Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρίς βέβαια καμία ουσιαστική και σοβαρή ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ έρευνα, απλώς κάτι που εσύ θεωρείς ως έρευνα.

Νομίζω ότι ήταν δίκαιος και δεν προσπάθησε να παραπλανήσει πάντως. Έγραψε τι έκανε, τι αποτελέσματα είχε και σε τι συμπεράσματα κατέληξε ο ίδιος.

• Like 1
  • Απαντ. 694
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομίζω ότι ήταν δίκαιος και δεν προσπάθησε να παραπλανήσει πάντως. Έγραψε τι έκανε, τι αποτελέσματα είχε και σε τι συμπεράσματα κατέληξε ο ίδιος.

Kάποιοι νομιζουν ότι τα ερωτικά είναι έρευνες άλλοι πάλι πετάνε τα βιβλια και βγαινουνε στην πιάτσα ..... για τις παρατηρήσεις.

• Like 3
Δημοσ.

το ζητουμενο ειναι ποσες θα στειλουν?
δε μας απασχολει το ποιες εστειλαν?
διαφωνω δηλαδη φουλ και με το plan of action και με τα kpi-s
στο pof παντως οι μονες τυπισσες που ξερω ειναι μιστρεσες/συνοδοι. συνιστω tinder.

Δημοσ.

Σε αυτο εχεις ενα δικαιο, ισως να χρειαζοταν ενα παραπανω δειγμα και μεγαλυτερα ερευνα στις μεταβλητες.

Παντως για την ιστορια , απο τα 100ποσα ατομα που το δοκιμασα , ειχα να κανω με κοπελες απο ολα τα κοινωνικα background μιας και δεν ειχα κοιταξει καν αυτο τον τομεα. Ηθελα το δειγμα μου να ειναι τυχαιο και οσο γινεται δειγματολογικο.

Κατι αλλο που παρατηρησα και ξεχασα να αναφερω ειναι πως με το προφιλ του καφρου -αλλα με τρομερη εμφανιση τυπου- οτι και να ελεγα λαμβανα χαχανητα ,χαμογελακια και δε συμαζευεται, ακομα και αμα..δεν ελεγα σχεδον τιποτα! H αλλη σου μιλαγε λες και ησουν θεος!

Με το προφιλ του νορμαλ φυσιολογικου τυπου, ακομα και οταν τον ειχα κανει γιατρο σε μερικα παραδειγματα, απο τις ελαχιστες απαντησεις που επαιρνα ,οι περισσοτερες ηταν κρυες και ενοιωθες να σε κοιταει η αλλη με υπεροψια του στυλ "και πολυ αξια σου δινω που σου μιλαω". Θα προτιμουσες δηλαδη να μη σου μιλαγε καν παρα να εχει αυτο το υφακι.

Για καποιο λογο ο μοντελος ειχε παραπανω σεβασμο και αξια απο τον μη-μοντελο.

Αλλα ναι, ειπαμε, οι γυναικες κοιτανε ο αλλος να εχει καλη καρδια, καλο μυαλο και κυριως (το αγαπημενο μου) ,ειναι εγγεφαλικες :P

• Like 3
Δημοσ.

το ζητουμενο ειναι ποσες θα στειλουν?

δε μας απασχολει το ποιες εστειλαν?

διαφωνω δηλαδη φουλ και με το plan of action και με τα kpi-s

στο pof παντως οι μονες τυπισσες που ξερω ειναι μιστρεσες/συνοδοι. συνιστω tinder.

Μα είπε ότι στείλανε και πολλές που και καλά έψαχναν κάτι άλλο. Σίγουρα δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα 100% αλλά έχει ενδιαφέρον αυτό που έκανε!

Κατά τα άλλα, έχω κλασσικά άγνωστες λέξεις, όπως kpi-s, pof και μιστρεσες :D

Δημοσ.

Μα είπε ότι στείλανε και πολλές που και καλά έψαχναν κάτι άλλο. Σίγουρα δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα 100% αλλά έχει ενδιαφέρον αυτό που έκανε!

Κατά τα άλλα, έχω κλασσικά άγνωστες λέξεις, όπως kpi-s, pof και μιστρεσες :D

Mιστρέσες είναι οι αφέντρες.

Αυτές που ψάχνουν υποτακτικούς δηλαδή :cry:

Σε αυτο εχεις ενα δικαιο, ισως να χρειαζοταν ενα παραπανω δειγμα και μεγαλυτερα ερευνα στις μεταβλητες.

Παντως για την ιστορια , απο τα 100ποσα ατομα που το δοκιμασα , ειχα να κανω με κοπελες απο ολα τα κοινωνικα background μιας και δεν ειχα κοιταξει καν αυτο τον τομεα. Ηθελα το δειγμα μου να ειναι τυχαιο και οσο γινεται δειγματολογικο.

Κατι αλλο που παρατηρησα και ξεχασα να αναφερω ειναι πως με το προφιλ του καφρου -αλλα με τρομερη εμφανιση τυπου- οτι και να ελεγα λαμβανα χαχανητα ,χαμογελακια και δε συμαζευεται, ακομα και αμα..δεν ελεγα σχεδον τιποτα! H αλλη σου μιλαγε λες και ησουν θεος!

Με το προφιλ του νορμαλ φυσιολογικου τυπου, ακομα και οταν τον ειχα κανει γιατρο σε μερικα παραδειγματα, απο τις ελαχιστες απαντησεις που επαιρνα ,οι περισσοτερες ηταν κρυες και ενοιωθες να σε κοιταει η αλλη με υπεροψια του στυλ "και πολυ αξια σου δινω που σου μιλαω". Θα προτιμουσες δηλαδη να μη σου μιλαγε καν παρα να εχει αυτο το υφακι.

Για καποιο λογο ο μοντελος ειχε παραπανω σεβασμο και αξια απο τον μη-μοντελο.

Αλλα ναι, ειπαμε, οι γυναικες κοιτανε ο αλλος να εχει καλη καρδια, καλο μυαλο και κυριως (το αγαπημενο μου) ,ειναι εγγεφαλικες :P

Οπωσδήποτε.

Είναι επειδή κοιτάνε χαρακτήρα περισσοτερο. :cry:

Καλα αυτές που σου μιλάνε με υφάκι τις στέλνω αδιάβαστες. "Σου κάνω και χάρη που σου μιλαω...."

"Εγω σου κάνω μεγαλυτερη...." αντε και γαμησου ρε ζωο την ειδες και φιρμα. -.-

• Like 1
Δημοσ.

Μια φορά που είχα γραφτεί σε ένα dating site και ανέβασα προφιλ την carrera ενός φίλου με εμένα μέσα (real) ττις επόμενες μέρες είχα τουλάχιστον 3-4 μηνύματα από καλές περιπτώσεις...

Κατά τα άλλα θέλει επιμονή για να βρεις κάτι καλό και ένα τιπ είναι πάντα να παίζετε χαλαρά, με υπομονή και να μη ζητάτε αμέσως τηλέφωνα και ραντεβού.

• Like 1
Δημοσ.

είχα φτιάξει tinder για πλάκα με την φωτογραφία π έχω στο facebook μου,δηλαδή πραγματική (το οποίο είχα συνδέσει με το acc) και μου είχαν στείλει αρκετές σε 2 μέρες , έφτασα να μιλάω με τρεις και μετά με δύο μιας και η μια ήταν πολύ μακριά. Όλες κούκλες αλλα αυτό π μου έκανε εντύπωση είναι η ταχύτητα που απαντούσαν , δηλαδή αρχικά περίμενα πως θα μιλάνε μετά απο ώρες αλλα απαντούσαν το πολύ στο 5λεπτο και οι δύο επέμεναν να στέλνουν κ να ανοίγουν κουβέντα ακόμα κ όταν απλά τις έγραφα ή απαντούσα μονολεκτικά (λόγο χρόνου )
Το κακό είναι πως μου έτρωγε την μπαταρία σαν τρελό (λόγο gps μάλλον π επέμενε να ενεργοποιεί) και έτσι αναγκάστηκα να το σβήσω στις 3 μέρες.

Κατα τα άλλα δεν έχω ασχοληθεί γιατι παίζω μπάλα offline κ βαριέμαι 

Δημοσ.

Ποσο τους έχουν φουσκώσει τα μυαλα ρε φιλε? για να νομιζουν ότι ένας φραγκάτος θα πάει με μια που απλα κάθεται σπιτι και παιζει με τις σέλφι της?

Αν είναι έτσι πάει πληρώνει περνάει καλα και φευγει γιατι να βάλει μπελάδες στο κεφάλι του?

Και μαλιστα περνάει καλα με μοντελάρες ..... όχι με απλές καθημερινες γκομενιτσες που την έχουν δει Μονροε.

Ακομα και στα γκομενικα παράλογοι ειμαστε στην Ελλαδά.

Μια φορά που είχα γραφτεί σε ένα dating site και ανέβασα προφιλ την carrera ενός φίλου με εμένα μέσα (real) ττις επόμενες μέρες είχα τουλάχιστον 3-4 μηνύματα από καλές περιπτώσεις...

Κατά τα άλλα θέλει επιμονή για να βρεις κάτι καλό και ένα τιπ είναι πάντα να παίζετε χαλαρά, με υπομονή και να μη ζητάτε αμέσως τηλέφωνα και ραντεβού.

εγω ζητάω σχετικα αμέσως για να μη χάνω το χρονο μου. Αμα κάποια θελει θα θέλει εξαρχής. Τι τώρα τι σε κανα μήνα.

Δημοσ.

Τα μυαλά της ελληνίδας είναι κάπου στα σύννεφα και πετάνε...

Και να έχει τέτοιες βλέψεις κανα 10αρι σε εμφάνιση πάει και έρχεται...

Εδώ βλέπεις κάτι μετριότητες, οριακά πάνω από κατηγορία "μπάζο" να έχουν τέτοιο τουπέ... Βέβαια σε αυτό φταίνε και οι πιρφόροι που τρέχουν πίσω της και την κάνανε να σκέφτεται έτσι.

Σου λέει αυτή έχω 20 επιλογές να διαλέξω αν θέλω, γιατί να μην βρω εκείνον που τουλάχιστον θα μου προσφέρει ότι θέλω και τους 20 να τους έχω για χαλάκι;

Δημοσ.

Κοιταξε να δεις σε γενικές γραμμές οι ελληνιδες είναι ωραιες γυναικες. Το πρόβλημα εντοπίζεται αλλού. Στην συμπεριφορά τους η οποια βεβαια μπορει να μην είναι σε ολους η ιδια απλα για τις τρελές συνηθως ακουω ότι είναι τρελες σε ολους ακομα και στους ατυχους που τις φορτωθηκαν που υποτίθεται τους έχουν σε μεγαλυτερη υποληψη από μενα πχ που ειδαν στο δρομο και σκέφτηκαν που πάει αυτος με τέτοια φάτσα?!

Και οι άντρες έχουν επιλογες ισως δεν έχουν τις κοινά αποδεκτες του στυλ να βρισκουν ελευθερες εξω οποιες θέλουν ..... γιατι το να παραδεχτείς ότι παιζεις μπάλα με αγοραιο και με φράγκα δεν είναι κοινωνικα αποδεκτο κυριως για άτομα που έχουν κολληματα και νομιζουν ότι θίγεται η αξιοπρεπεια τους όταν πληρώνουν. Για μενα ισχυει το αντιθετο όταν πληρώνεις εχεις το κεφάλι σου ησυχο και αυτό δεν συγκρινεται με τιποτα και κανενα πέσιμο.

Πχ αμα βγεις σε μια παρέα σχεσάκηδων και τους πεις μάγκες εγω μετά θα πάω σε ένα στριπάδικο αντι να τους πεις εγω μετά θα πάρω το κοριτσάκι μου και θα πάμε να δουμε τα αστερια ... τοτε θα σε κακοχαρακτηρισουν. Φιλε ετσι είναι ο καθενας σε εκτιμάει περισσοτερο όταν μοιράζεσαι κοινές αξιες και αρχές.

Ο άντρας πάντως αμα είναι έξυπνος έχει αρκετές επιλογές απλα κάποιες δεν είναι κοινωνικα αποδεκτές. Αναλογα και το κοινωνικο συνολο που θα βρεθεις βεβαια αυτά δεν μπορεις να τα συζητήσεις με ανθρώπους που είναι από μικροι της οικογενειας και των σταθερών σχέσεων. Θα προσβληθουν :-D

Δημοσ.

Και να έχει τέτοιες βλέψεις κανα 10αρι σε εμφάνιση πάει και έρχεται...

Εδώ βλέπεις κάτι μετριότητες, οριακά πάνω από κατηγορία "μπάζο" να έχουν τέτοιο τουπέ... Βέβαια σε αυτό φταίνε και οι πιρφόροι που τρέχουν πίσω της και την κάνανε να σκέφτεται έτσι.

Σου λέει αυτή έχω 20 επιλογές να διαλέξω αν θέλω, γιατί να μην βρω εκείνον που τουλάχιστον θα μου προσφέρει ότι θέλω και τους 20 να τους έχω για χαλάκι;

Λογικό δεν είναι;

Δημοσ.

Όχι δεν είναι λογικο να υπάρχει αδικια. Επειδή είναι γυναικα δηλαδή έχει περισσοτερες επιλογες? και εμεις έχουμε. Και ειδικα αμα έχουμε τα φράγκα μας.

Και ξεχάστε την εμφάνιση. Την εμφάνιση καλο είναι να την φροντιζεις για σενα πχ να μην καταληξεις χοντρος να γυμνάζεσαι κτλπ αλλα πέρα από αυτό δεν μπορεις να καταδικάσεις κάποιον που δεν γεννήθηκε ομορφος να ζει σε σεξουαλική απομονωση. Είναι φυσικο δεν είναι επικτητο.

Οποτε τα περι αξιοπρέπειας που λενε τα ακουω βερεσέ εγω προσωπικα αξιοπρέπεια έχεις όταν κάνεις ότι κάνεις και δεν ενοχλεις κανέναν. Ο καθενας χαράζει το δρομο του.

Δημοσ.

Κοιταξε να δεις σε γενικές γραμμές οι ελληνιδες είναι ωραιες γυναικες. Το πρόβλημα εντοπίζεται αλλού. Στην συμπεριφορά τους η οποια βεβαια μπορει να μην είναι σε ολους η ιδια απλα για τις τρελές συνηθως ακουω ότι είναι τρελες σε ολους ακομα και στους ατυχους που τις φορτωθηκαν που υποτίθεται τους έχουν σε μεγαλυτερη υποληψη από μενα πχ που ειδαν στο δρομο και σκέφτηκαν που πάει αυτος με τέτοια φάτσα?!

Και οι άντρες έχουν επιλογες ισως δεν έχουν τις κοινά αποδεκτες του στυλ να βρισκουν ελευθερες εξω οποιες θέλουν ..... γιατι το να παραδεχτείς ότι παιζεις μπάλα με αγοραιο και με φράγκα δεν είναι κοινωνικα αποδεκτο κυριως για άτομα που έχουν κολληματα και νομιζουν ότι θίγεται η αξιοπρεπεια τους όταν πληρώνουν. Για μενα ισχυει το αντιθετο όταν πληρώνεις εχεις το κεφάλι σου ησυχο και αυτό δεν συγκρινεται με τιποτα και κανενα πέσιμο.

Πχ αμα βγεις σε μια παρέα σχεσάκηδων και τους πεις μάγκες εγω μετά θα πάω σε ένα στριπάδικο αντι να τους πεις εγω μετά θα πάρω το κοριτσάκι μου και θα πάμε να δουμε τα αστερια ... τοτε θα σε κακοχαρακτηρισουν. Φιλε ετσι είναι ο καθενας σε εκτιμάει περισσοτερο όταν μοιράζεσαι κοινές αξιες και αρχές.

Ο άντρας πάντως αμα είναι έξυπνος έχει αρκετές επιλογές απλα κάποιες δεν είναι κοινωνικα αποδεκτές. Αναλογα και το κοινωνικο συνολο που θα βρεθεις βεβαια αυτά δεν μπορεις να τα συζητήσεις με ανθρώπους που είναι από μικροι της οικογενειας και των σταθερών σχέσεων. Θα προσβληθουν :-D

Σε εμένα δεν είναι καθόλου κατακριταίο το αγοραίο.

Το θέμα είναι ότι η γυναίκα το έχει και αυτή αυτό το προνόμιο και στις δύο περιπτώσεις με το εξής σημαντικό ότι δεν θα δώσει αλλά θα πάρει τα φράγκα!  Ο άντρας θα πληρώσει....

Λογικό δεν είναι;

Όχι απλά είναι λογικό, αλλά και πολύ καλά (τους) κάνουν! Ο χαρακτήρας τους πάντως παραμένει άθλιος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...