bedazzled Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Είναι από την εποχή των παγετώνων το λινκ βέβαια. Που τα βρισκετε? Πάντως διάβασα το καλύτερο http://ksenerotes.blogspot.gr/2016/07/29.html?m=1 χαχαχ Το ίνδαλμα του Double D. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Είναι από την εποχή των παγετώνων το λινκ βέβαια. Που τα βρισκετε? Πάντως διάβασα το καλύτερο http://ksenerotes.blogspot.gr/2016/07/29.html?m=1 χαχαχ Δεν έχει αλλάξει και κάτι από τότε όσον αφορά τα ποσοστά των γυναικών στα social media. Ο τύπος που γράφει στο blog έχει πολύ πλάκα και το κοιτάω που και που. Κάτι σε στυλ Ddevil αλλά το διακωμωδεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Mαγκες εγω δεν έχω σχέση με αυτον! Ο τύπος καταρχην μιλάει παρα πολυ και αμα μιλάς τοσο πάει λακιζουνε. Θα πρέπει να προσέχεις τι αποκαλυπτεις και βεβαια ποτε να μην επαναφέρεις παλιοτερες σου καταστασεις. Οι γυναικες θα ρωτησουν για το παρελθον σου για να τσεκάρουν τι στυλάκι αντρα εισαι αλλα δεν χρειάζονται ολα αυτά ειναι περιττά. Δεν τους ενδιαφερει και θα τους κακοφανει σιγουρα αμα μάθουν οτι ησουν ο πονεμενος της περιπτωσης δεν χρειαζεται το παρελθον ειναι παρελθον τσιμπάμε ενα διδαγμα βλεπουμε τι κανουμε λαθος και απλα προχωράμε. Επισης απο τα λεγομενα του φαινεται πικραμενος για το παρελθον του εγω μια χαρά πέρασα και στο παρελθον και τωρα μια χαρα περνάω δεν εχω παράπονο! Εχω γνωρισει αρκετές γυναικες έχουν παιχτει αρκετα σκηνικα με κάθε λογης γυναικα οχι επειδη ειμαι μάγκας αλλα επειδη πάντα χωνομουν και μ αρεσε μια καινουργια γνωριμια. Θα εκπλαγειτε ευχαριστα με το ποσες θα σας δώσουν το κινητο τους αμα τις ρωτησετε ευθεως μετα απο μια κουβεντα βεβαια. Παρέα ψαχνουν και αυτες μπορει ο γκομενος τους να τις παραμελει , να μην έχουν κατι κτλπ κτλπ. σκεφτομαι να ανοιξω θρεντ με τις γνωριμιες απεξω αλλα επειδη κάποιοι το παιρνουν πολυ στη πλακα και την ειρωνια κάτι μου λεει οτι παιζει να κλειδωθεί. Πάντως συμφωνω σε ενα μονο κομμάτι με αυτο το άρθρο ... οτι δεν πρεπει να χαλάς την διαθεση για καμια τυπισσα που θα φερθει σκάρτα. Στη τελικη δεν χρειαζονται ουτε φασαριες ... αμα δεν ταιριαζετε ή αμα δεν θελει την αφηνεις ησυχη. Εγω σκέφτομαι αν θα ξαναστειλω σε μια που γνωρισα τις προαλλες βγηκαμε για καφέ και μετα οταν της ειπα να ξαναβγουμε μου λεει ναι εννοειται θα σε πάρω εγω ... αλλα ακομα δεν έχει πάρει το σκέφτομαι σοβαρα αν ξαναπαρω αλλη μια φορα ή προχωρησω σε καινουργια φάση. Εννοειται βεβαια πως δεν θα ξαναστειλω ποτε σε γκομενα που της εστειλα και δεν απαντησε. Ουτε θα την διαγραψω βεβαια απλα θα προχωρησουμε παρακατω αφηνοντας την ησυχη... αν θελει ας ξαναπαρει αυτη και βλεπουμε. Δεν έχει αλλάξει και κάτι από τότε όσον αφορά τα ποσοστά των γυναικών στα social media. Ο τύπος που γράφει στο blog έχει πολύ πλάκα και το κοιτάω που και που. Κάτι σε στυλ Ddevil αλλά το διακωμωδεί. Είναι στη φάση τωρα αυτος ο μπλογκερ που νομιζει ότι με το κράξιμο κάτι θα πετυχει .... η κολλημενη γκομενα μια ζωη κολλημενη θα είναι δεν θα αλλαξει επειδή θα την κράξεις εσυ απλα θα σε αντιπαθησει επισης το να γουστάρεις κάποιον επειδή σε κράζει είναι αρρωστημένο και εγω προσωπικα δεν θα το επιδιωκα.... θα καταλαβει και αυτος κάποια στιγμη ότι εκεινες που δεν σου ταιριαζουν απλα τις προσπερνάς και συνεχιζεις από το να καθεσαι να αναλώνεσαι και να χαλιέσαι. Επισης τα πραγματα είναι απλά... κάνετε παρέα για να περνάτε καλά όχι για να τσακώνεστε. Ειμαι αντίθετος με το κραξιμο που ριχνει αυτος γιατι δεν εχει νοημα .... ειδικα σε αυτά τα πράγματα δεν μπλέκεις εξαρχής αμα δεν ταιριαζετε και όλα καλα. Τωρα αμα κάνεις το λάθος και παντρευτείς γυναικα που δεν σου ταιριαζε... καλα ξεμπερδέματα με δικηγόρους κτλπ. εγω δεν θα το κανω αυτό παντως προτιμω να μεινω μονος μου. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnG Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δυστυχώς όμως έχω την ανάγκη να νιώθω και λίγο άνθρωπος και μέσω αυτών των site προσπαθώ να βρω κάποια να μιλάμε έστω και χωρίς real life γνωριμία.Έφτιαξα profile και καμία δεν μου μιλάει,σίγουρα δεν είμαι ωραίος αλλά έχω αρχίσει να πιστεύω πως είμαι σίχαμα για να μην μου απαντάνε καν.Ή τους την πέφτουν 100 μπάκουροι τη μέρα και έχουν γίνει τρομερά ψηλομύτες ακόμα και οι πιο μέτρια εμφανισιακά ή και εγώ δεν ξέρω τι. Θα ήθελα να ενημερώσω τον φίλο, αλλά και όσους το διαβάσουν, ότι τα site γνωριμιών έχουν ψεύτικα profile γυναικών (τουλάχιστον για γυναικών γνωρίζω) ώστε να μπορούν να "μαζεύουν" κόσμο. Φυσικά τα ψεύτικα profile δεν ...απαντούν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Θα ήθελα να ενημερώσω τον φίλο, αλλά και όσους το διαβάσουν, ότι τα site γνωριμιών έχουν ψεύτικα profile γυναικών (τουλάχιστον για γυναικών γνωρίζω) ώστε να μπορούν να "μαζεύουν" κόσμο. Φυσικά τα ψεύτικα profile δεν ...απαντούν. Οι 95 στις 100 σίγουρα. Οι 4 θα είναι scammers και η 1 που είναι legit, θα βομβαρδίζεται από 100 επίδοξα λιγούρια (σε ποιόν να πρωτοαπαντήσει η φουκαριάρα?) TL;DR: Χαμένος χρόνος & λεφτά. Βγείτε έξω face2face για παιχνίδι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Θα ήθελα να ενημερώσω τον φίλο, αλλά και όσους το διαβάσουν, ότι τα site γνωριμιών έχουν ψεύτικα profile γυναικών (τουλάχιστον για γυναικών γνωρίζω) ώστε να μπορούν να "μαζεύουν" κόσμο. Φυσικά τα ψεύτικα profile δεν ...απαντούν. Αυτο θεωρω οτι ειναι και το πλεον ενοχλητικο, μην πω αποκρουστικο, προβλημα στα dating sites: τα ψευτικα προφιλ. Μπορω να δεχτω οτι καποιες μπορει να ειναι ασχημες, μπορω να δεχτω οτι αλλοι μπορει να ειναι ξοφλημενοι απο τη ζωη, μπορει να δεχτω οτιδηποτε σαν περιπτωση, εννοω να το σεβαστω, αρκει ομως να ειναι υπαρκτα προσωπα! Αμ δε! Αμα ηταν ρε μαγκες των dating sites, απλα να ξεφυλιζω ομορφες φωτογραφιες γυναικων, δεν χρειαζονταν να μπω στo site σας, και με ενα google.com/images search εχεις οτι θες. Πολλα ψευτικα προφιλ, πολλες @@@@@λες, πολλοι ανωμαλοι, και στο τελος μενει να αναρωτιεσαι που στην ευχη ειναι μια μικρη εστω νορμαλ ψηφιακη κοινωνια. Αλλα μαλλον ειμαστε ζουγκλα και δεν το εχουμε καταλαβει. Ψαχνεις για ανθρωπο της προκοπης με το κυαλι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Με αυτά που λέτε εδώ θα δοκίμαζα από περιέργεια να φτιάξω προφίλ αλλά αφενός δεν έχω αναγκη και συμφωνώ με τον D^2 περί face2face αλλά πέραν αυτού υπάρχουν δύο σημαντικά ζητήματα: 1) το επαγγελματικο προφίλ, που σιγουρα θα υποστεί ζημιά αργότερα. 2) το ότι δε θα το συνέδεα με πραγματικό προφίλ φβ οπότε θα με έβλεπε ο οποιοσδηποτε (νομίζω ότι δεν σε εμφανίζει στους φίλους σου βάσει του αλγοριθμου) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Εννοεις οτι αμα κάνεις πέσιμο εστω και διακριτικο απεξω μπορει να σε πάρουν χαμπάρι και να σε σχολιάζουν? σε μια πολη οπως η Αθήνα και η Θεσσ/κη δεν γινεται τοσο ευκολα αυτο εκτος και αν δωσεις πχ εσυ το δικαιωμα πας την αλλη μερα στη δουλεια και λές ααα εκανα αυτο εκανα εκεινο ή τα λες στον κουτσομπολη της ομάδας. Ειχαμε εναν αν του λεγες κανα τέτοιο μετα το ήξερε ολη η ομάδα. Παιδάκι ο τύπος σαν ενα παιδάκι 15 χρονων και πιο κάτω που πάει τα λεει και χαζοχαιρεται :cry: τωρα εντάξει στην επαρχια ..... αν και ειμαι επισης της αποψης οτι αν κάνεις κάτι σωστά χωρις να ενοχλεις κανεναν και σχολια να ακουστουν -που θα ακουστουν- εισαι έτοιμος να τα αντιμετωπισεις και οποιος ειναι μάγκας ας ερθει να τα πει μπροστά. ΥΓ Αμα δεν βρέξεις κωλο ψάρι δεν τρως παντως και ασε τον καθενα να λεει οτι θελει αυτος την δικια του μπορει να του την γνωρισε πχ ο κυκλος του το πιο ευκολο πράγμα έχεις μια ξαδερφη ή μια φιλη και κανονιζει να βγειτε ολοι μαζι και φερνει ελευθερες φιλες της πρεπει να εισαι πολυ τρομπας για να χάσεις την ευκαιρια. Και θα ερθει τωρα αυτο το ατομο μετα να σε σχολιασει? ετοιμη πασα του δώσανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Στην Ελλάδα αυτα δεν παιζουν αγαπητε.. οι Ελληνιδες ειναι κοριτσακια της μαμας και νομιζουν μεχρι τα 28 οτι ειναι θεογκομενες.. μετα τα 28 ψαχνουν ενα μαμακα να τους κανει παιδια και οικογενεια.. ελεινες ειναι.. εδω σε σνομπαρουν μονο που πας να τις μιλησεις.. ανασφαλη και με πολυ χαμηλη αυτοπεποιθεση οντα που θα ασχοληθουν μαζι σου μονο εφοσον σιγουρευτουν οτι εισαι αρκετα μαμακας για να κανεις οτι θελουν.. του στυλ αμα δεν κανεις αυτο που λεω δεν τρως κοκο.. ασχολησου μονο με ξενες κοπελες που εχουν σχεση με Ελλαδα.. πχ εχουν αγορασει εξοχικο και ερχονται τακτικα και θελουν μπλα μπλα απο αποσταση για να θυμουνται τι ωραια που περνανε Ελλαδα.. με πιανεις.. Ειπα να παρω να διαβασω το νημα απο την αρχη, κι επεσα πανω σε αυτο το επικο ποστ. Ευτυχως δεν τα λεω μονο εγω, ειμαστε αρκετοι βλεπω. Αργα αλλα σταθερα, ας ελπισουμε οτι οι Ελληνες θα ξυπνησουν, και θα παψουν να ασχολουνται με τις απιστευτα κακομαθημενες/απαιτητικες/ασέβαστες-και οχι μονο- ελληνιδες... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέντορα πόσο είσαι; Το 'χω απορία. Πες ηλικιακό range αν δε θες ηλικία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 γιατι ρε; καλα δεν τα λεει; η ηλικια σε πειραξε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέντορα πόσο είσαι; Το 'χω απορία. Πες ηλικιακό range αν δε θες ηλικία. http://www.imdb.com/title/tt0405422/ Ειπα να παρω να διαβασω το νημα απο την αρχη, κι επεσα πανω σε αυτο το επικο ποστ. Ευτυχως δεν τα λεω μονο εγω, ειμαστε αρκετοι βλεπω. Αργα αλλα σταθερα, ας ελπισουμε οτι οι Ελληνες θα ξυπνησουν, και θα παψουν να ασχολουνται με τις απιστευτα κακομαθημενες/απαιτητικες/ασέβαστες-και οχι μονο- ελληνιδες... Ελπίζω μόνο την κόρη σου να την μεγαλώσεις ως φιλελεύθερη, ανοιχτόμυαλη Σκανδιναβή και όχι ως συντηρητική Ελληνίδα, για να μην παραπονιέται ο cool11 του μέλλοντος. Ή μήπως αυτό πρέπει να ισχύει μόνο για τις κόρες των άλλων; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 χαχα αυτο το συμπερασμα εβγαλες εσυ; οποιος τα γραφει αυτα τον εχει φαει η αγαμια; λες τωρα εσυ ε; καλα, οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Nαι ασχολήσου με τις καλές ξένες .... αυτές δεν θέλουν να σε εκμεταλευτουν Το κακο με κάτι τέτοιες θέσεις είναι ότι στο τέλος την πατάνε περισσοτερο από ολους τους άλλους. Αμα η άλλη το έχει στο DNA της και την ιδιοσυγκρασια της δεν γλιτώνει κανεις. Εκεινο που θα γλιτώσει είναι να έχεις τα ματάκια σου ανοιχτα και να κρινεις αυτά που βλέπεις. Οποτε θα πάει να σε εκμεταλευτει δεν θα τα καταφέρει θα φάει ακυρο και θα πάει στον επομενο. Πάντως κυκλοφορουν αρκετες καλές κοπελες πιστευω και ωραιες κιολας αλλα αμα πάς με την άλλη με τέτοιο στυλακι θα σκεφτει κατσε ρε μαγκα και ποιος εισαι να πουμε? εγω θα πληρωσω τα απωθημένα σου? πάρε τη πορτα σου και αντε γεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 χαχα αυτο το συμπερασμα εβγαλες εσυ; οποιος τα γραφει αυτα τον εχει φαει η αγαμια; λες τωρα εσυ ε; καλα, οκ Συνήθως αυτοί που τα λένε αυτά δεν ξέρουν τι θέλουν (σαν γκόμενες ένα πράγμα). Δύσκολες -> Ελλεεινίδες, καριόλες Εύκολες -> πουτ@νες Ας αποφασίσουν τι θέλουν και βλέπουμε... α και να μας πουν πως σκοπεύουν να μεγαλώσουν τις κόρες τους, μπας και σπάσει αυτός ο φαύλος κύκλος και δεν παιδεύονται οι Έλληνες του μέλλοντος. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις