα τον εχει για να τη βοηθησει στο ξεαραχνιασμα στο πραμα της κανοντας αρπαχτες μαζι του στο κρεββατι οπου με τη σειρα της οποτε της τη βαρέσει θα την κάνει επίσης στέλνοντας το μικρό πίσω στη μαμακα του. Σαφέστατα εδώ ελλοχεύουν λιγότεροι κίνδυνοι πέρα του συναισθηματικού εκτός και αν ο 25αρης είναι αγκαλίτσας...

Α ρε φοταρα εισαι δασκαλος τελικά!!!! Εχεις δικιο σε πολλά αλλα τι γινεται δλδ καποιος που δεν εχει εμφανιση/χρημα πισω του; Αληθεια τωρα ρωταω...

Αν δεν εχεις ουτε χρημα ουτε στοιχειωδώς εμφάνιση είσαι το απόλυτο τπτ στα ματια μιας γυναικας. Αυτή ειναι η αλήθεια. Τωρα αν εισαι διατεθειμμενος να χωνεσαι σε παρεες και να γνωριζεις κοσμο ισως υπαρχει πιθανοτητα να βρεις τπτ καλο αλλα η πιθανοτητα ειναι αρκετά μικρή, εχοντας τις δυο παραμετρους που ανέφερα χαμηλα

Akουω για γάμο και με πιάνει ταχυπαλμια.

Ε άμα προκύψει πες όχι :P

Κάτσε γιατί ακούστηκε περίεργα: Εννοώ πως αν σου προκύψει σοβαρή σχέση και μετά απο καιρό νιώσετε να ανεβάσετε το επίπεδό της, μην το κάνεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...