Προς το περιεχόμενο

site γνωριμιών

Sargath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

είχα συναντήσει δύο παιδιά απο το MiRC, ήταν καλά παιδιά.

αλλά είναι πολύ διαφορετικά να είσαι 20 και να συναντάς εικοσάχρονα

τώρα, αν κάποιος στην ηλικία μου ή και μεγαλύτερος ψάχνεται μέσω τέτοιων site φοβάμαι μήπως είναι creepy, οπότε δεν παιρνω απόφαση να συναντηθώ μαζί τους.

εισαι πολυ λαθος αλλα ειναι συνηθισμενο για ελληνα σε αυτα να ειναι 200 χρονια πισω, στο εξωτερικο απο την αρχη του ιντερνετ υπηρχε η ταση για γνωριμιες μεσω νετ

θα σου πω κατι απλο ο αλλος δεν εχει παρεα η δεν εχει χρονο για να βγαινει εξω πως θα γνωρισει καποιον η θα μεινει μονος του

επισης ειναι πολυ δυσκολο το καμακι εξω εγω παλια εκανα πηγαινα και μιλουσα σε οποια μου αρεζε αλλα δεν το δεχονται ολοι καλα αυτο και δε γουσταρω τα μουτρα της ψωνισμενης ξυνισμενης ελληνιδας

επισης εγω γουσταρω ρωσιδες και μονο μεσα απο το νετ μπορω να βρω να συνομιλησω δε μιλαμε τωρα για ρωσιδες απο κωλομπαρα

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 694
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εισαι πολυ λαθος αλλα ειναι συνηθισμενο για ελληνα σε αυτα να ειναι 200 χρονια πισω, στο εξωτερικο απο την αρχη του ιντερνετ υπηρχε η ταση για γνωριμιες μεσω νετ

θα σου πω κατι απλο ο αλλος δεν εχει παρεα η δεν εχει χρονο για να βγαινει εξω πως θα γνωρισει καποιον η θα μεινει μονος του

επισης ειναι πολυ δυσκολο το καμακι εξω εγω παλια εκανα πηγαινα και μιλουσα σε οποια μου αρεζε αλλα δεν το δεχονται ολοι καλα αυτο και δε γουσταρω τα μουτρα της ψωνισμενης ξυνισμενης ελληνιδας

επισης εγω γουσταρω ρωσιδες και μονο μεσα απο το νετ μπορω να βρω να συνομιλησω δε μιλαμε τωρα για ρωσιδες απο κωλομπαρα

όταν μου λέει ο άλλος είσαι πολυ λάθος, γελάω πολυ

αφού το λες εσυ...

όπως και να χει, δεν ειπα τιποτα αντίθετο, μονο ότι μου φαίνεται επικυνδινο να βγω με ένα άγνωστο άντρα

όταν μου λέει ο άλλος είσαι πολυ λάθος, γελάω πολυ

αφού το λες εσυ...

όπως και να χει, δεν ειπα τιποτα αντίθετο, μονο ότι μου φαίνεται επικυνδινο να βγω με ένα άγνωστο άντρα

ενταξει οτι πεις , φοβερα επιχειρηματα

• Like 1

το 2007 εφτιαξα myspace και αρχισα να γνωριζω κοπελες, και υστερα facebook. λοιπον μετα απο οοοοολα αυτα τα χρονια το 2013 γνωρισα σωστη κοπελα και εχουμε μια υπεροχη σχεση υγιης η οποια τελικα εμενε και κοντα στην περιοχη μου. απο τοτε δεν ξανασχοληθηκα με socal media. τα εσβησα ολα. που θελω να καταληξω μια χαρα ειναι να γνωριζεις κοσμο απο τετοια site αρκει να βλεπεις τι κανει ο αλλος, δηλαδη να εχει να δειχνει υλικο στο profile του ωστε να εχεις μια αποψη εστω, επισης μολις γνωριζεις καποιον που πιστευεις οτι αρεσετε ο ενας στον αλλον, δεν θελει να καθυστερησεις, δηλαδη τον εκανες η σε εκανε add σημερα,,μιληστε κουβεντιαστε και κανονιστε να βγειτε το πολυ σε 2-3 βδομαδες ωστε να γνωριστειτε πραγματικα και οχι μονο μεσω sites…εστω και φιλικα για αρχη….υπαρχουν πολλα ατομα εκει εξω που ψαχνουν να βρουν την αγαπη και την στοργη και πλεον δυστηχως ολοι δυσταζουν..οποτε καντε κινησεις μην περιμενετε απο τους αλλους……...

• Like 2

Μη ψαρωνεις , μολις βρει κάποιον που της αρέσει οχι απλα θα βγει ..... πετώντας θα πάει στο σημειο συνάντησης. :D

Αμα βλέπεις την αλλη και ειναι ξυνισμένη ειναι φως φανάρι οτι εχει ψυχολογικά ή δεν γουστάρει οποια και αν απο τις δυο αυτες περιπτώσεις παιζει δεν σου κάνει. Οποτε δεν πλησιάζεις να παιξεις καθολου μπάλα σε συγκεριμένες με αυτο το στύλ.

Στα γραφει η σταβι αυτα που οταν γουσταρε να βγει βολτα απο εδω και να πάει σινεμαδάκι το έκανε αμεσως στο μεταξυ. :P

• Like 3

Επικυνδινο σιγουρα οχι.

Ειναι ομως σαφως επικινδυνο.

Εγώ θυμάμαι κάτι πρώην να τρολλάρουν την Στάβη με διπλά accounts εδώ μέσα... τι τραβάει κι αυτή η κοπέλα. Την βρίσκουν φιλότιμη και την εκμεταλλεύονται.

Πάντως και για το internet dating, μην νομίζετε ότι παίζει κανά ευνοϊκό ratio ανδρών/γυναικών επειδή δεν είναι forum... περισσότεροι είναι οι άνδρες κι εκεί πέρα, με αρκετά ψεύτικα προφίλ γυναικών.

Βασική η λύση είναι μια (αυτό για σένα DDevil :P):

http://www.protothema.gr/world/article/506068/kina-poia-einai-i-sex-capital-stin-hora-pou-oi-andres-ehoun-treis-gunaikes/ (προσφορά/ζήτηση)

Αν ήταν έτσι όλος ο κόσμος (λίγοι άντρες, πολλές γυναίκες), παίζει να είχαμε μητριαρχία και εντελώς διαφορετική κοινωνική κουλτούρα και δομή κοινωνίας... έτσι ήταν κάποιες αρχαίες κοινωνίες (π.χ. Μινωική Κρήτη).

ειχανε χακαρει ενα σαιτ γνωριμιων και ειχαν βγαλει στη φορα τα προφιλ..τα περισσοτερα γυναικεια ηταν ψευτικα προφιλ αντρων.. 

δηλαδή οκ, πρέπει κάποιος να είναι ενεργός στα social αρχedia για να είναι αρεστός και να κάνει άλλα τόσα τσεκ ιν.

fuck logic

Η πρώην σχέση μου, (τη φέρνω ως καλό παράδειγμα), είχαμε γνωριστεί από promotion που η ίδια έκανε. Ανταλλάξαμε καπάκι κινητό (μετά από έναν ιδανικό διάλογο). Βρεθήκαμε για καφέ, είδαμε ότι όλα είναι οκ και συνεχίσαμε.

Ο Runner25 με κάλυψε

Μερικές πρέπει να καταλάβετε ότι δεν έχουμε τον άπλετο χρόνο να γκομενίζουμε στο fb και να περιμένουμε. Ούτε είμαστε Pedobears/Ghad/Uhad/Αλάχ_Ακμπάρ που θα σας απαγάγουμε.

Εποχές IRC βγαίναμε και στα τυφλά, αλλά το διασκεδάζαμε. Τώρα οι περισσότερες νομίζουν ότι το internet έχει μούμιες και Ντρούϊντ, Ορκ, Άρτσερ και μπρονζάδες :P πρόβλημά τους βέβαια αυτές χάνουν τον νταγκερά.

• Like 2

Τελικα ποια ειναι αυτα τα περιβοητα sites γνωριμιων;

Μηπως οι πιο ψαγμενοι να εκαναν μια λιστα με τα πιο βασικα, απο αποψη κοσμου/πληθους, ποιοτητας(λεμε τωρα) κλπ???

σε τι πράγμα να επιχειρηματολογήσω ρε; στα αυτονόητα;

ότι ειναι επικινδυνο να συναντίεσαι με αγνώστους απο το διαδίκτυο

οι άλλοι εδώ μέσα κάνουν τις πουτάνας τα λάθη

αλλά κάνω εγώ ένα και θα πρέπει, οπωσδήποτε να το τονίσεις

πόσο μάλακες θεε μου!

το παιδί το είχα δει σε συναντηση πριν

και επίσης έγραφε καιρό στο ινσομνια

όπως και να χει δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω τι προσπαθείτε να αναιρέσετε απο αυτό που είπα;

ότι μου φαίνεται επικινδυνο;

Φυσικά αν τον γνώριζα και μιλούσαμε καιρό και έβλεπα ότι όλα είναι φυσιολογικά δε θα είχα πρόβλημα

Σε κεντρικο σημειο θα βρεθειτε σιγα το επικινδυνο. Έχω πάει σε σπιτι κοπελας που δεν την ηξερα καλά(φυσικα ειχα πληροφοριες και απο αλλους που την ήξεραν). Εγω δεν την ηξερα ουτε μια εβδομάδα. 

Η ζωη ειναι για τους τολμηρούς :devil: ειναι ανοησια να φοβασαι χωρις λογο , να εισαι στοχαστρο καμιας μαφιας να φοβάσαι αλλιως ποιος εχει λογο να ασχοληθει μαζι σου και να σου κανει κάτι κακο?

• Like 1

ρε συ ντεβιλ  εσυ είσαι άντρας τι συγκρίνεις και που ειναι το παράτολμο σε αυτό που έκανες ?

εγώ εχω πάει (οχι μονο 1 και 2 φορες) σε σπίτι κοπέλας που δεν ήξερα ούτε μισή ώρα, ούτε είχαμε κανέναν κοινό γνωστό ούτε τίποτα,  τσατ στο νετ μισή ώρα και καπάκι σπίτι της στης 3 το πρωί, δεν βρίσκω τίποτα το τολμηρό σε αυτό , σιγά ..   προφυλακτικά πάντα και όλα safe ..

Με αυτα που διαβάζω νιωθω παράτολμος. Και επειδη ειμαι άντρας τι σημαινει? αμα η άλλη εχει 2-3 άσβερκους μεσα στο σπιτι της και περιμένουν θα με δυσκολευε αρκετά.

Αμα εχει οπλο? και μου πει κανε οτι σου λέω? ποτε δεν ξέρεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...